Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys προσπαθώ να αφαιρέσω την κάρτα γραφικών από το πισί και έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο ... γνωρίζεται τι μπορεί να κάνω λάθος ? πρέπει να την βγάλω μέχρι το πρωί επειγόντως ...

http://imgur.com/a/2BAQo

Το κλιπακι έχει κολλήσει ..

Δημοσ.

σε αυτο το κιτρινο που εφαρμοζε στα δεξια του εχει ενα σαν διακοπτη( εκει που βλεπεις οτι εχει κολησει) πιεσε το με τον αντιχειρα σου προς τα μεσα με προσοχη, Αν καταλαβες καταλαβες xD

Δημοσ.

Το κλειστρο δεν κουνιέται με τπτ παιδιά ... Έχω δοκιμάσει όλες τις κατευθύνσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι κι αν κάνεις με το μαλακό, μην σου μείνει καμιά μητρική στο χέρι.

Δημοσ.

Θα το καθαρίσω μόλις σταλθεί σπίτι μου , βρίσκομαι εξωτερικό αυτή την στιγμή :P . το θέμα είναι να βγει η κάρτα :P

Δημοσ.

Μήπως δε κουνιέται το κλείστρο επειδή έχεις τραβήξει την κάρτα? Κούμπωσε πρώτα την κάρτα και μετά άνοιξε το κλείστρο!

• Like 4
Δημοσ.

Δεν κουμπώνει η κάρτα έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο .... προφανώς και έκανα βλακεία που προσπάθησα να την βγάλω χωρίς να την έχω unlockarei... any ideas ?

Δημοσ.

όπως το έκανες έτσι θα το βάλεις στην θέση του, Προσπάθησε να πιέσεις προς τα πάνω το κλείστρο. Να κλείσει δηλ. και ταυτόχρονα κούνα την κάρτα δεξιά-αριστερά και προς τα μπρος. Κάντο συνεχώς αλλά με το μαλακό. Κάποια στιγμή θα κουμπώσει πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με το που είχα πάρει την μητρική, καταλάθος έσπασα αυτό το κλείστρο. Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Ούτε πέφτει η κάρτα, ούτε κρεμάει, ούτε τπτ. ΠΡΟΣΟΧΗ δε σου προτείνω να το κάνεις, Απλά το αναφέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την αρχή σου είπα, ξαναβάλε την κάρτα στην θέση της.

Μα ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει. Έχω την εντύπωση κάπου φοβάται μην σπάσει. Λίγο θάρρος παραπάνω θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...