djuan1988 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Απο οπου και να το αγορασεις μπορεις να το ενεργοποιησεις τηλεφωνικα στην Ελλαδα. Eχω στειλει απο εδω (US) το 15'' 2016 στην sister μου στο UK και εχει αγορασει και ενεργοποιησει κανονικα το Apple Care απο το Uk.... Οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα. btw (απο UK ειναι 12 months απο την αγορα και οχι 60 days οπως εχουμε εδω. ) Ευχαριστώ παιδιά. Και στην Ελλάδα πρέπει να είναι ακόμη 12 μήνες. Με βολεύει να το αγοράσω από Ελλάδα. Βέβαια το + που έχουν στις USA καλύπτει και accidental damage.
CarbonFibre Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ερώτημα που τίθεται είναι στο 8GB vs 16GB ram. Μόνο από τους επίσημους Ελλάδα μπορείς να βρεις με παραγγελία 16GB σε τιμές εξωφρενικές. Δεν έχω βρει κάποιο Σκρουτζάδικο να δίνει στα 13αρια 16GB. Μάλλον θα κοιτάξω να το πάρω όταν πάω αμερική. 1
hellojim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εγω εχω ξενερωσει που δεν το εχουν φερει πολλα μαγαζια και οι τιμες ειναι 300 ευρω πανω απο αυτες της Αμερικης. Πρεπει να το φερει καποιος παραεισαγωγη με χαμηλοτερη τιμη. 1550 ευρω για το 8gb/128gb ειναι εξωφρενικο ποσο. Αναρωτιεμαι αν το φερει καποιο καταστημα πιο φτηνα στους επομενους μηνες. Παντως δεν θελω να παρω το 2016.
marmagia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ερώτηση τεμπέλη ανθρώπου που δέν εχει διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες: για το MacBook Pro 13 touch bar του 2017 μου λενε διαθεσιμότητα μετά 4/7 και για BTO πολυ παραπάνω. Απ´οτι ειδα και στην apple U.K. παρόμοια διαθεσιμότητα. Απο που τα φέρνουν τα σκρουτζομαγαζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα