sikam2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1.όταν πατάω στο μενου οι αγγελίες μου, ανοίγει νέα σελίδα με μια κουκίδα μέσα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ/ δω τις αγγελίες ώστε να τις σβήσω, επεξεργαστώ κλπ. Μπαίνω με firefox & Internet edge 2. Όταν ουλήσω ένα αντικείμενο μετά την αγγελία τι πρέπει να την κάνω? Να την κλειδώσω? Ευχαριστώ
sikam2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με τις αγγελίες του?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν το έχω, ούτε το αντιμετώπισα ποτέ με οποιονδήποτε browser σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Έχεις δοκιμάσει με clear cache? Σε safe mode (browser χωρίς πρόσθετα)? Σε άλλο PC? Στη mobile έκδοση του site?
sikam2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εντάξει το βρήκα τελικά τι έφταιγε!!! Είχε το kapersky ένα anti banner και μπλόκαρε τη σελίδα να ανοίξει!!! 1
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εντάξει το βρήκα τελικά τι έφταιγε!!! Είχε το kapersky ένα anti banner και μπλόκαρε τη σελίδα να ανοίξει!!! προσοχη παντα σε Firewall,antivirus,ad blocks και τετοια.τα περισσοτερα θεματα ερχονται απο εκει παρα απο τα sites.οπως σπανια αλλα μπορει να χρειαστει και κανα delete cookies ή temporary internet files.Σε σπανιες περιπτωσεις να φταιει ο browser και να μην βγαινει κατι με καποιον παραξενο browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα