vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το απόγευμα θα τα έχω και τα 2, πρέπει όμως να κρατήσω μόνο 1. Για πείτε γνώμες.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Honor 8 από εμένα. Το μόνο πλεονέκτημα στο Xiaomi είναι η μπαταρία (αν όντως σου βγάζει 6-7-8 ώρες SOT) και η δυνατότητα για σκάλισμα. Το Honor έχει κάμερα κλάσεις ανώτερη της τιμής του, φοβερή ποιότητα κατασκευής (από τα λίγα κινητά που χαιρόμουν να πιάνω χωρίς θήκη). Και τα δυο έχουν ένα "λόξυγγα" στα δύσκολα tasks, το μεν λόγω Snapdragon 625 και το δε λόγω Kirin που είναι μετριοκαλός. Εγώ μετάνιωσα που το έδωσα το Honor πάντως όταν το είχα. Και προσπάθησα και να το βρω με την προσφορά που το βρήκες εσύ αλλά μου έκατσε το 950xl μόνο. Καλορίζικο anyway.
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Honor 8 από εμένα. Το μόνο πλεονέκτημα στο Xiaomi είναι η μπαταρία (αν όντως σου βγάζει 6-7-8 ώρες SOT) και η δυνατότητα για σκάλισμα. Το Honor έχει κάμερα κλάσεις ανώτερη της τιμής του, φοβερή ποιότητα κατασκευής (από τα λίγα κινητά που χαιρόμουν να πιάνω χωρίς θήκη). Και τα δυο έχουν ένα "λόξυγγα" στα δύσκολα tasks, το μεν λόγω Snapdragon 625 και το δε λόγω Kirin που είναι μετριοκαλός. Εγώ μετάνιωσα που το έδωσα το Honor πάντως όταν το είχα. Και προσπάθησα και να το βρω με την προσφορά που το βρήκες εσύ αλλά μου έκατσε το 950xl μόνο. Καλορίζικο anyway. Γαμωτο θέλω την μπαταρία... Πόσες ώρες βγάζει το Ονορ;
saruman123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Γαμωτο θέλω την μπαταρία... Πόσες ώρες βγάζει το Ονορ;Ζήτημα 3-4Το 4X βγάζει 8-10
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ζήτημα 3-4 Το 4X βγάζει 8-10 Αστο το πουλάω κιόλας.. Το 4χ το έχω βρε ξέχασες;
saruman123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αστο το πουλάω κιόλας.. Το 4χ το έχω βρε ξέχασες; Εε τότε τη ρωτάς !!!! 1
vchristod84 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αστο το πουλάω κιόλας.. Το 4χ το έχω βρε ξέχασες; Αν δε σε φτανει και το 4x απο πλευρας μπαταριας, τοτε η τελευταια σου ελπιδα ειναι να κοιταξεις το moto z play.
StigmaX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Είναι καθαρά θέμα προτεραιότητας σου. Σίγουρα το χονορ είναι ομορφότερο, και έχει καλύτερη κάμερα. Η μπαταρία όμως είναι από μέτρια έως κακή. Το ξιαομι από την άλλη έχει μέτρια προς κακή κάμερα τη νύχτα, αλλά η μπαταρία του είναι εξαιρετική. Προσωπικά έχω καεί περισσότερες φορές λόγο μπαταρίας παρά κάμερας, οπότε η επιλογή του νοτε τουλάχιστον στην περίπτωση μου ήταν μονόδρομος. Δεν έχει βέβαια quick charge, αλλά ακόμα και με gaming και συνεχόμενο σκάλισμα, στο τέλος της ημέρας έχει ακόμα 30%+ μπαταρίας.
