Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc μου φαίνεται στην υπογραφή..

Πατάω power κάνει ένα μακρύ μπιπ κ τρία μικρα.δεν ανοίγει η οθόνη.

Πάω την gpu σένα μαγαζί της γειτονιάς..καθαρίζει τις επαφές κ την βάζει στο δικό του pc.ανοίγει κανονικά η οθόνη.

Πάω σπίτι ανοίγει κανονικά η οθόνη στο pc μου.

Την άλλη μέρα τα ίδια μπιπ κ δεν ανοίγει η οθόνη..

Τι να είναι?έχω μια παλιά κάρτα της πλάκας χωρίς τροφοδοσία ρεύματος κ ανοίγει κανονικά το pc.

Να είναι το τροφοδοτικό?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις δει απο μπιμ code μητρικης κτλ οτι ειναι απο καρτα γραφικων τα μπιπ, τοτε κοιτα μηπως εχει κανα κενο και δεν παταει καλα..

Αν δεν εισαι σιγουρος για τα μπιπ, βγαλε και βαλε και μια τις μνημες σου.. Αλλιως πας για δοκιμη αλλου τροφοδοτικου οπως λεει ο φιλτατος  παρα πανουλια... :-D

• Like 3
Δημοσ.

Asus

One continuous beep followed by three short beeps

No VGA detected

αλλα το ξερεις ,αφου ανοιξες θεμα για νεα καρτα!!

όπως είπα πάνω η gtx δουλεύει σε άλλο pc..

Και να παρει αλλη καρτα και τελικα να εχει χαλασει η pci-e! :-D

κ αυτό το σκέφτηκα αλλά με άλλη κάρτα δίνει σήμα.
Δημοσ.

Αρα καθαρο το πραγμα. Η΄ δεν κανει καλη επαφη η θυρα η΄ θελεις αλλο τροφοδοτικο.  Αρα απλα παιρνεις για δοκιμη απο καποιον γνωστο σου για 2-3 μερες ενα τροφοδοτικο και βρισκεις κατευθειαν τον φταιχτη!

• Like 1
Δημοσ.

Ομτζ. Αυτό που βρήκες είναι ένα τροφοδοτικό "του κιλού". Για idle καταστάσεις θεωρητικά φτάνει (ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΟ). Προσωπικά και πάλι θα έψαχνα κάποιο πιο αξιόπιστο από κάποιον γνωστό κι αυτό θα το άφηνα ως ύστατη επιλογή. Γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να καεί και να πάρει κι άλλα πράγματα στο λαιμό του. 

• Like 2
Δημοσ.

Οκ κατάλαβα..

Αλλά αυτό που όλοι έχετε έναν γνωστό να βγάλει δικό του τροφοδοτικό..

Θα πάω σε κάνα μαγαζάκι κ βλέπουμε..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παίδες να ρωτήσω κάτι..

Ο τεχνικός μου είπε ότι κ η κάρτα παίζει σε άλλο pc κ το τροφοδοτικό το μέτρησε κ είναι σε καλή κατάσταση.

Πιστεύει ότι φταίει κάποιο update που έγινε στην κάρτα κ δεν συμβαδιζει με το bios η motherboard (δεν θυμάμαι ακριβως)

Μου ακούγεται λίγο κουλό..παίζει κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...