Προς το περιεχόμενο

Honor 8 vs xiaomi redmi note 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα μας πριζώνεις καλά-καλά και μετά το δίνεις λολ...

Πάντως δεν μπορείτε να πετάτε νούμερα στον αέρα για διάρκεια μπαταρίας χωρίς να υπολογίσετε τη χρήση και την ενεργοποίηση ρυθμίσεων εξοικονόμησης....δεν χρησιμοποιούν όλοι το κινητό με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις...

...πχ ο άλλος μπορεί να θέλει να έχει πάντα διαθέσιμο facebook να λαμβάνει ενημερώσεις, ο άλλος μπορεί να μην έχει καν εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Εγώ έχω τώρα το Le Max 2 και με ενεργοποίηση ΑΚΤ προφιλ (είναι ροοτ) μαζί με greenify και τις ενσωματωμένες λειτουργίες, δεν προβληματίζει καθόλου (στο λίγο - ομολογώ  που το έχω ως πρώτο μου τηλέφωνο, αλλά συγκριτικά μιλώντας).

Δημοσ.

Πρώτα μας πριζώνεις καλά-καλά και μετά το δίνεις λολ...

Πάντως δεν μπορείτε να πετάτε νούμερα στον αέρα για διάρκεια μπαταρίας χωρίς να υπολογίσετε τη χρήση και την ενεργοποίηση ρυθμίσεων εξοικονόμησης....δεν χρησιμοποιούν όλοι το κινητό με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις...

...πχ ο άλλος μπορεί να θέλει να έχει πάντα διαθέσιμο facebook να λαμβάνει ενημερώσεις, ο άλλος μπορεί να μην έχει καν εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Εγώ έχω τώρα το Le Max 2 και με ενεργοποίηση ΑΚΤ προφιλ (είναι ροοτ) μαζί με greenify και τις ενσωματωμένες λειτουργίες, δεν προβληματίζει καθόλου (στο λίγο - ομολογώ που το έχω ως πρώτο μου τηλέφωνο, αλλά συγκριτικά μιλώντας).

Μικρή οθόνη μικρή μπαταρία τo ονορ...

Ο Κινέζος μου βγάζει στάνταρ 6 ώρες οθόνη άνετα.

Δημοσ.

Εγώ έχω τώρα το Le Max 2 και με ενεργοποίηση ΑΚΤ προφιλ (είναι ροοτ) μαζί με greenify και τις ενσωματωμένες λειτουργίες, δεν προβληματίζει καθόλου (στο λίγο - ομολογώ που το έχω ως πρώτο μου τηλέφωνο, αλλά συγκριτικά μιλώντας).

Ότι και να κάνεις εγώ σου βάζω βαριά, βαριά 5 ώρες sot είσαι (χωρίς ροοτ)

Εδώ η INDIA που υποτίθεται είναι καλή και πάλι βγάζει 6-8.

Αλλά επειδή εσυ είσαι ροοτ υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις με το ATK βάλε το σε battery extreme για 10+ ώρες SOT

Δημοσ.

Με πολύ gaming, chat στο line, messenger και viber, αρκετό browsing βρίσκομαι στο 25%, με 9 ώρες και βάλε sot.

Δεν ξέρω πως, αλλά στα σίγουρα το Note 4 της ξιαομι είναι η καλύτερη αγορά μου σε συσκευή τα τελευταία χρόνια. Και μιλάμε για τηλέφωνο των 170-180€.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να κάνεις εγώ σου βάζω βαριά, βαριά 5 ώρες sot είσαι (χωρίς ροοτ)

Εδώ η INDIA που υποτίθεται είναι καλή και πάλι βγάζει 6-8.

Αλλά επειδή εσυ είσαι ροοτ υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις με το ATK βάλε το σε battery extreme για 10+ ώρες SOT

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα, χρησιμοποιώ ήδη την εφαρμογή ΑΚΤ κι έχω ψάξει τα διάφορα προφίλ...

...αλλά σε battery extreme η πτώση των επιδόσεων είναι πολύ μεγάλη...εκτός κι αν έχεις κάποιο λόγο συγκεκριμένο να το ενεργοποιήσεις, δεν αξίζει τον κόπο ίσα ίσα για να λες "έπιασα 10 ώρες ΣΟΤ".

Με αυτή τη ρύθμιση, την δοκιμασα προχθές, το κινητό κολλάει σχεδόν παντού..

Με πολύ gaming, chat στο line, messenger και viber, αρκετό browsing βρίσκομαι στο 25%, με 9 ώρες και βάλε sot.

Δεν ξέρω πως, αλλά στα σίγουρα το Note 4 της ξιαομι είναι η καλύτερη αγορά μου σε συσκευή τα τελευταία χρόνια. Και μιλάμε για τηλέφωνο των 170-180€.

Aν είχε λίγο πιο προσεγμένη φωτογραφική, θα συμφωνούσα μαζί σου...είναι πλήρες λειτουργιών κατά τ' άλλα...

...αλλά αν σε ενδιαφέρει λίγο η κάμερα, απογοητεύει αρκετά.

...Αλλά κι εγώ είμαι σε παρόμοιο δίλημμα, δεν ξέρω ποιό να κρατήσω...το Le Max 2 ή το Honor 8

- και τα δύο έχουν μέτρια μπαταρία (ίσως ελάχιστα καλύτερα το honor 8), αλλά για το honor δεν ξέρω αν υπάρχουν οι "πολυτέλειες' των ΑΚΤ προφίλ που είναι διαθέσιμες για το le max 2
- To honor 8 έχει τον μισό αποθηκευτικό χώρο...παίρνει microsd, αλλά τον περισσότερο, τουλάχιστον, χρόνο, πιθανότερο να δουλεύει ως dual sim
- Στις φωτογραφίες, το honor 8 μάλλον είναι μάλλον λίγο προστά, νομίζω, παρά τη χαμηλότερη ανάλυση
- Στο βίντεο το le max 2 έχει σαφώς το πάνω χέρι, αφού καταγράφει σε ανάλυση 4Κ, ενώ το honor 8 μόλις σε 1080p κι αυτό όχι με τρομερά αποτελέσματα...
- Ωστόσο ο ήχος στο βίντεο του honor 8 είναι ανώτερης ποιότητας.
- Επίσης το Le Max 2 έχει και Optical Image Stabilization, ενώ το honor 8 όχι...
- Οι διαστάσεις του honor είναι πιο κοντά σ' αυτό που έχω συνηθίσει, αλλά τις δύο μέρες τώρα που χρησιμοποιώ - επιτέλους - το Le Max 2 ως κύριο κινητό (και το έβγαλα επιτέλους από το σπίτι λολ) νομίζω συνηθίζεται.
- Ως προς τη φωτεινότητα, διαβάζω το honor 8 είναι πιο φωτεινό, χωρίς να διαπρέπει κανένα από τα δύο
- Ως προς την κατασκευή, το honor 8 είναι πολύ όμορφο με το γυαλί, αλλά πολύ ευαίσθητο σε φθορές, ενώ δεν κάθεται - όσο είδα σε δοκιμές - τόσο καλά το προστατευτικό οθόνης λόγω κυρτής κάπως οθόνης...προτιμώ το μεταλλικό le max 2
- Ως προς το χρώμα, δυστυχώς το honor 8 το πέτυχα μόνο σε λευκό, ενώ το γκρίζο του le max 2 μου ταιριάζει αρκετά περισσότερο.
- Τα κουμπιά του honor 8 δυστυχώς είναι ενσωματωμένα στην οθόνη, τρώγοντας αξιοποιήσιμο χώρο, ενώ στο le max 2 είναι, ασφαλώς, χωριστά από την οθόνη, που το προτιμώ
...σε 5.7 οθόνη μπορεί να μην με ένοιαζε, αλ΄λα σε 5.2" δεν είναι τόσο ωραίο...

..δεν το έχω ανοίξει το Honor 8 για δοκιμές, προτιμώ αν είναι να το δώσω σφραγισμένο, το έπιασα μόνο στα χέρια μου σε κατάστημα της Wind...

Στο Honor 8 με ενοχλούν κυρίως
- τα μη capacitive κουμπιά
- το αρκετά μέτριο βίντεο
- το λευκό χρώμα

Στο Le Max 2 με ενοχλεί κάπως
- το μέγεθος
- η φωτογραφική είναι καλή, μετράει η υψηλή ανάλυση, αλλά χάνει εστίαση συγκριτικά με το honor 8
- μέτρια φωτεινότητα οθόνης.
Δημοσ.

Να σας ενημερώσω παιδιά ότι το honor 8 έχει μεγάλο SAR αλλά είναι dual active συσκευή. Και το SAR είναι ένας παράγοντας που μπορεί να ενοχλεί κάποιον .

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω παιδιά ότι το honor 8 έχει μεγάλο SAR αλλά είναι dual active συσκευή. Και το SAR είναι ένας παράγοντας που μπορεί να ενοχλεί κάποιον .

το ξερουμε..1.42 βαραει ασχημα στο κεφαλι κ γιαυτο τον λογο συν τους αλλους εφυγε νυχτα!

Δημοσ.

ΔΕΝ είναι dual active, είναι λανθασμένες οι προδιαγραφές στο kimovil

Δημοσ.

Αν το πιστεύεις αυτό, τότε σίγουρα δεν ξέρεις τί σημαίνει ή/και σαφώς δεν το έχεις δοκιμάσει στο κινητό.

Στη σωστή καταχώρηση για το L09 μοντέλο αναφέρει ότι είναι dual standby, ενώ δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό και στην ιστοσελίδα της Honor/Huawei

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-8-eu-4gb-32gb

http://www.hihonor.com/global/products/mobile-phones/honor8/index.html

ούτε φυσικά θα βρεις κάτι σχετικό για το ευρωπαϊκό μοντέλο στο διαδίκτυο.

Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μη διατυπώνουμε ισχυρισμούς, και να μην χάνουμε τον χρόνο μας άδικα.

Δημοσ.

ΔΕΝ είναι dual active, είναι λανθασμένες οι προδιαγραφές στο kimovil

ειναι dual-active την εχω την συσκευη στο λεω 100% Και για να μην μου πειτε δεν ξερω τι εναι, μιλαω στο cosmote και οταν με καλουν στο vodafone βαραει κανονικα, μου ερχεται η κληση. Φιλικα ρωτα και ψαξε πριν κραξεις  :P

Δημοσ.

Ότι έγραψε ο άπω κάτω, ψάξε λίγο καλύτερα την επόμενη φορά 

Αν το πιστεύεις αυτό, τότε σίγουρα δεν ξέρεις τί σημαίνει ή/και σαφώς δεν το έχεις δοκιμάσει στο κινητό.

Στη σωστή καταχώρηση για το L09 μοντέλο αναφέρει ότι είναι dual standby, ενώ δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό και στην ιστοσελίδα της Honor/Huawei

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-8-eu-4gb-32gb

http://www.hihonor.com/global/products/mobile-phones/honor8/index.html

ούτε φυσικά θα βρεις κάτι σχετικό για το ευρωπαϊκό μοντέλο στο διαδίκτυο.

Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μη διατυπώνουμε ισχυρισμούς, και να μην χάνουμε τον χρόνο μας άδικα.

Δημοσ.

Βρείτε μου μια αξιόπιστη αναφορά που το επιβεβαιώνει...

...στο εγχειρίδιο του κινητού δεν είδα κάτι, στις προδιαγραφές στο hihonor.com δεν αναφέρει κάτι (να κρύβουν το χαρακτηριστικό; ), στο gsmarena και στη σωστή καταχώρηση στο kimovil λέει dual standby.

Σε δοκιμές που είδα, κανείς δεν το αναφέρει...μόνο εσείς οι δύο το έχετε στο κινητό σας;

Ποιό μοντέλο έχεις Chris;

Σίγουρα είναι το L09;

Δημοσ.

Frd-L09 έχω . Εν μέρη δεν έχεις δικο δεν το αναφέρει ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει dual active, σκέψου ότι εγώ στην πράξη το κατάλαβα δεν το είχα ψάξει. Πάντως 100 % είναι dual active.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...