Προς το περιεχόμενο

Apple MacBook Pro 13.3" (i5/8GB/128GB) (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να ειναι καλη κατασκευη αλλα συνεχιζει να ειναι lenovo. Εσυ θα εδινες 100 χιλιαρικα για να αγορασεις toyota αυτοκινητο ή θα επαιρνες mercedes? Η lenovo "καλη" εταιρια αλλα για κατω απο 1000..

Τα lenovo thinkpad ειναι τα κορυφαία λαπτοπ απο αποψη αντοχης και ποιότητας κατασκευής, είναι ουσιαστικά η Mercedes των φορητων.

Κατανοω οτι δεν ειχες επαφη λογω οτι δεν απευθύνονται στον απλο χρηστη ή στο χρήστη που κοιταει razer λαπτοπ, αλλα σε prosumers/business users που ειναι πολυ πιο απαιτητικοι.

Ο αφορισμος που εκανες ισχυει για καθε μαρκα που εχει διαφορετικές σειρες ανάλογα που απευθύνεται :

Θα επαιρνε καποιος hp spectre/hp elitebook των 1500€, ενω η hp βγαζει φθηνιαρικα hp pavillion των 300€?

Θα επαιρνε καποιος dell xps των 1500€, ενω η dell βγαζει φθηνιαρικα dell inspiron των 300€?

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Η dell δεν βαζει Bloatware και spyware στα μηχανηματα της. Επισης εχει customer care προς μημιση. Η lenovo ειναι αλλη μια κινεζικη εταιρια, καμια σχεση.. Και η Nissan βγαζει το GTR που σκοτωνει σχεδον ολα τα supercars αλλα δυστηχως ferrari δεν ειναι και ουτε θα γινει ποτε..

Εγω την αποψη μου την ειπα, τωρα ο TS οτι θελει ας κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η dell δεν βαζει Bloatware και spyware στα μηχανηματα της. Επισης εχει customer care προς μημιση. Η lenovo ειναι αλλη μια κινεζικη εταιρια, καμια σχεση.. Και η Nissan βγαζει το GTR που σκοτωνει σχεδον ολα τα supercars αλλα δυστηχως ferrari δεν ειναι και ουτε θα γινει ποτε..

Εγω την αποψη μου την ειπα, τωρα ο TS οτι θελει ας κανει.

Η σύγκριση dell με thinkpad τα λεει ολα: προφανώς δεν εχεις επαφη με thinkpad.

Ο περισσότερος κοσμος(τουλάχιστον εκτος ελλαδας γιατι ειναι ακριβα για εδω) και εταιρείες γνωριζουν τι εστι thinkpad.

Στο παράδειγμα σου, τα dell ειναι τo nissan gtr: Μια λύση που προτιμάται απλα επειδή είναι φθηνοτερη.

Τα razer δεν αξίζει καν να τα βάλουμε στη συζήτηση για εναν επαγγελματια/εταiρεια(απορω πως αναφερθηκαν).

Το θέμα απο οτι καταλαβαινω είναι το brand recognition/awareness απο πλευρας σου, το οποιο δεν πρόκειται να αλλαξει απο την στιγμή που δεν γνωριζες περι thinkpad.

Y.Γ.1: Και τα dell ειχαν self-signed certificates οπως μερικα lenovo, οποτε ηταν εκτεθιμενα σε επιθεσεις.

http://www.pcworld.com/article/3007899/security/dell-installs-self-signed-root-certificate-on-laptops-endangering-users-privacy.html

Μαλιστα, η τρυπα ασφαλειας υπηρχε ακομα και στα dell xps, σε ακριβη δηλαδη σειρα που απευθυνεται και σε business users. Σε thinkpad αν θυμαμαι καλα δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο, μονο στις απλες σειρες lenovo.

Y.Γ.2: Tα thinkpad ερχονται πια με ΜΗΔΕΝ εξτρα προγραμματα. ΜΗΔΕΝ bloatware. Καλο ειναι να ενημερωθεις και να μην τα μπερδευεις με τα υπολοιπα lenovo.

Y.Γ.3: Και τα thinkpad εχουν επιλογη για next business day support, οπως και τα hp elitebook και τα dell latitude και καμια φορα τα dell xps που απευθυνονται σε επαγγελματιες. Νext business day support δεν εχουν τα razer που δεν απευθυνονται σε επαγγελματιες και εταιρειες, αλλα κυριως σε καγκουρες και ατομα που τους αρεσουν λαπτοπ με λαμπιονια.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

στην κατηγορια business laptop στην Ελλαδα παίζουν κατα 90-95% dell-hp-lenovo, και μαλιστα οι σειρές που αναφέρθηκαν. Δυστυχως είμαστε αρκετα πισω, έτσι ΄ωστε τα macbook pro να είναι email toys για το top management.

• Like 1
Δημοσ.
Kαλημέρα.

Έχω παλιό Lenovo thinkpad T61 και είναι τέρας αντοχής.

Το καπάκι σου δίνει την αίσθηση ότι και μπουνια να βαρέσεις δε θα πάθει τίποτα

Κάπου στα δυο χιλιάρικα είχα δώσει το 2008 και δε το μετάνιωσα ποτε.

Και να μη ξεχνάμε ότι η Lenovo αγόρασε την IBM (όχι όλη την εταιρία φυσικά) και συνέχισε στην ίδια τότε φιλοσοφία με τα laptop.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλημέρα.

Έχω παλιό Lenovo thinkpad T61 και είναι τέρας αντοχής.

Το καπάκι σου δίνει την αίσθηση ότι και μπουνια να βαρέσεις δε θα πάθει τίποτα
Κάπου στα δυο χιλιάρικα είχα δώσει το 2008 και δε το μετάνιωσα ποτε.

Και να μη ξεχνάμε ότι η Lenovo αγόρασε την IBM (όχι όλη την εταιρία φυσικά) και συνέχισε στην ίδια τότε φιλοσοφία με τα laptop.

όχι σε όλα τα laptop. Στα πολυ consumer έριξε την ποιότητα σε οθόνες πλαστικά για να ρίξει το κόστος. Αλλά τα thinkpad είναι thinkpad.

• Like 1
Δημοσ.

όχι σε όλα τα laptop. Στα πολυ consumer έριξε την ποιότητα σε οθόνες πλαστικά για να ρίξει το κόστος. Αλλά τα thinkpad είναι thinkpad.

Αυτό ακριβώς.
Σε support  drivers δε ξέρω αν είναι κορυφή αλλα είναι πολύ καλή.

Ακόμα δέχομαι κάποια μικρά update με τα δεκαρια.
Το είχα πάρει με Vista.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά τι έγινε το παραγγείλατε? Εδώ και λίγες μέρες το έχω στα χέρια μου και μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικό!

20170626_174427.jpg

Επεξ/σία από DarkPrince
  • Like 5
Δημοσ.

τελικά τι έγινε το παραγγείλατε? Εδώ και λίγες μέρες το έχω στα χέρια μου και μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικό!

20170626_174427.jpg

αχ τι μου κάνεις..!!! με'γεια!

Δημοσ.

Δεν το βάζεις λίγο παραπέρα το καφεδάκι γιατί αγχώνομαι;

:)

πολύ καλή η παρατήρηση σου, συνήθως δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα πράγματα που έχουμε γιατί τα θεωρούμε δεδομένα και ξεχνάμε, αλλά μόλις τα χάσουμε συνειδητοποιούμε την αξία τους και δεν ισχύ μόνο στα υλικά πράγματα. θα είμαι πιο προσεκτικός :)

αχ τι μου κάνεις..!!! με'γεια!

Ευχαριστώ, είναι εντυπωσιακό πόσα κέρματα μπορεί να μαζέψει ένας κουμπαράς :P

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για το Apple Care.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από Ελλάδα και να το κάνουμε activate για Macbook που αγοράσαμε σε άλλη χώρα;

Στην Αμερική η Apple προσφέρει μόνο το Apple Care+ που μπορείς να το αγοράσεις μόνο μέσα σε 60 μέρες από την αγορά του laptop.

Δημοσ.

20170626_174427.jpg

Αύριο πέφτει παραγγελια.

Θα αρχίσω τα τηλεφωνα και θα ενημερώσω από που.

Να το χαίρεσαι
Δημοσ.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από Ελλάδα και να το κάνουμε activate για Macbook που αγοράσαμε σε άλλη χώρα;

Στην Αμερική η Apple προσφέρει μόνο το Apple Care+ που μπορείς να το αγοράσεις μόνο μέσα σε 60 μέρες από την αγορά του laptop.

Απο οπου και να το αγορασεις μπορεις να το ενεργοποιησεις τηλεφωνικα στην Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Eχω στειλει απο εδω (US) το 15'' 2016 στην sister μου στο UK και εχει αγορασει και ενεργοποιησει κανονικα το Apple Care απο το Uk....

Οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα.  :-)

btw (απο UK ειναι 12 months απο την αγορα και οχι 60 days οπως εχουμε εδω. :-( ) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...