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Είναι καθαρά θέμα προτεραιότητας σου. Σίγουρα το χονορ είναι ομορφότερο, και έχει καλύτερη κάμερα. Η μπαταρία όμως είναι από μέτρια έως κακή. Το ξιαομι από την άλλη έχει μέτρια προς κακή κάμερα τη νύχτα, αλλά η μπαταρία του είναι εξαιρετική. Προσωπικά έχω καεί περισσότερες φορές λόγο μπαταρίας παρά κάμερας, οπότε η επιλογή του νοτε τουλάχιστον στην περίπτωση μου ήταν μονόδρομος. Δεν έχει βέβαια quick charge, αλλά ακόμα και με gaming και συνεχόμενο σκάλισμα, στο τέλος της ημέρας έχει ακόμα 30%+ μπαταρίας. Το xiaomi φορτίζει γρήγορα με τον δικό του φορτιστή
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μετά από τόσες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι η επόμενη μου συσκευή θα έχει ως κύριο στόχο τη μπαταρία. Είμαι έτοιμος και διατεθειμένος να θυσιάσω τα πάντα για χάρη της μπαταρίας. Οχι φυσικά σε βαθμό κακής λειτουργικότητας. Παράδειγμα ένα Moto Z play ή ένα Lenovo P2 αυτή τη στιγμή είναι τα "καλύτερα" τηλέφωνα που μπορώ να έχω σε προσωπικό επίπεδο ενώ αν θέλω κάτι μικρό ένα huawei Nova είναι μια πολύ τίμια λύση ποιότητας και μπαταρίας. 2
papafigos84 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μετά από τόσες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι η επόμενη μου συσκευή θα έχει ως κύριο στόχο τη μπαταρία. Είμαι έτοιμος και διατεθειμένος να θυσιάσω τα πάντα για χάρη της μπαταρίας. Οχι φυσικά σε βαθμό κακής λειτουργικότητας. Παράδειγμα ένα Moto Z play ή ένα Lenovo P2 αυτή τη στιγμή είναι τα "καλύτερα" τηλέφωνα που μπορώ να έχω σε προσωπικό επίπεδο ενώ αν θέλω κάτι μικρό ένα huawei Nova είναι μια πολύ τίμια λύση ποιότητας και μπαταρίας. Κι εγω μετα απο παρα πολλες συσκευες, εφτασα σ αυτο το σημειο. Ειναι εκπληκτικο το πως επιστρεφουμε στο απολυτως απαραιτητο. Να μενει η συσκευη ενεργοποιημενη. Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με τον TS. Honor η note 4 global (3/32). Kαι με εναν μικρο αστερισκο για s7 edge.
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Θα τα δώσω και τα δύο και θα πάρω xiaomi note 4x 4/64
chris_g92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Έχω το honor 8 .με Android 6 έβγαζε περίπου 6 ώρες sot. Με Android 7 είναι στις 4 περίπου. Όμως περιμένουμε update που θα λύσει το θεματακι (μάλλον). Με το δικό του και μόνο φορτιστή κάνει quick ,charge και θέλει περίπου 100-110 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση (ίσως και λιγότερο)
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Έχω το honor 8 .με Android 6 έβγαζε περίπου 6 ώρες sot. Με Android 7 είναι στις 4 περίπου. Όμως περιμένουμε update που θα λύσει το θεματακι (μάλλον). Με το δικό του και μόνο φορτιστή κάνει quick ,charge και θέλει περίπου 100-110 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση (ίσως και λιγότερο) Θα το δώσω τελικά.. Παράγγειλα από πλαίσιο το xiaomi redmi note 4x 4/64....θα κάνω ένα μικρό update.. Από τα 3/32.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Κι εγω μετα απο παρα πολλες συσκευες, εφτασα σ αυτο το σημειο. Ειναι εκπληκτικο το πως επιστρεφουμε στο απολυτως απαραιτητο. Να μενει η συσκευη ενεργοποιημενη. Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με τον TS. Honor η note 4 global (3/32). Kαι με εναν μικρο αστερισκο για s7 edge. Ακριβώς έτσι. Προφανώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες, κάποιος μπορεί να κουβαλάει κάνα δυο power bank μαζί του, άλλος τον ενδιαφέρει να βγάζει φυσιολογικά τη μέρα (φυσιολογικά εννοώντας συνολική ενασχόληση με τη συσκευή με ομιλία και όλα κάτω από 2 ώρες). Εγώ πλέον βλέπω τα πράγματα αλλιώς, θέλω μια συσκευή που ότι και να γίνει, ότι και να συμβεί δεν πρόκειται αν με αφήσει στα μέσα της μέρας. Βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση τον προηγούμενο μήνα να έπρεπε να μιλάω, να στέλνω mail, να παραλαμβάνω mail, να εκτυπώνω μέσω bluetooth σε συμβατά βιβλιοπωλεία, να ξαναμιλάω στο τηλέφωνο κτλ κτλ που μέχρι να τελειώσει όλο αυτό έμεινα μέχρι το μεσημέρι με 25% μπαταρία. Το άγχος μου δεν περιγράφεται μιας και το τηλέφωνο είναι και εργαλείο δουλειάς για εμένα. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα κουβαλάω και power bank μαζί μου αλλά είναι ψυχοφθόρο και καθόλου καλή λύση. Επόμενη συσκευή λοιπόν, μεγάλη διάρκεια αναμονής και μεγάλη διάρκεια χρήσης. Προτιμώ να έχω δυνατότητα να κάνω τη δουλειά μου παρά να μην την έχω καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα