Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,απο εχθες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τη παραπανω συσκευη μου..

Στα καλα καθουμενα,και χωρις πτωση η υγρασια η οτιδηποτε αλλο,αρχισε να κολλαει η οθονη κλειδωματος.

Μολις πατουσα το κουμπι για ξεκλειδωμα,αναβε πολυ αμυδρα η οθονη(σα μπλε χρωμα),και δε μου εμφανιζε την αρχικη καθολου.Αργοτερα την εμφανιζε αλλα το κινητο κολλουσε συνεχεια.

Προσπαθησα να κανω κληση,αλλα κολλησε η οθονη και δεν επερνε καμια εντολη.

Γενικως κανει οτι να'ναι το τηλεφωνο και απορω το πως γινεται αυτο,απο τη στιγμη που το προσεχω σα τα ματια μου,και η χρηση του ειναι τελειως απλη(μονο τηλεφωνα,ουτε παιχνιδια,ουτε ιντερνετ).

Του εκανα επαναφορα ρυθμισεων,αλλα εγινε χειροτερα.

Το πηγα σε ενα τεχνικο κ μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να βαλει custom rom(35 ευρω το κοστολογισε),αλλα υπαρχει λεει περιπτωση και να μη δουλεψει(εκει δε θα υπαρξει χρεωση).

Το κινητο αγοραστηκε δεκεμβρη του 2014,οποτε εχει ληξει η εγγυηση αν δε κανω λαθος.

Τι μου προτεινετε να κανω?

Υπαρχει μηπως ευκολοτερος και φθηνοτερος τροπος να το σωσουμε?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Αφού το έκανες επαναφορά και δεν έφτιαξε ούτε στο ελάχιστο δεν είναι θέμα software.

Μάλλον αργοπεθαίνει το κινητό..

Δημοσ.

Αφού το έκανες επαναφορά και δεν έφτιαξε ούτε στο ελάχιστο δεν είναι θέμα software.

Μάλλον αργοπεθαίνει το κινητό..

Τοσο ευκολα πεθαινουν?

Ευχαριστω για την απαντηση σου οπως και να εχει..

Δημοσ.

Καλησπερα,απο εχθες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τη παραπανω συσκευη μου..

Στα καλα καθουμενα,και χωρις πτωση η υγρασια η οτιδηποτε αλλο,αρχισε να κολλαει η οθονη κλειδωματος.

Μολις πατουσα το κουμπι για ξεκλειδωμα,αναβε πολυ αμυδρα η οθονη(σα μπλε χρωμα),και δε μου εμφανιζε την αρχικη καθολου.Αργοτερα την εμφανιζε αλλα το κινητο κολλουσε συνεχεια.

Προσπαθησα να κανω κληση,αλλα κολλησε η οθονη και δεν επερνε καμια εντολη.

Γενικως κανει οτι να'ναι το τηλεφωνο και απορω το πως γινεται αυτο,απο τη στιγμη που το προσεχω σα τα ματια μου,και η χρηση του ειναι τελειως απλη(μονο τηλεφωνα,ουτε παιχνιδια,ουτε ιντερνετ).

Του εκανα επαναφορα ρυθμισεων,αλλα εγινε χειροτερα.

Το πηγα σε ενα τεχνικο κ μου ειπε οτι η μονη λυση ειναι να βαλει custom rom(35 ευρω το κοστολογισε),αλλα υπαρχει λεει περιπτωση και να μη δουλεψει(εκει δε θα υπαρξει χρεωση).

Το κινητο αγοραστηκε δεκεμβρη του 2014,οποτε εχει ληξει η εγγυηση αν δε κανω λαθος.

Τι μου προτεινετε να κανω?

Υπαρχει μηπως ευκολοτερος και φθηνοτερος τροπος να το σωσουμε?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Αν μπορείς κάνε αυτό εδώ ίσως σώσεις την κατάσταση....

http://www.insomnia.gr/topic/599533-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-xperia-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.Το βραδυ θα το προσπαθησω.

Θα σου στειλω μηνυμα με τυχον αποριες.

Να εισαι καλα!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι καθως δε μπορω να μπω στη παραπανω διαδικασια με το flashtool,λογω ασχετοσυνης...

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος στη περιοχη της θεσσαλονικης να το κοιταξει και ισως να το επιδιορθωσει,φυσικα με καποιο αντιτιμο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ψάξε στις αγγελίες, υπάρχουν κάποιοι.

λογικά δεν πρέπει να υπάρχουν οι αγγελίες τέτοιου είδους απαγορεύονται ... έκτος αν ξέφυγε κανένας στους  moderators B)

Δημοσ.

λογικά δεν πρέπει να υπάρχουν οι αγγελίες τέτοιου είδους απαγορεύονται ... έκτος αν ξέφυγε κανένας στους moderators B)

Αραιά και που βλέπω...
Δημοσ.

Αραια κ που

Σαν αυτους που πουλανε φοιτητικα νουμερα...

:P

που να δεις παλιά είχε πολύ πράμα μια μέρα που ασχολήθηκα παραλίγο να μου πέσει το χέρι να κάνω αναφορές  :wacko:

Δημοσ.

που να δεις παλιά είχε πολύ πράμα μια μέρα που ασχολήθηκα παραλίγο να μου πέσει το χέρι να κάνω αναφορές :wacko:

Εχω κανει παραααα πολλες αναφορες γ αυτο και για τυπαδες με 3-4-5 προφιλ.

κουραστικα ομως πια.

Δεν βαζουν μυαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...