Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι ψιλοάκυρη προσφορά για να λέμε την αλήθεια...Τα περισσότερα gb χαμένα θα πάνε, δεν θα καταφέρουν να τα ξοδέψουν πολλοί σε μία μέρα!

Δημοσ.

Προσφορά της πλάκας.

Έχουν να δώσουν αρκετό καιρό προσφορά της προκοπής και έχω εξαντλήσει και όλα τα MB

Δημοσ.

Μιλάμε πρώτη φορά είδα 4g να σέρνεται έτσι. Λογικό, αφού μετά τόσο καιρό, αποφάσισαν να δώσουν δωρεάν σε όλους, για 1 μόνο μέρα! Άντε, ξανά δεκαπενταύγουστο, να είμαστε γεροί ως τότε :P

Δημοσ.

3gb με τον κλασσικό κόφτη στο 1,5; :P

Ο κόφτης έχει αλλάξει από προχτές στα καρτοκινητά και έχει πέσει στα 500. Επίσημη ενημέρωση από Vodafone Πειραιά.

Πάντως είναι ψιλοάκυρη προσφορά για να λέμε την αλήθεια...Τα περισσότερα gb χαμένα θα πάνε, δεν θα καταφέρουν να τα ξοδέψουν πολλοί σε μία μέρα!

Τι να ξοδέψουν; Αφού κόβεται η ταχύτητα από την ίδια την εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κόφτης έχει αλλάξει από προχτές στα καρτοκινητά και έχει πέσει στα 500. Επίσημη ενημέρωση από Vodafone Πειραιά.

Τι να ξοδέψουν; Αφού κόβεται η ταχύτητα από την ίδια την εταιρεία.

Για να είμαι δίκαιος, εγώ δεν είδα μείωση στην ταχύτητα, ούτε ήρθε ανάλογο μήνυμα και ξόδεψα γύρω στα 2gb. Γενικά έχει καιρό να μου τύχει αυτό.

Δημοσ.

Για να είμαι δίκαιος, εγώ δεν είδα μείωση στην ταχύτητα, ούτε ήρθε ανάλογο μήνυμα και ξόδεψα γύρω στα 2gb. Γενικά έχει καιρό να μου τύχει αυτό.

Άρα λένε ψέματα στη vodafone, για να μην ζητάμε το international;

• Like 1
Δημοσ.

Άρα λένε ψέματα στη vodafone, για να μην ζητάμε το international;

Δεν ξέρω, αλλά ενώ παλιότερα μου τύχαινε συχνά να παίρνω μήνυμα για μειωμένη ταχύτητα τώρα έχει πολύ καιρό να έρθει και έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές αρκετά mb, πάνω από 500 σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι πως ελάχιστοι θα καταφερναν να τα φάνε. Εγω πάντως το εβαλα να μου κατεβάσει ενα τορρεντακι... και 1.5GB το φαγα :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...