Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 μου μπηκε η ιδεα να ασχοληθω με τα κρυπτονομισματα θα σας ητανε ευκολο να μου προτεινετε μια συνθεση αποκλειστικα για minning οχι ομως τρελα πραματα να μη ξεφυγουμε πολυ σε τιμη τωρα σκεφτομαι το χρηματικο οριο αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα και δεν ξερω ποσα θα χρειαστει να δαπανησω αν υπαρχουν και ετοιμα μεταχειρισμενα δε θα με πειραζε ευχαριστω πολυ
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Mining είναι ένα 1200άρι τροφοδοτικό, μια motherboard με 6 pci , ένας basic cpu, λίγη ραμ και 6 powered risers για να συνδέσεις τις 6 Rx 470+/570+ σε κρεμάστρες πάνω από την μητρική. Λίγο πάνω από 2χίλιαρο το υπολογίζω, αν βρεις τις κάρτες σε λογικές τιμές. Σε κανένα εξάμηνο ίσως κάνεις απόσβεση. Have fun! 2
Lecter D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πως γίνεται να κάνει απόσβεση χρημάτων σε 6 μήνες;;; 2000 ε αρχικό ποσό επένδυσης + το ρεύμα που θα καίει; Αν είναι να επενδύσεις 2000 και μέσα στο έτος να τα κάνεις 4000 χωρίς να κάνεις απόλυτος τπτ τότε μια χαρά μου ακούγεται.
GiorgarasG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μια ερώτηση μιας και το θέμα είναι το ξεκίνημα mining.Διαβάζω πολύ στο ίντερνετ ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις mining με υπολογιστή και χρειάζεται να έχεις ASICs, αυτό επειδή δυσκόλεψε ο αλγόριθμος. Ισχύει κάτι τέτοιο και χρειάζεται να μπεις σε κάποιο pool;Και τέλος το μηχάνημα που αναφέρθηκε ποιο πάνω με τις 6 Rx 570...σε ποια κατηγορία ανήκει; Θέλω να πω μήπως λόγω της δύναμης και του αριθμού των καρτών αλλάζει η κατηγορία του συστήματος από υπολογιστή σε κάτι άλλο και στην ουσία γίνεται να κάνεις mining.
solton57010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Mining στην Ελλαδα συμφερει μονο αμα εχεις τζαμπα ρευμα.... 1
GiorgarasG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Mining στην Ελλαδα συμφερει μονο αμα εχεις τζαμπα ρευμα.... Αυτό γιατί το λες; Λόγω κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα σε αντίθεση με το εξωτερικό; Και αν ναι τι διαφορές υπάρχουν στην τιμή ρεύματος; Κουβέντα να γίνεται
HotShot84 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Mining στην Ελλαδα συμφερει μονο αμα εχεις τζαμπα ρευμα.... Βλεπω τα τσαντιρια στο Μενιδι να κανουν mining 3
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πως γίνεται να κάνει απόσβεση χρημάτων σε 6 μήνες;;; 2000 ε αρχικό ποσό επένδυσης + το ρεύμα που θα καίει; Αν είναι να επενδύσεις 2000 και μέσα στο έτος να τα κάνεις 4000 χωρίς να κάνεις απόλυτος τπτ τότε μια χαρά μου ακούγεται. Ψάξε τιμή ethereum, πόσο μπορεί να κάνει mining ένα rig με 6 κάρτες, τιμή ρεύματος για περίπου 800-900 watt να τρέχουν 24/7 και βάλε και την αρχική επένδυση 2000-2200€. Μπορεί και να συμφέρει σε best case scenario, τι να σου πω. Αν βρεις τις κάρτες στα 300€, αν όχι ανεβαίνεις κι άλλο.
tyf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια απλή με 5pcie θα κάνει πάλι δουλειά.Θέλεις 4gb μνήμη (ιδανικά) και με 2gb δουλεύει.Εναν μικρό ssd 16 η 32 gbΥπάρχει διανομή linux που είναι ιδανική για mining, Επεξεργαστής δεν θέλει κάτι καλό η μικροί αρκούν.Κάρτες κοιτάς από 570 και πάνω.Νομίζω αυτήν την στιγμή η 570 4gb πάντα (με τίποτα σε κάρτα 2gb) eΕιναι ιδανικές σε σχέση απόδοσης τιμής κατανάλωσης.Αλλά αυτόν τον καιρο δεν θα βρεις με τίποτα.Είναι όλα.τα μαγαζιά άδεια από τέτοιες κάρτες μίας και υπάρχει έλλειψη.Θέλεις και κουτί ιδιοκατασκευη για να πάρει και τις 5 κάρτες ώστε να αερίζονται + 6 τα risers.Κουτί αν θέλεις μπορώ να σου φτιάξω αλουμινένιο.Όπως επίσης αν όντως το προχωρησεις το θέμα μπορώ να σου κανονίσω μια μικρή έκπτωση στα hardware αν σε ενδιαφερει αρκεί να αγοραστούν από Ελλάδα.Τροφοδοτικά μπορεις να βάλεις δύο 850 αντί για ένα 1200 Καλησπέρα. Μητρική με 6 pcie θα βρεις δύσκολα και θα την πληρώσεις αρκετά. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από tyf
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν με ενδιαφέρει εμένα φίλε, ο topic starter αν θέλει μπορεί να το συζητήσετε.
sazistas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παιδια μια ερωτηση επειδη ξεκινησα κι εγω το Mining προσφατα με 12 καρτες και ψαχνω να παρω κι αλλες. Δουλευω με το nanopool.org. Το geth σε τι ακριβως χρειαζεται? εκανα account και το αφησα να κατεβασει μεχρι να τελειωσει, αλλα δεν το ξανανοιξα, και το mining γινεται κανονικα και με αυτο κλειστό. Επίσης που μπορω να βρω φθηνα απο ελλάδα για να τα προμηθευτώ αμεσα αυτα τα pci-e risers ωστε να δουλευω τις καρτες εξω απο το κουτι? οι καρτες μπορουν να δουλεψουν και στις πολυ μικρες θυρες pci-e της μητρικής? δεν θα πρεπει να επαρκουν τα cpu lanes ? ρωταω γιατι καποιοι λενε οτι κανει οποιοσδηποτε επεξεργαστης. δηλαδη ακομα και ενας celeron των 30 ευρω μπορει να δεχτει 6 pci-e καρτες ταυτοχρονα?
tyf Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 τι καρτες εχεις βαλει? σε τι λειτουργικο δουλευεις? χωρις risers πως τις εχει βαλει τις καρτες?
sazistas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 τι καρτες εχεις βαλει? σε τι λειτουργικο δουλευεις? χωρις risers πως τις εχει βαλει τις καρτες? εχω βαλει τις r9 380 4gb με overclock. Δουλευω σε linux , και δεν χρησιμοποιω risers γιατι ειναι 3 pc με μητρικες για quad sli οποτε μπηκαν 4 σε καθε pc.
tyf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 βαλε το ethos http://ethosdistro.com/ ετοιμο distro για eth zcash monero κτλ. και remote check μπορεις να μας πεις και ποσο hashrate βλεπεις σε eth η zcash ανα καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα