Προς το περιεχόμενο

action κάμερα με λήψη 1080p 60fps (πραγματικά κι όχι interpolated)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια action κάμερα με λήψη 1080p 60fps (πραγματικά κι όχι interpolated) διατίθεται στην αγορά;

Αυτή εδώ η κάμερα GoPro Hero Session είναι πραγματικά 60fps ή είναι interpolated;

Επεξ/σία από testit
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.facebook.com/jimmys.tzelepis/videos/vb.100000835234030/1106144146090083/?type=2&theater

υπαρχουν αρκετες συζητησεις για το ιδιο θεμα

σε ικανοποιει αυτη η εικονα  ??

Ναι είναι πραγματικά 60fps, όμως το πρόβλημα της Hero Session είναι η μπαταρία, οσο πιο μεγάλη η ανάλυση βίντεο τόσο πιο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία και Hero Session doesn’t have a removable battery

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα κι άλλα αρνητικά/ελλείψεις δηλαδή, για τη συγκεκριμένη...  

Βασικά ψάχνω λοιπόν μια τύπου gopro 5, με τιμή το πολύ ως 200 ευρώ!

Είδα από ψάξιμο και σχόλια χρηστών στο νετ,  ότι η κάμερα που την πλησιάζει (την gp5) είναι η YI 2 (4K?). 

Ουσιαστικά με ενδιαφέρει το 1080p - 60fps, με πρόγραμμα σταθεροποίησης εικόνας, με οθόνη παρακολούθησης, με συνοδευτικά τις βάσεις για τιμόνι ποδηλάτου και για ταμπλώ αυτοκινήτου. Με τιμή  ως 200 ευρώ.

ΥΓ. Νομίζω ότι οι πιο πολλές action cam made in china, θα έχουν τις ίδιες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.. θα είναι universal  Π.χ. έχω μια midland5 ... (με 1080p 30fps) και το σχήμα της μπαταρίας της ταιριάζει (οπτικά) και με άλλες κινέζικες πιο ακριβές από αυτήν!  (Βέβαια θα  πρέπει να δω και τις προδιαγραφές της μπαταρίας στα μάνουαλς και να το σιγουρέψω αυτό!)

π.χ. αυτή εδώ η μπαταρία της sjcam είναι ίδια με τη μπαταρία της midland h5 που ήδη έχω (στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας και στο σχήμα.μέγεθος)

Ναι είναι πραγματικά 60fps, όμως το πρόβλημα της Hero Session είναι η μπαταρία, οσο πιο μεγάλη η ανάλυση βίντεο τόσο πιο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία και Hero Session doesn’t have a removable battery

https://www.facebook.com/jimmys.tzelepis/videos/vb.100000835234030/1106144146090083/?type=2&theater

υπαρχουν αρκετες συζητησεις για το ιδιο θεμα

σε ικανοποιει αυτη η εικονα  ??

δεν ανοίγει αυτή η σελίδα (δεν έχω fb)

Επεξ/σία από testit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την xiaomi yi 2 4k και η ποιοτητα της εικονας ειναι παραπανω απο εξαιρετικη. η μπαταρια κραταει 2 ωρες και τραβαει εως και 30fps 4k. την gopro την εχει ανετα σε εικονα πιστευω λογω καλυτερων χρωματων. την ειχα παρει σε προσφορα μαζι με θηκη κτλ κτλ γυρω στα 240 απο gearbest

Επεξ/σία από Agon

εχω την xiaomi yi 2 4k και η ποιοτητα της εικονας ειναι παραπανω απο εξαιρετικη. η μπαταρια κραταει 2 ωρες και τραβαει εως και 30fps 4k. την gopro την εχει ανετα σε εικονα πιστευω λογω καλυτερων χρωματων. την ειχα παρει σε προσφορα μαζι με θηκη κτλ κτλ γυρω στα 240 απο gearbest

Από σχόλια χρηστών  στο net, σχημάτισα την άποψη ότι η συγκεκριμένη που αναφέρεις είναι η καλύτερη πρόταση, αν δεν θέλεις ή δεν έχεις να πληρώσεις τη gopro5. Αλλά και τα 240 ευρώ μου φαίνονται κι αυτά πολλά! (δηλαδή δεν τα έχω!)

Έτσι έπεσα πιο χαμηλά... κατέληξα στη Original SJCAM SJ5000X 4K Sport Action Camera ( Elite Edition )  - BLACK , στα 94,33 ευρώ + 5,7 τα μεταφορικά + 2,5 ευρώ η ασφάλιση.

Είδα ότι έχει λήψη βίντεο 60fps στα 1080p, πραγματικό κι όχι i(nterpolated) - δε με ενδιαφέρει σαν φωτογραφική -  είδα ότι είναι καλό το NTK96660 Novatek τσιπάκι της,  παραπλήσιο ή ισάξιο με το ambarella της YI , έχει πρόγραμμα σταθεροποίησης εικόνας, έχει  οθόνη, έχει θήκη, έχει πολλά αξεσουάρ τοποθέτησής της.

Και νομίζω ότι η μπαταρία της είναι ίδια στα χαρακτηριστικά της με τη μπαταρία της Midland H5. Ήδη έχω δυο μπαταρίες της H5. Οπότε αν στη δοκιμή αποδειχτεί ότι ταιριάζουν,  κέρδισα και 40 ευρώ (περίπου)! Και η μπαταρία της Η5 στα 1080p 30fps, κρατούσε πάνω από μια ώρα!

Προς το παρόν - και για πολύν καιρό ακόμα, δεν χρειάζομαι 4k... γιατί δεν έχω κάρτα γραφικών 4k, ούτε οθόνη 4k ούτε άλλο μέσο εμφάνισης 4Κ 

Κι όταν βλέπω ότι στα 4κ είναι me 30fps προβληματίζομαι για το τελικό οπτικό αποτέλεσμα. Δεν είμαι σίγουρος  ότι το 4κ θα έχει ευρεία διάδοση την τρέχουσα 5ετία (ούτε στο youtube, ούτε στους home users.

ΥΓ. Δεν έχω εξειδικευμένη πληροφόρηση στις action cam,  μια κάποια βιαστική από ψαξίματα αυτής της εβδομάδας, αλλά έχοντας πριν μια Midland H5, νομίζω ότι η Original SJCAM SJ5000X   θα είναι πάρα πολύ καλύτερη της Midland H5.

(Βασικά δε μπορούσα να δώσω παραπάνω!)

• 4 μήνες μετά...

Παιδια καλησπερα.. επειδη ειμαι ψιλοασχετη με το θεμα των μπαταριων.. ειχα μια sj4000 και τωρα πηρα μια gopro hero 5. Οι μπαταριες φορτισμενες πληρως. Αν αφησω τις καμερες ανενεργες για μια δυο μερες, μολις τις ανοιξω οι μπαταριες δειχνουν αδειες ενω δεν εχουν δουλευτει. Για ποιο λογο γινεται αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...