Tsakalos! Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπερα.. Θα ηθελα την γνωμη σας... εχω ενα pc με FX6300 - 16GB DDR3 - Sandisk SSD Extreme pro 240GB - AMD HD7750 και καλη Asus Mobo... τα εχω σε ενα σχετικα μικρο κουτακι, και το καλοκαιρι τραβαει λιγα ζορια με θερμοκρασια κτλ... θα ηθελα να το κανω να ναι ποιο δροσερο και ποιο αθορυβο.. Σκευτομαι λοιπον την λυση ενος Ryzen 5 1500 ... και αναρωτιεμαι.. απο πλευρας θερμοκρασιας νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερα ε?.. απο πλευρας επιδοσεων θα ειμαι φανταζομαι ακομα καλυτερα... Πιστευετε οτι αξιζει η αναβαθμηση? Εαν πουμε οτι παω σε αλλη vga τι να δω?.. Games δε παιζω σχεδον ποτε, αλλα δε θα ηθελα κατι τελειως ψοφιο. ποτε δε ξερεις.. να ναι δροσερο και σβελτο..και μικρο σε μεγεθος, με εμφαση στο ποιοτικο video playback! Η χρηση του υπολογιστη μου ειναι office-internet-media player-music playback -cd ripping και λιγο Adobe lightroom.. Για την ωρα δεν εχω καποιο παραπονο, και γενικα μου αρεσει ο υπολογιστης να ειναι snappy , δηλαδη σβελτος διχως lag, και ας μην ειναι υπερκτηνος σε επεξεργασιες κτλ..
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω να περιμένεις λίγο να βγουν τα Ryzen APU που λογικά και κατανάλωση λίγη θα έχουν και τα ενσωματωμένα γραφικά τους θα είναι ΟΚ για κανένα παιχνιδάκι. Και αν δεν είναι βάζεις και μια mid range κάρτα γραφικών. Αλλά αν σε καλύψουν θα έχεις γλυτώσει λεφτά, ενώ αν κάνεις αναβάθμιση τώρα μάλλον θα ξοδέψεις τελικά περισσότερα.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι μητρικη εχεις? Τον εχεις καθολου κλοκαρισμενο το επεξεργαστη? Αν οχι, μονο αυτο κανε(εφοσον η μητρικη σου εχει τα καταλληλα vrm κτλ) Για την χρηση που κανεις μην χαλασεις φραγκο...
Tsakalos! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Τι μητρικη εχεις? Τον εχεις καθολου κλοκαρισμενο το επεξεργαστη? Αν οχι, μονο αυτο κανε(εφοσον η μητρικη σου εχει τα καταλληλα vrm κτλ) Για την χρηση που κανεις μην χαλασεις φραγκο... Γιατι να τον κλοκαρω; εγω θελω να ριξω την θερμοκρασια, οχι να την ανεβασω!!.. για πειτε, σε VGA αυτη την εποχη, που κοιταμε; σε επιδοσεις σαν την 7750 μου αλλα με λιγοτερο TDP και μικροτερο μεγεθος; ισως low profile...
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δηλαδη θες να χαλασεις ενα σωρο λεφτα μονο και μονο για να ειναι πιο δροσερο το συστημα?Φιλε μου αμα ειναι τρυπια η ομπρελα και σε χτυπαει ο ηλιος στην παραλια, δεν αλλαζεις παραλια...Ομπρελα αλλαζεις! Απλα ειδα που ρωτησες και για τις επιδοσεις γι αυτο στο ειπα.... Αν δεν παιρνει ανεμιστηρες αλλους το κουτακι σου, τοτε απλα αλλαζεις κουτακι με μπολικους ανεμιστηρες και πλεον θα μπορεις και να κλοκαρεις!Α! Και μια after market ψυκτρα για τον θορυβο που λες μιας και υποθετω οτι εχεις την στοκ πανω...
Tsakalos! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μωρε τιποτα δε θελω να χαλασω!! Απλα σκεφτομαι εαν αξιζει τον κοπο,,, και καλλον δεν αξιζει ακομα...εχω και ανεμιστηρια σπεσιαλ, και ψυκτρα και κοψε-ραψε στο κουτι κτλ...απλα ειναι μικρο το κουτι, και οσο να ναι...
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Τοτε οπως σου ξανα ειπα κατσε οπως εισαι φιλτατε... Απαξ και κανεις την δουλεια σου οσον αφορα στις επιδοσεις, τοτε στην χειροτερη χαλασε κανα 50ρικο για ενα αλλο κουτακι -ανεμιστηρια και τιποτε αλλο...Μονο και μονο επειδη λες οτι ενοχλησαι απο θορυβο κτλ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα