Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ink tank


Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ πάντως κλείνω 3 με 4 χρόνια με έναν epson l210 με ink tank. Δεν εχει κανει ούτε κιχ, εκτυπωνω τα παντα φωτογραφιες, φωτοτυπίες

κειμενα με χρώμα απ' όλα μιλάμε. Αλλα τηρώ πάντα έναν απαράβατο κανόνα για inkjet. Κάθε 10 με 15 μέρες χρειάζομαι ή δε χρειάζομαι εκτυπώσεις, εκτυπώνω μια έγχρωμη σελίδα που περιλαμβάνει όλα τα χρώματα. Με αυτό τον τρόπο δεν σκληραίνει το μελάνι στα ακροφύσια. Ακόμα και διακοπες όταν είμαι στέλνω κάποιον να μου βγάλει έστω μια έγχρωμη φωτοτυπία. Κόστος μελανιών 5.99 έκαστο Χ4=24 ευρώ. 

 

:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πριν λίγο καιρό τον Canon G3400 από προτροπή χρήστη στο insomnia. Η οικονομία που κάνει δεν μπορεί να περιγραφεί. Έχω εκτυπώσει 1100 σελίδες και είμαι στο 1/4 των μελανιών! Με άλλο εκτυπωτή Canon και για τόσες σελίδες θα έπρεπε να είχα δώσει περίπου 70-80€. 

Τα 4 μελάνια (αυθεντικά) κοστίζουν περίπου 25€ και δίνουν πάνω από 4400 σελίδες (στη σελίδα λέει για 6000 αλλά κόβω κάτι).

Τα 4-5 μελάνια (αυθεντικά) σε κλασικούς εκτυπωτές κοστίζουν 35-50€ και τυπώνουν 500 σελίδες.

 

Βέβαια μετά από λίγο καιρό στον Canon (και EPSON) με δοχείο μελάνης πληρώνεις για κάποια συντήρηση/ανταλλακτικό την τιμή του οποίου δεν ξέρω. Αλλά αποκλείεται να ισοφαρίζει τη διαφορά στο κόστος μελανιών των κλασικών εκτυπωτών.

Επεξ/σία από newlynx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...