Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελεια. Θα ξανασχολιασω οταν ερθει η ωρα τις επομενες μερες αν χρειαστει κατι.
Ευχαριστω για τα replies, καλη μου τυχη  :shifty:

@Eddie Ναι την εγγυηση την χανω 100%

Δημοσ.

απο τη στιγμη που εχει πεσει νερο και εχει αφησει ιχνη σε πλακετα/εξαρτηματα ξεχνας την εγγυηση. θα μου πεις, "το ξερω?". οχι, απο την αλλη ρισκαρεις να το αναψεις και να το παρεις στο χερι? οποτε ανοιξε το προσεκτικα και καθαρισε το. εγω αυτο θα εκανα

Δημοσ.

Μην το ανοιξεις και χαθει η εγγυηση.Θα το πας στην κομετρον,βρες μια δικαιολογια οτι δεν διαβαζει τα δισκακια, η παγωνει και σβηνει μονο του και θα στο αλλαξουν.Δεν γινεται ελεγχος λειτουργιας απο τεχνικους γιατι δεν παρεχει σερβις και επισκευη η σονυ στις κονσολες.Γινεται μονο αντικατασταση.

• Like 2
Δημοσ.

Μην το ανοιξεις και χαθει η εγγυηση.Θα το πας στην κομετρον,βρες μια δικαιολογια οτι δεν διαβαζει τα δισκακια, η παγωνει και σβηνει μονο του και θα στο αλλαξουν.Δεν γινεται ελεγχος λειτουργιας απο τεχνικους γιατι δεν παρεχει σερβις και επισκευη η σονυ στις κονσολες.Γινεται μονο αντικατασταση.

μήπως θα είναι χειρότερα όμως αν του δώσουν refurbished κονσόλα? Δεν ξέρεις από που κρατάει η σκουφιά τους. Και αν βγάλει κτ.
Δημοσ.

εδω υπαρχει ρισκο ειναι 2 οι επιλογες

μπορει ηδη να εχει γινει ζημια με το νερο οποτε αν το ανοιξεις χανεις την εγγυηση 

μπορει ομως να να μην εχει τπτ και με ενα καθαρισμο να ειναι οκ

δεν το πειραζεις καθολου αφου δεν ξερεις αν εχει γινει ζημια και το πας στην κομετρον για αντικατασταση

υ.γ  εισαι σιγουρος οτι μπηκε νερο μεσα?

επειδη ειναι κλειστο απο πανω το καπακι

Δημοσ.

εδω υπαρχει ρισκο ειναι 2 οι επιλογες

μπορει ηδη να εχει γινει ζημια με το νερο οποτε αν το ανοιξεις χανεις την εγγυηση 

μπορει ομως να να μην εχει τπτ και με ενα καθαρισμο να ειναι οκ

δεν το πειραζεις καθολου αφου δεν ξερεις αν εχει γινει ζημια και το πας στην κομετρον για αντικατασταση

υ.γ  εισαι σιγουρος οτι μπηκε νερο μεσα?

επειδη ειναι κλειστο απο πανω το καπακι

Ειμαι σιγουρος πως μπηκε νερο γιατι το ποτηρι επεσε και το νερο μπηκε απο τα πλαγια , δεν επεσε πολυ στην πανω πλευρα της κονσολας.

Οσον αφορα την κομετρον , για να μην χασω την εγγυηση και για να το αντικαταστησουν , το παω και τους λεω τι? Παιδια ολα γκουντ του πεταξα νερο?  :-D

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος πως μπηκε νερο γιατι το ποτηρι επεσε και το νερο μπηκε απο τα πλαγια , δεν επεσε πολυ στην πανω πλευρα της κονσολας.

Οσον αφορα την κομετρον , για να μην χασω την εγγυηση και για να το αντικαταστησουν , το παω και τους λεω τι? Παιδια ολα γκουντ του πεταξα νερο?  :-D

"Δεν ξερω τι εγινε. Παταω play και δεν play το play". Μην πεις τιποτα πες απλα οτι δεν δουλευει.

Δημοσ.

@vste Και αν πανε οι ιδιοι να το ανοιξουν και βραχυκυκλωσει or something?

Το πιο πιθανο ειναι να γινει αυτο που ειπες. Οπως και αν γινει ελεγχος να καταλαβουν οτι εφαγε μπουγελο. Αλλα αν πει απο την αρχη επεσε νερο τοτε ξεχναει οποιαδηποτε εγγυηση.

Εκτος και αν καταλαβα λαθος και ο TS θελει να πληρωσει να το φτιαξει και οχι να το στειλει σαν RMA εγγυησης. Τοτε ναι το λεει φυσικα.

Δημοσ.

Η ζωή μου ως τώρα μου έχει διδάξει πως η αλήθεια είναι πάντα προτιμότερη και οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αν πας service πες την αλήθεια. Διαφορετικά βρες έναν σωστό private επισκευαστή να στο ανοίξει για έλεγχο και καθάρισμα αν χρειάζεται.

Σχετικά με το νερό, από την εμπειρία μου με συμβάντα γνωστών, για τέτοιες ποσότητες δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα.

Εγώ θα το άφηνα να στεγνώσει, θα το έβαζα και σε ένα  δωμάτιο κλειστό με a/c σε αφύγρανση mode, άντε το πολύ να το άνοιγα για να καθαρίσω και τίποτα ψιλά που ίσως μείνουν. Δεν το έριξες στην θάλασσα ούτε στην μπανιέρα. Το περισσότερο νερό βγήκε στα πρώτα δευτερόλεπτα όπως καταλαβαίνω.

UPDATE: από ότι φαίνεται δεν είστε λίγοι.... :-D :-D

https://www.google.com/search?q=tap+water+on+electronic+device&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=P7pDWYuPLIW2abu3m7AB#q=how+to+dry+my+ps4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...