Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Ψαχνω για το toshiba L750D 19V 3.95A αλλα δε μπορω να βρω καπου τον αυθεντικο.Αν υπαρξει καποια βοηθεια καλως αλλα αν δεν βρω στην τελικη,ποια μαρκα απο τους ημιτασιον να προτιμησω?

post-201369-0-81592300-1497543369_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ειχα δει σε αυτη την σελιδα αλλα ναι μεν το part number κατω που λεει ταιριαζει με το δικο μου αλλα στα συμβατα μοντελα δεν ειναι μεσα το δικο μου.(θα παρω ενα τηλ παντως).

Ξερεις να μου πεις και απο τα ΟΕΜ τι μαρκες να προτιμησω ετσι για να ξερω?

Δημοσ.

Το ειχα δει σε αυτη την σελιδα αλλα ναι μεν το part number κατω που λεει ταιριαζει με το δικο μου αλλα στα συμβατα μοντελα δεν ειναι μεσα το δικο μου.(θα παρω ενα τηλ παντως).

Ξερεις να μου πεις και απο τα ΟΕΜ τι μαρκες να προτιμησω ετσι για να ξερω?

pa3715u-1aca 

Είναι το ίδιο μοντέλο,με τα ίδια ακριβώς στοιχεία..και σε πολύ καλή τιμή για original/genuine.

Συνήθως αυτές η εταιρίες dell/lenovo/toshiba Κλπ εταιρίες "αναλαμβάνουν" τα psu σοβαρές εταιρίες.π.χ delta-liteOn-Fsp κλπ.

τα πολύ φθηνά/άγνωστα δεν τα προτείνω..υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε κάτι που πάει στραβά (υπέρταση π.χ) να κάνει

ανεπανόρθωτη ζημιά σε λάπτοπ.

Δημοσ.

Βεβαια εμφανισιακα διαφερουν αλλα anyway...θα κανω και ενα τηλ για να ειμαιι 100% σιγουρος.Σε ευχαριστω παντως για το χρονο σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...