Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε ποτε γεμιζετε με αλατι το πλυντηριο πιατων? εχω ενα morris το οποιο το υποτιθεται οτι σε ειδοποιει με ενδεικτικο led, αλλα εχουν περασει 2 χρονια και τιποτα. η χρηση του ειναι 1-2 φορες την εβδομαδα η και πιο αραια, αλλα εχω αρχισει να προβληματιζομαι..

Δημοσ.

και ομως, δεν εχει αναψει τιποτα εδω και 2 χρονια..θα το γεμισω οπως κ να χει. thanks για το feedback

Δημοσ.

Στο δικό μου το λαμπάκι για κάποιο λόγο είναι μόνιμα αναμένο.

Όταν βλέπω οτι τα ποτήρια βγαίνουν με στάμπες απο άλατα τότε ξέρω οτι έχει τελειώσει και το ξαναγεμίζω. Συνήθως περίπου ενα εξάμηνο βγάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Τι ποσότητα βάζετε μέσα περίπου;
Εμένα κάθε 1,5 μήνα ανοίγει το λαμπάκι. Είναι της Siemens αλλά ξέρω ότι έχουμε και σκληρό νερό εδώ και δεν ξέρω αν καταναλώνει περισσότερο - ίσως να βάζω και μικρή ποσότητα εγώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω κόψει τον λαιμό με το στόμιο από ένα μπουκάλι νερού και το φουλάρω κάθε φορά. Το κακό είναι πως ούτε οι οδηγίες του πλυντηρίου γράφουν πόση ποσότητα να βάλεις, ούτε του αλατιού.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω κόψει τον λαιμό με το στόμιο από ένα μπουκάλι νερού και το φουλάρω κάθε φορά. Το κακό είναι πως ούτε οι οδηγίες του πλυντηρίου γράφουν πόση ποσότητα να βάλεις, ούτε του αλατιού.

Το γεμίζεις μέχρι να φτάσει το νερό που έχει απομείνει μέσα στο χείλος της υποδοχής (χωρίς να ξεχειλίσει). 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Ειναι απαραίτητο το αλάτι για πλυντήριο πιάτων στην Αθήνα; 

Στην Καλλιθέα ο υδραυλικός που έκανε τη σύνδεση μου είπε να μην βάζω, γιατί λέει, το νερό είναι τέτοιο που δεν χρειάζεται και μάλιστα ότι το αλάτι θα δημιουργεί και άλλα προβλήματα.. 

Πήρα 2-3 γνωστούς που έχουν πλυντηριο πιάτων και όλοι βάζουν χωρίς να έχουν πρόβλημα, οπότε μου κάνει εντύπωση η συμβουλή του υδραυλικού 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christos4 είπε

Καλησπέρα! 

Ειναι απαραίτητο το αλάτι για πλυντήριο πιάτων στην Αθήνα; 

Στην Καλλιθέα ο υδραυλικός που έκανε τη σύνδεση μου είπε να μην βάζω, γιατί λέει, το νερό είναι τέτοιο που δεν χρειάζεται και μάλιστα ότι το αλάτι θα δημιουργεί και άλλα προβλήματα.. 

Πήρα 2-3 γνωστούς που έχουν πλυντηριο πιάτων και όλοι βάζουν χωρίς να έχουν πρόβλημα, οπότε μου κάνει εντύπωση η συμβουλή του υδραυλικού 

παιζει ο υδραυλικος να μην ξερει τι του γινεται. κοιτα το βιβλιο του κατασκευαστη. βαλε το αλατι που λεει και κανε την ρυθμιση που πρεπει. ο υδραυλικος ας επισκευασει καμμια διαρροή. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, The_Judas είπε

οι νέες ταμπλέτες δεν περιέχουν και αλάτι και στιλβωτικο;

Περιέχουν, αλλά αν είναι πολύ σκληρό το νερό, δεν κάνουν τίποτε! Χρειάζεται και αλάτι και στιλβωτικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xsterg είπε

παιζει ο υδραυλικος να μην ξερει τι του γινεται. κοιτα το βιβλιο του κατασκευαστη. βαλε το αλατι που λεει και κανε την ρυθμιση που πρεπει. ο υδραυλικος ας επισκευασει καμμια διαρροή. 

Δεν ήταν δικια μου επιλογή, αλλά του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το manual λέει κανονικά να μπει αλάτι και μάλιστα σου λέει ανάλογα την σκληροτητα του νερού της περιοχής (που δεν την ξέρω) να κάνεις μια άλλη ρύθμιση από το μενού 

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

οι νέες ταμπλέτες δεν περιέχουν και αλάτι και στιλβωτικο;

Νομιζω κάποιες ταμπλέτες έχουν και κάποιες όχι, όπως τις έβλεπα στο σούπερ μάρκετ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...