Mr.Perfect Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Παιδιά έχω ένα Gemini stilio 125 και μου έχουν σπάσει δύο πλαστικά το ένα είναι στο τιμόνι και το άλλο είναι η μάσκα του πιρουνιου το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πλαστικά για αυτό το μηχανακι.Ομως πιστεύω πως εάν βάλω πλαστικά από Honda Innova θα ταιριάζει γιατί μοιάζουν πολύ.Εσας πια είναι γνώμη σας πιστεύεται πως θα ταιριάζουν η εάν γνωρίζεται κάποιο μαγαζί που να πουλάει πλαστικά γιαυτό πειτε μου γιατί θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδιά έχω ένα Gemini stilio 125 και μου έχουν σπάσει δύο πλαστικά το ένα είναι στο τιμόνι και το άλλο είναι η μάσκα του πιρουνιου το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πλαστικά για αυτό το μηχανακι.Ομως πιστεύω πως εάν βάλω πλαστικά από Honda Innova θα ταιριάζει γιατί μοιάζουν πολύ.Εσας πια είναι γνώμη σας πιστεύεται πως θα ταιριάζουν η εάν γνωρίζεται κάποιο μαγαζί που να πουλάει πλαστικά γιαυτό πειτε μου γιατί θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ προκαταβολικά. να πιστευεται απο ποιον?την εταιρεια?το συνεργειο? να γνωριζεται επισης! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα