sv2kgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς υπολογιστή για χρήση γραφείου (Office, mails, Internet) και ίσως αργότερα συνδεθεί και κάποιο barcode scanner και εκτυπωτής για εκτύπωση αποδείξεων κτλ. Θέλω πλήρες σύστημα (κουτί, οθόνη, keyboard, mouse). Το ταβάνι μου λέω να είναι τα 600 ευρώ. Ευχαριστώ!
LambisElef Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από: Case: Aerocool QS-240 ~32€ (ή οποιοδήποτε της αρεσκείας σου) PSU: EVGA 430W ~39€ CPU: Intel Pentium G4560 ~62€ M/B: Asrock B150M-HDS ~56€ (ζητάς bios update από το κατάστημα αγοράς) RAM: Crucial Ballistix Sport LT 8GB 2400MHz ~61€ SSD: Samsung 850 Evo 250GB ~93€ Ποντίκι & Πληκτρολόγιο: Microsoft Wired Desktop 600~20€ Monitor: Καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος, αλλά γενικά οποιοδήποτε IPS 1080p 22"+ θα κάνει. ~150€ 2
jeandoumpier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εξαιρετικές οι επιλογές του LambisElef για την περίπτωσή σου. Στην ίδια ακριβώς βάση, με ελάχιστες μικροαλλαγές-όλα από ένα κατάστημα, mgmanager.gr- βρίσκεται στην Αθήνα και (αν επιθυμείς) σου κάνει και συναρμολόγηση: Υ.Γ. Ο hdd προαιρετικά σε περίπτωση που χρειάζεσαι αρκετό χώρο για αποθήκευση, άν όχι-τότε πήγαινε απευθείας μόνο στον 250άρη evo που σου προτάθηκε παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα