Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@skritikos Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες. Η αληθεια ειναι πως το ανοιξα και δουλευει κανονικοτατα. Ελπιζω να μην μου παρουσιασει κανενα προβλημα στην πορια!
Οχι δεν ειμαστε λιγοι bro, shit happens  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Καλή τύχη εύχομαι και να μην αφήσει χρόνους η κονσόλα σου.. Αναμένουμε την εξέλιξη της ιστορίας σου..

Edit.. δεν προλαβα το τελευταιο σου post... Δηλαδη το ρισκαρες και πατησες το Power? Για πες αναλυτικα τι εκανες.. Εβαλες πιστολακι? Το ανοιξες? Πως πηρες την αποφαση γενικοτερα?

Δημοσ.

@skritikos Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες. Η αληθεια ειναι πως το ανοιξα και δουλευει κανονικοτατα. Ελπιζω να μην μου παρουσιασει κανενα προβλημα στην πορια!

Οχι δεν ειμαστε λιγοι bro, shit happens  :-D

Αχχ κρίμα, πάνω που θα σου έστελνα το offer "ανταλλάσω το άψογο στεγνό PS4 μου με PS4 Pro βρεγμένο σαν γάτα" :P

Καλά παιχνίδια, το βροχερό όπως φαίνεται, ΣΚ που έρχεται :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα θα το σκεφτομουν ιδιαιτερως το offer σου  :devil: 
Προς το παρον παω να συνεχισω εκει που αφησα το πανεμορφο Horizon Zero Dawn  :-D

Cheers μαγκες και ευχαριστω για τα reply σας!
Καλη συνεχεια. B)

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά έχω σωθεί από αυτά τα ατυχήματα με τα Camelbak Chute. Ένα μεγάλο 1lt στο γραφείο για να πίνω όλη μέρα και ένα 600ml σπίτι να με ακολουθεί όπου είμαι. Έτσι το νερό το πίνω εγώ και όχι οι συσκευές μου ή οι καναπέδες B)

https://www.skroutz.gr/c/1326/sports_accessories.html?from=catspan&keyphrase=camelbak+chute

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σου παρουσιασει κατι στο μελλον. Εγω πριν το ανοιξω θα ανοιγα τα παντα και θα το περιελουζα με ενα τετραλιτρο μπιτονι με απιονισμενο νερο, μετα στεγνμα με φυσικο τροπο, οχι πιστολακια και απευθειας εκθεση στον ηλιο. Και μετα απο 2 ημερες αφου εκανα ολα αυτα θα το εκλεινα.
Το εχω κανει αυτο παλιοτερα σε μητρικη για φορητο και δουλεψε (δυο τρεις φορες σε διαφορετικα φορητα)

Δημοσ.

Σε εμενα ετυχε να πεσει ποτηρι φραπε γλυκο χωρις γαλα απο την πανω εισαγωγη του Thermaltake που ειχα τοτε να μην ακουμπησει ουτε ενα εξαρτημα και να καταληξει στο πατωμα του κουτιου. Το PC ουτε καν κολλησε παρολο που βρισκοταν σε λειτουργια. :D

Ναι το PC (ενα dual core) δουλευει κανονικα μεχρι σημερα στον ανθρωπο που το χαρισα!

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμενα ετυχε να πεσει ποτηρι φραπε γλυκο χωρις γαλα απο την πανω εισαγωγη του Thermaltake που ειχα τοτε να μην ακουμπησει ουτε ενα εξαρτημα και να καταληξει στο πατωμα του κουτιου. Το PC ουτε καν κολλησε παρολο που βρισκοταν σε λειτουργια. :D

Ναι το PC (ενα dual core) δουλευει κανονικα μεχρι σημερα στον ανθρωπο που το χαρισα!

[101% off-topic]

Και δουλεύει και overclocked από την φραπεδιά που ήπιε και έπειτα :-D

Ήταν που δεν είχε γάλα, για αυτό! Μην μου πείς πως δεν είχες και σπαστό καλαμάκι!;!

• Like 2
Δημοσ.

[101% off-topic]

Και δουλεύει και overclocked από την φραπεδιά που ήπιε και έπειτα :-D

Ήταν που δεν είχε γάλα, για αυτό! Μην μου πείς πως δεν είχες και σπαστό καλαμάκι!;!

Οντως off topic αλλα μιας και το παλλικαρι το ελυσε ψιλο επιτρεπεται πιστευω..

Λοιπον το κουτι ηταν αυτο και μιας και ειναι κτηνος το χρησιμοποιυσα και σαν coffee table o λακαμας. Κανει λοιπον το ποτηρι τσουπ και πεφτει πανω στην υποδοχη του ανεμιστηρα (την καμπυλη απο πανω). Μεχρι να το σηκωσω ειχε χυθει αρκετο μεσα, Να καταλαβεις σχεδον δεν χρειαστηκε να σφουγγαρισω απο εξω! Το ήπιε ολο!

Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν επαθε τιποτα.

457_4.jpg

Anyway τελος off topic. Καλοριζικο φιλτατε το Pro απο εδω και περα!

• Like 2
Δημοσ.

Οντως off topic αλλα μιας και το παλλικαρι το ελυσε ψιλο επιτρεπεται πιστευω..

Λοιπον το κουτι ηταν αυτο και μιας και ειναι κτηνος το χρησιμοποιυσα και σαν coffee table o λακαμας. Κανει λοιπον το ποτηρι τσουπ και πεφτει πανω στην υποδοχη του ανεμιστηρα (την καμπυλη απο πανω). Μεχρι να το σηκωσω ειχε χυθει αρκετο μεσα, Να καταλαβεις σχεδον δεν χρειαστηκε να σφουγγαρισω απο εξω! Το ήπιε ολο!

Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν επαθε τιποτα.

457_4.jpg

Anyway τελος off topic. Καλοριζικο φιλτατε το Pro απο εδω και περα!

Πω ρε τι μου θυμησες.. ποσο παιζει να ειχαμε χρυσοπληρωσει τοτε αυτο το full tower..20kg και βαλε μονο το σασι παναθεμα το..

το πουλησα περυσι 70 ευρω σχετο το κουτι μιας και το ειχα και καθοταν με αρχαιο hardware μεσα.. (καθολου ασχημα για μετα απο 10+ χρονια)

/offtopic

• Like 1
Δημοσ.

μήπως θα είναι χειρότερα όμως αν του δώσουν refurbished κονσόλα? Δεν ξέρεις από που κρατάει η σκουφιά τους. Και αν βγάλει κτ.

Επειδη το pro εχει κυκλοφορησει σχετικα προσφατα ισως να μην εχουν ακομα refurbished κονσολες.Δηλαδη την αλλαζουν με αλλη καινουργια.Το θεμα ειναι το νερο που μπηκε στην κονσολα που εκατσε.Αν εμεινε και στεγνωσε στα πλαστικα δεν υπαρχει φοβος.Αν ομως περασε σε ''ζωτικα οργανα'' φοβαμαι οτι στο μελλον θα βγαλει προβλημα η κονσολα.

• Like 2
Δημοσ.

σιγουρα τα αλατα θα διαβρωσουν τα υλικα και την πλακετα

το θεμα ειναι οτι τωρα η κονσολα δουλευει οποτε δεν μπορει να κανει κατι και να την παει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...