Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα σωστός ξέχασα να κάνω τη σύνδεση με τις λέξεις Black/ Red /Purple

Done!

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος , αλλά θέλω να αγοράσω, ποια από τις δύο είναι καλύτερη? Αν υπάρχει κάποιος σχετικος.

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος , αλλά θέλω να αγοράσω, ποια από τις δύο είναι καλύτερη? Αν υπάρχει κάποιος σχετικος.

καμία να μην πάρεις. Η προσδοκία σου να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό σου δεν θα επαληθευτεί. 

Για να μην στο κάνω πολύ "τεχνικό" το θέμα (καθώς δηλώνεις άσχετος), αυτές οι μηχανές είναι για να παίζεις με το zoom μόνο αλλά στερούνται ποιότητας και έχουν μεγάλο βάρος και άβολο όγκο χωρίς ποιοτικό αντίκρισμα (πχ στις DSLR έχεις όγκο αλλά και ποιότητα. Η ομοιότητά τους εξωτερικά με τις dSLR και το "μπούγιο" δεν έχει αντίκρισμα). Αν θέλεις να πάρεις compact να στραφείς σε μηχανές με λίγα mp και μικρό μέγεθος. Προφανώς μην περιμένεις φτηνές τιμές σε "καλές compact". 

Εδώ (απογοητευτικά) δήγματα εικόνα (πάτησε download full image και δες 1:1). Εδώ (απογοητευτικό) concussion. Ούτε διαφράγματα ταχύτητες δεν μπορείς να αλλάξεις (point and shoot είναι μόνο) όχι ότι θα είχε και πολύ νόημα σε αυτού του μεγέθους αισθητήρες (τι δουλειά σου την κάνεις και με τα "προγράμματα") αλλά τες πα ούτε αυτό δεν έχει (ας πούμε να την πάρεις για "δασκάλα" για μεγαλύτερες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...