haHa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Θεωρητικα ο σκοπος της e-ink ειναι να βελτιωσει την αυτονομια της συσκευης, μη χρησιμοποιωντας την βασικη οθονη για ειδοποοιησεις. Αλλα με τις amoled οθονες που μπορουν να αναβουν μονο ενα μικρο κομματι τους(=χαμηλοτατη καταναλωση)για να δειχνουν ωρα/ειδοποιησεις, δεν εχει πολυ νοημα μια μικρη e-ink οθονη στο πισω μερος. Ο χωρος που πιανει η e-ink οθονη μαζι με ολα τα εξαρτηματα της θα ηταν προτιμοτερο να ειχε χρησιμοποιηθει για μια μεγαλυτερη μπαταρια. 1
azuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Kαλη φαση η δευτερη οθονη αν ειναι responsive και οχι οπως ειναι συνηθως οι e-ink. Aλλα με mediatek...και 40 πυρηνες στα 3ghz να χε ποτε ξανα μεχρι να αρχισουν να δινουν sources.
duende Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ενδιαφερον θα ειχε αν ειχαν ενσωματωσει την e-ink στη κανονικη οθονη. αλλιως, το glance της νοκια ειναι η καλυτερη λυση
damoclesword Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 σαν αυτοκόλλητο από καινούργιο κιν που δεν το έβγαλες είναι. Λέω κι εγώ! Μόνο εμένα μου θύμισε ακριβώς αυτό;;;! 1
st2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 βαλτε μια 6αρα e-ink οθόνη πίσω από 7αρι tablet και αφήστε τα υπόλοιπα
Hatsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μπλιάχ είναι χάλια. Ας κάνανε όλη την πλάτη e-ink. Εκεί έτσι όπως το βάλανε τι να τους κάνει? Να λέει τον καιρό?
DaemonLord92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Βλεποντας το κινητο μ δημιουργειται η εξης απορια. Ποιος αφηνει το κινητο του αναποδα στο τραπεζι πχ?
azuli Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Βλεποντας το κινητο μ δημιουργειται η εξης απορια. Ποιος αφηνει το κινητο του αναποδα στο τραπεζι πχ? ξερεις,οταν εισαι με καποιον που εκτιμας/ σεβεσαι η σε καποιο meeting πχ θεωρειται ενδειξη σεβασμου και παρακολουθησης της συζητησης. οποτε ναι,δεν θα δεις κανα δεκαπενταχρονο να το κανει.
freegr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αρκετά έξυπνο σχέδιο αλλά δεν καλύπτει όλη την πίσω πλευρά του κινητού οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα