Clementary Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής. Εχουμε δύο γραμμες στο σπίτι και με δύο νούμερα μάλιστα.Όταν ο ένας είναι στο Internet η αλλη γραμμή δουλεύει αλλα ενώ εγώ ακούω μια χαρά ο άλλος στην γραμμή δεν ακούει σχεδόν τίποτα. και αυτό όταν χρησιμοποιώ τηλέφωνο ISDN. με το αναλογικό κανενα απολύτος πρόβλημα. Τώρα έβαλα και dsl.πίστευα πως ίσως να μην είχαμε πρόβλημα και δεν έιχαμε μια βδομάδα που βάλαμε dsl αλλα τώρα μονίμως πλέων δεν ακούγεται τίποτα....μήπως ξέρετε τίποτα? το τηλέφωνο μου είναι siemens και η έκδοση του netmod είναι η 2 usb
Highlander Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Πιθανόν να φταίει το τηλέφωνό σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Θέλω βέβαια να πιστέω ότι το Netmod είναι στο ρεύμα. Προσπάθησε να βρεις κάποιο άλλο ISDN τηλέφωνο να το δοκιμάσεις. Σκέφτομαι επίσης να φταίει το μικρόφωνο του ακουστικού του τηλεφώνου.
Clementary Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 καπου εκεί κατέληξα και εγώ.Το μικρόφωνο το αποκλείο επειδή ακομα και ο τόνος φτάνει αλειομένος στην αλλη γραμμή.Εξάλλου δεν είναι το γεγόνος πως δεν μ'ακουει ο άλλος αλλα οτι ακούγονται τρομερά παράσιτα σαν να μπλέκονται οι ψηφιακές γραμμές.Θα δοκιμάσω και με άλλο τηλέφωνο.Σ'ευχαριστώ πάντως φίλε Highlander
Highlander Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Αν ακούγονται παράσιτα τότε φταίει κάτι στην καλωδίωση. Ότι περνάει μετά το Netmod δεν γίνεται να έχει παράσιτα παρά μόνο από κακή καλωδίωση. Το έχω στο σπίτι μου αυτό το πρόβλημα διότι έχω δώσει τη μία γραμμή σέ όλες τις πρίζες του σπιτιού και κάπου σε μία από αυτές υπάρχει πρόβλημα και έτσι μου κάνει παράσιτα. Αν λοιπόν συνδέσω το τηλέφωνο πάνω στο Netmod όλα είναι ΟΚ. Αν πάλι εσύ το συνδέσεις κατ'ευθείαν πάνω στο Netmod και έχει παράσιτα, δοκίμασε μία άλλη συσκευή και αν κάνει τα ίδια, πάρε στο 121 και δώσε βλάβη για να στο αλλάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.