Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διπλάσιες+ επιδόσεις όμως, συν ότι m core σημαίνει ssd και όχι emmc.

Cube i7 book που έχω, με αναβάθμιση σε 256αρη ssd είναι κανονικά ultra book και μπορώ να κάνω δουλειές που σε άλλα atom based tablets δεν μπορώ. Μέχρι και pro παίζω εκεί χωρίς θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι στα διπλάσια -στην καλύτερη- χρήματα...

Της Cube οι ταμπλέτες με CoreM αρκετά συχνά παίζουν γύρω στα 270-300€...

Στο banggood τις έχουν τώρα ακόμη, θαρρώ, με 20% έκπτωση...

Προσωπικά, όμως, αφού το περασμένο καλοκαίρι άλλαξα 4 συνεχόμενες Cube i9, όλες ήρθαν με προβλήματα, δεν ξαναδοκιμάζω cube...τουλάχιστον ξηγήθηκαν στα έξοδα επιστροφής από το κατάστημα.

Το ι9 μοντέλο τουλάχιστον έχει μπόλικα θέματα...το ι7 μάλλον καλύτερα, αλλα ζεσταίνεται πολύ κι έχει 16:9 οθόνη που δεν βολεύει τόσο....

Δημοσ.

Της Cube οι ταμπλέτες με CoreM αρκετά συχνά παίζουν γύρω στα 270-300€...

Στο banggood τις έχουν τώρα ακόμη, θαρρώ, με 20% έκπτωση...

Προσωπικά, όμως, αφού το περασμένο καλοκαίρι άλλαξα 4 συνεχόμενες Cube i9, όλες ήρθαν με προβλήματα, δεν ξαναδοκιμάζω cube...τουλάχιστον ξηγήθηκαν στα έξοδα επιστροφής από το κατάστημα.

Το ι9 μοντέλο τουλάχιστον έχει μπόλικα θέματα...το ι7 μάλλον καλύτερα, αλλα ζεσταίνεται πολύ κι έχει 16:9 οθόνη που δεν βολεύει τόσο....

Το πρόβλημα με την Cube είναι αυτό, ή σου βγαίνει καλό ή τρέχεις, γι' αυτό Cube και 'γώ  δεν θα πρότεινα εκτός και αν επρόκειτο για super WOW προσφορά...

Δημοσ.

Η Jumper απο ποιοτητα τι λεει?

Τα βλεπω πολυ καιρο τωρα αλλα παντα δισταζα να τα κοιταξω σοβαρα καθως δεν τα γνωριζα καθολου σαν μαρκα και δεν ηθελα να ρισκαρω.

Εχετε δοκιμασει? Εχετε εμπειρια απο καποιο τυχον αλλο της μοντελο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το cube i7 είναι δοκιμασμένο μοντέλο και φθηνό! Μάλιστα τώρα έχει βγάλει την 3η γενιά (το άσπρο) και εάν εξαιρέσεις την 16:9 οθόνη, τα σπάει! Κάνεις και το thermal mod και πέφτει και η θερμοκρασία 15 C κάτω..

Δημοσ.

Ρε παιδιά το cube i7 είναι δοκιμασμένο μοντέλο και φθηνό! Μάλιστα τώρα έχει βγάλει την 3η γενιά (το άσπρο) και εάν εξαιρέσεις την 16:9 οθόνη, τα σπάει!

Κάνεις και το thermal mod και πέφτει και η θερμοκρασία 15 C κάτω..

Όταν λες φθηνό τι εννοείς γιατί το βρίσκω πάνω από 300 ευρώ!
Δημοσ.

Τα βλεπω πολυ καιρο τωρα αλλα παντα δισταζα να τα κοιταξω σοβαρα καθως δεν τα γνωριζα καθολου σαν μαρκα και δεν ηθελα να ρισκαρω.

Κατασκευαστικά μάλλον καλύτερα από τα Cube...στο techtablets τουλάχιστον συχνά αναφέρει ως πλεονέκτημα τη καλή κατασκευή...προσωπικά εγώ δεν είχα κάποια συσκευή της

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερη από CHUWI και προπάντων από Cube...

Ρε παιδιά το cube i7 είναι δοκιμασμένο μοντέλο και φθηνό! Μάλιστα τώρα έχει βγάλει την 3η γενιά (το άσπρο) και εάν εξαιρέσεις την 16:9 οθόνη, τα σπάει! Κάνεις και το thermal mod και πέφτει και η θερμοκρασία 15 C κάτω..

Το πρόβλημα με την Cube είναι ότι υπάρχουν πολλά παράπονα για διάφορα προβλήματα εν γνώσει βέβαια της εταιρείας μιας και τα αναγνωρίζει αμέσως ...

• Like 1
Δημοσ.

έχοντας εμπειρία απο 2 cube και απο ένα toshiba windows tablets και προσωπικά εχοντας το cube i7 stylus.

μπορώ να πώ οτι τα cube ήταν κλάσης ανώτερα ..

δεν είχα κανένα θέμα . Για το θέμα με την θερμοκρασία ρυθμίζεις το turbo του επεξεργαστή να είναι πιο χαμηλό

(στα 4 η 5 tdp) . (το φυσιολογικό ειναι 4.5 απο την intel,ενω ειναι ρυθμισμένο για 6)

ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει το λάπτοπ καθώς ειναι πολύ πιο ελαφρύ και με πιο μεγάλη αυτονομία.

για την CHUWI εχω διαβάσει τα χειρότερα.

πάντως η γνώμη μου είναι πριν την αγορά οποιουδήποτε κινέζικου , βλέπουμε τα παράπονα και τις επιστροφές στο φορουμ του κατασκευαστή .

εκεί φαίνονται τα μοντέλα που έχουν την τάση να βγουν ελλατωματικά .

όλες οι εταιρείες βγάζουν και καλα και ελατωματικά .σε όλες συμβαίνει ....

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι εγώ παρέλαβα το tablet σήμερα. Όχι από το Gearbest αλλά από banggood στα €132.34. Το είχα πάρει μόνο του, χωρίς το keyboard γιατί το banggood έδινε και αντάπτορα για την πρίζα δώρο, και το keyboard το πήρα από chinavasion στα 31 € μαζί με τα μεταφορικά. Να πω ότι και το keyboard και το tablet ήρθαν σε ίδιου μεγέθους κουτί (αρκετά μεγάλα και τα 2 κουτιά) και κανένα από τα 2 δεν πέρασε τελωνείο. 

Έρχεται με windows home 10 στα αγγλικά.

Δεν είναι dual boot (δεν εχει android δλδ) δεν ξέρω αν γίνεται να του περάσεις δεν το έψαξα ακόμα

Για tablet είναι λιγάκι βαρύ (δεν ξέρω αν οφείλετε στις ίντσες της οθόνης).

Καλό θα ήταν αν το χρησιμοποιείτε μόνο του να πάρετε μια θηκη που να διπλώνει σε stand.

Το keyboard εχει 2 κανονικές usb θύρες για ποντίκι και το flashaki σας.

Εμφανισιακά ειναι κομψο. Ωραία οθόνη.

Ο ήχος χάλια (προτείνω κανα bluetooth ηχειάκι ή ακουστικά για μουσική και ταινίες)

Ταχύτητα δεν τρελάθηκα αλλά εγώ δουλεύω πάντα με ssd οπότε εδώ για μένα ειναι setback. Οι γονείς μου στους οποίους πήγε για δώρο δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.

Η μπαταρία δεν ξέρω τι παίζει ακόμα θα ξαναγράψω σε κανα 2 μέρες που θα παιξω περισσότερο μαζί του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά διαθεσιμο! Η οθόνη του πάντως από ό,τι διαβάζω και βλέπω, καθρέφτης!!

Επεξ/σία από studiokristo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...