Προς το περιεχόμενο

Honor 8 vs xiaomi redmi note 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο κινητό αναφέρεται ως dual active στο GSMArena για να αναφέρεται αυτό? Όσο για τις προδιαγραφές τα πάραπονα σου στη Huawei, πόσους ξέρεις που έχουν τη συσκευή και πόσους ρώτησες και σου είπαν ότι είναι standby?

Βρείτε μου μια αξιόπιστη αναφορά που το επιβεβαιώνει...

...στο εγχειρίδιο του κινητού δεν είδα κάτι, στις προδιαγραφές στο hihonor.com δεν αναφέρει κάτι (να κρύβουν το χαρακτηριστικό; ), στο gsmarena και στη σωστή καταχώρηση στο kimovil λέει dual standby.

Σε δοκιμές που είδα, κανείς δεν το αναφέρει...μόνο εσείς οι δύο το έχετε στο κινητό σας;

Ποιό μοντέλο έχεις Chris;

Σίγουρα είναι το L09;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο XDA πέτυχα μια σχετική συζήτηση όπου κάποιοι έλεγαν ότι μπορούν να καλέσουν από τη μια ΣΙΜ στην άλλη, στο ίδιο νήμα βέβαια άλλοι ισχυρίζονταν ότι το ίδιο ίσχυε και για το honor 7, που και πάλι δεν ξέρω αν ισχύει.

Περίεργο να μην αναφέρεται πουθενά...

...Όσοι πήραν το συγκεκριμένο, ας κάνουν καμιά δοκιμή...(προσωπικά αν και το έχω, επειδή δεν έχω αποφασίσει αν θα το κρατήσω, δεν θέλω να το βγάλω από τη προστατευτική ζελατίνη.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια όλα είναι dual SIM active και δεν χρειάζεται να το αναφέρουν. Ο φίλος μου που έχει το p9 lite καθώς μιλάω μαζί του και δεχτεί κλήση στον αλλο αριθμο απαντάει και εγώ μπαίνω σε αναμονή ακούγοντας μουσική.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι dual active 

δηλ γίνετε στο ονορ 8 να μιλάς από σιμ1 με την μαμά σου και να σερφάρεις από σιμ2 με 4g data στο insomnia ταυτόχρονα? 

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια όλα είναι dual SIM active και δεν χρειάζεται να το αναφέρουν. Ο φίλος μου που έχει το p9 lite καθώς μιλάω μαζί του και δεχτεί κλήση στον αλλο αριθμο απαντάει και εγώ μπαίνω σε αναμονή ακούγοντας μουσική.

Ποιά "όλα"; Εννοείς της Huawei ή γενικότερα;

Δημοσ.

Μιλάω στη μια sim και να σερφάρω στην άλλη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Μιλάω στη μια sim και με καλούν στην δεύτερη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Το Honor 8 είναι FULL DUAL ACTIVE.

Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση...ακατανόητο γιατί δεν δηλώνεται πουθενά ρητώς από την Honor/Huawei...

Υποθέτω οι διπλές κεραίες μπορεί να ευθύνονται και για τη μειωμένη αυτονομία της μπαταρίας ή αυτό είναι κάτι με μικρή συμβολή στη συνολική κατανάλωση;

Οπότε για μένα προστίθεται άλλο ένα πλεονέκτημα για το honor 8 έναντι του Le Max 2 και τα μειονεκτήματα είναι

- ο μικρότερος αποθηκευτικός χώρος

- τα virtual κουμπιά που τρώνε χώρο από την οθόνη

- η έλλειψη OIS στη καταγραφή βίντεο και η χαμηλότερη ανάλυση

- η μπαταρία μάλλον...

...όχι ότι του le max 2 είναι καλύτερη εργοστασιακά, αλλά υπάρχουν προγραμματάκια για τον SD820 όπως το ΑΚΤ profiles που βελτιώνουν Δραματικά τα πράγματα.

- η κάπως ευάλωτη κατασκευή από γυαλί, αφού δεν υπάρχει gorilla glass, αν και το κάνει αρκετά όμορφο.

Όσον αφορά τη φωτογραφική

- μάλλον το honor 8 τα πάει κάπως καλύτερα, αλλά σε πολλες φωτογραφίες φαίνεται να χάνει σε λεπτομέρειες...

...εδώ ο 21mp φακός του le max 2, ακόμη κι όταν βγάζει κάπως θολές ή "soft" φωτογραφίες δημιουργεί πιο θετική εντύπωση

- με την τελευτάια ενημέρωση λογισμικού, διαβάζω ότι άρθηκε η αδυναμία χρήσης του ασπρόμαυρου φακού...

Συνολικά το μέτριο βίντεο σε ανάλυση, μαζί με την έλλειψη OIS και η μπαταρία παραμένουν μάλλον τα πιο προβληματι΄κα σημεία.

Αν ΄καποιος είχε το Le max 2 στο παρελθόν και μπορεί να εκφράσει άποψη, θα εκτιμηθεί...

Επίσης, αν κάποιος το έχει σφραγισμένο σε μαύρο χρώμα και θέλει το λευκό, πμ μι

Δημοσ.

Μάγκες... Στο xiaomi 4x έχετε βρει τρόπο να μεταφέρετε τις εφαρμογές στην sd;

Δεν έχω χώρο πλέον και έχω μια κάρτα 32 να κάθεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...