John344 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ήρθε ο καιρός να χτίσω ένα καινούργιο PC για gaming αλλά ήρθα αντιμέτωπος με ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν με συμφέρει να παραγγείλω απευθείας από Ελλάδα μέσω Skroutz.gr ή να το ψάξω στο Amazon και άλλα sites. Κύριο πρόβλημα είναι πως στο εξωτερικό βρίσκω τα ίδια αντικείμενα για έως και 100€ φθηνότερα. (Πχ. GTX1080ti 11gb) αλλά λόγω φόρων+μεταφορικών,κλπ. Ξεπερνάει την τιμή που θα πλήρωνα σε ελληνικά καταστήματα. Χρειάζομαι την συμβουλή σας στο τι θα κάνω καθώς δεν γνωρίζω πολλά για αγορές στο εξωτερικο, τελωνεί αλλά και είμαι ανήσυχος για scams. Ευχαριστώ!
billiboo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 πρωτα απο ολα θα πρεπει να καταληξεις στο τι συστημα θες να φτιαξεις και μετα να κανεις μια ερευνα αγορας και αφου συγκρινεις τα υπερ και κατα και δεις τις διαφορες τιμες αποφασιζεις.
John344 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το έχω ήδη κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής όλα θα μου έβγαιναν "φθηνοτερα" από ελληνικά καταστήματα αν και 50-100€ ακριβότερα από εξωτερικό μόνο και μόνο λόγω της φορολογίας. Το έχω ήδη κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής όλα θα μου έβγαιναν "φθηνοτερα" από ελληνικά καταστήματα αν και 50-100€ ακριβότερα από εξωτερικό μόνο και μόνο λόγω της φορολογίας.
kogos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ακριβώς. Αν δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο συμφέρει από έξω. Αν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για να πάρεις πίσω το φπα, συμφέρει Ελλάδα, καθώς έχεις μια λίγο μεγαλύτερη σιγουριά με εγγυήσεις και στο 99% των περιπτώσεων σου βγαίνουν ίδια λεφτά.
John344 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Ναι είναι αρκετά μπερδεμένο το θέμα και πάνω κάτω ίδια τιμή θα μου βγει. Λογικά θα τα αγοράσω από ελληνικά καταστήματα.
mkp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ακριβώς. Αν δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο συμφέρει από έξω. Αν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για να πάρεις πίσω το φπα, συμφέρει Ελλάδα, καθώς έχεις μια λίγο μεγαλύτερη σιγουριά με εγγυήσεις και στο 99% των περιπτώσεων σου βγαίνουν ίδια λεφτά. νομίζω δεν είναι μονό το φπα που εκπίπτει άλα και ο φόρος εισοδήματος που θα μειωθεί λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα