Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να στείλω μήνυμα σε κάποιον χρήστη που έχει αναρτήσει αγγελία εδώ και να του προτείνω κάτι και να μην έχει πει ούτε ένα "όχι ευχαριστώ" ή έστω ένα "δεν ενδιαφέρομαι". Σήμερα έφτασα στο αμήν όμως. Έχω στείλει πρόταση ανταλλαγής συσκευής που διαθέτω (Motorola z dual sim) σε άτομα που ζητούν ναυαρχίδα (όπως η συσκευή μου) για ανταλλαγή κάτι αντίστοιχο και έχω 6 σερί περιπτώσεις (καλά διαβάσατε 6 ΣΕΡΙ) που δεν έχουν απαντήσει ΚΑΝ... Πόσο τραγικό είναι αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν γίνει αρκετές αναλογες συζητήσεις.

Το μόνο που δικαιολογώ ειναι αυτοί που εχουν την αγγελία λένε ξεκάθαρα τι θέλουν, οποτε άκυρα ερωτήματα τα αγνοούν (και εγώ το ίδιο θα έκανα).

Αν πχ ειχα αγγελίες που να ελεγαν

Ζητω κινητό μάρκας Χ για αγορά

ή 

Προσφέρω κινητό Χ για ανταλλαγή με συγκεκριμένο κινητό Υ

ή 

Πωλείται κινητό Κ, περιοχή ΕΚΕΙ, ΤΟΣΟ, οχι παζάρια, οχι ανταλλαγές, συναλλαγή μονο χέρι χερι μετά απο ελεγχο

τοτε αν κάποιος μου προτεινε ανταλλαγή με κινητο Ζ (άλλο) ή μου εστελνε μηνυμα για παζάρι ή ανταλλαγή του Κ με το Ζ, απλά θα τον αγνοουσα. Αφου αυτός αγνοεί το τι γράφω στη δική μου αγγελία και εγώ τον αγνοοω.

Αν τώρα ειναι αγγελία φλου, τυπου

Ζητώ κινητό 5+ ιντσών dual sim σε καλή τιμή

τοτε δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να του στειλω μήνυμα, γιατί δεν ξέρει τι θέλει, οποτε μάλλον θα χάσω πάλι το χρόνο μου.

• Like 5
Δημοσ.

Εχουν γίνει αρκετές αναλογες συζητήσεις.

Το μόνο που δικαιολογώ ειναι αυτοί που εχουν την αγγελία λένε ξεκάθαρα τι θέλουν, οποτε άκυρα ερωτήματα τα αγνοούν (και εγώ το ίδιο θα έκανα).

Αν πχ ειχα αγγελίες που να ελεγαν

Ζητω κινητό μάρκας Χ για αγορά

ή

Προσφέρω κινητό Χ για ανταλλαγή με συγκεκριμένο κινητό Υ

ή

Πωλείται κινητό Κ, περιοχή ΕΚΕΙ, ΤΟΣΟ, οχι παζάρια, οχι ανταλλαγές, συναλλαγή μονο χέρι χερι μετά απο ελεγχο

τοτε αν κάποιος μου προτεινε ανταλλαγή με κινητο Ζ (άλλο) ή μου εστελνε μηνυμα για παζάρι ή ανταλλαγή του Κ με το Ζ, απλά θα τον αγνοουσα. Αφου αυτός αγνοεί το τι γράφω στη δική μου αγγελία και εγώ τον αγνοοω.

Αν τώρα ειναι αγγελία φλου, τυπου

Ζητώ κινητό 5+ ιντσών dual sim σε καλή τιμή

τοτε δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να του στειλω μήνυμα, γιατί δεν ξέρει τι θέλει, οποτε μάλλον θα χάσω πάλι το χρόνο μου.

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, το θέμα είναι ότι οι αγγελίες έγραφαν "δεκτές προτάσεις ανταλλαγής με αξιόλογες συσκευές" και προφανώς η δική μου ήταν στο ίδιο βεληνεκές με τη συσκευή που έστελνα. Γι'αυτό έχω εκνευριστεί και το θεωρώ απαράδεκτο
Δημοσ.

εδω σου στελνουν ενα σωρο μνμτα και μετα οι αργοσχολοι σε τρελενουν στο παζαρι να  σου ριξουν την τιμη και αν δεν τους αρεσει σου κανουν και αρνητικη τι ψαχνεις να βρεις ειναι να εχει παιδεια ο αλλος αν δεν εχει αστο!

εδω του ειπα του αλλου που ηθελε φωτογραφιες να ερθει να το παρει με ελεγχο χερι με χερι χτες συγκεκριμενα  και διεγραψε την συνομιλια επειδη δεν του αρεσε η απαντηση μου τι ψαχνεις να βρεις 

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να στείλω μήνυμα σε κάποιον χρήστη που έχει αναρτήσει αγγελία εδώ και να του προτείνω κάτι και να μην έχει πει ούτε ένα "όχι ευχαριστώ" ή έστω ένα "δεν ενδιαφέρομαι". Σήμερα έφτασα στο αμήν όμως. Έχω στείλει πρόταση ανταλλαγής συσκευής που διαθέτω (Motorola z dual sim) σε άτομα που ζητούν ναυαρχίδα (όπως η συσκευή μου) για ανταλλαγή κάτι αντίστοιχο και έχω 6 σερί περιπτώσεις (καλά διαβάσατε 6 ΣΕΡΙ) που δεν έχουν απαντήσει ΚΑΝ... Πόσο τραγικό είναι αυτό;

Συνηθως προσπαθω να ειμαι ευγενικος και να απαντω ευγενικα οπως ειπες και εσυ λεγοντας "ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι" ή "το εχω πουλησει και σε λιγο κλειδωνω και την αγγελια"

Βεβαια ισως και εγω μπορει μια/δυο στις 10 να μην εχω απαντησει σε καποιον οποτε εχω υποπεσει στο αυτο αμαρτημα και οφειλω να το εξομολογηθω.

Αν το μυνημα ειναι τελειως ασχετο απο αυτο που πουλαω ή δεν εχει διαβασει το περιεχομενο της αγγελιας τοτε αλλαζει το θεμα.

Δημοσ.

Υπάρχουν και "τα ζώα"

Να έχει βάλει αγγελία ένας,να τον Ρωτάς για το προϊόν που δίνει να σου πει λεπτομέρειες επειδή ενδιαφέρομαι,να είναι μέσα,να μην απαντάει και πιο μετά,αλλά να ανανεώνει μια αγγελία του κτλ ή να αλλάζει κάτι στην υπάρχουσα....και να μην απαντά...

Γενικα ως συμπεριφορά,στους δέκα οι έξη θα...απαντήσουν να δώσουν περισσότερα στοιχεία γι αυτό που πουλάνε,ουτε καν μπαίνουν στο κόπο να πουν "πουλήθηκε" κτλπ κτλπ

Δημοσ.

ασχετα που και εγω το θεωρω κακη συμπεριφορα στην πραξη ο αλλος δεν υποχρεωνεται να απαντησει.επισης ενα μεγαλο μεριδιο χρηστων κανουν ακυρα παζαρια η λενε ανταλλαγες με οτι εχει περισσεψει απο το σεντουκι της γιαγιας οποτε μαι πολλοι δεν μλαινουν καν στον κοπο να απαντησουν κ καλα κανουν.απο εκει και περα ειναι θεμα χαρακτηρας και δεν ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει καλως η καλως και αυτο ισχυει παντιυ βεβεαια οχι μονο εδω.δεν ειναι σωστο but...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση διαβάζοντας όλα τα παραπάνω. Αν απαντήσω σε κάποια προσφορά για κάτι που πουλάω αντίστοιχα με την προσφορά που δέχτηκα και προσβαλλω τον ενδιαφερόμενο αγοραστή είναι καλύτερο από το να μην απαντήσω? Γτ με τα τόσα σκουπίδια που κυκλοφορούν εδώ μέσα και όποιος έχει πουλήσει κ αγοράσει έστω κ πέντε πράγματα καταλαβαινει τι εννοώ πολλές φορές το να μην απαντάς είναι πολύ πιο ευγενικο. Έχω άπειρες ανούσιες συζητήσεις και π.μ. που είναι πραγματικά για γελια. Και κάποιες μέρες όντως το παίρνω κ εγώ στον χαβαλε και λέω όχι ευχαριστω, κάποιες δεν απανταω,αλλά υπάρχουν κ κάποιες που ειλικρινά σκέφτεσαι ότι κάτι θα έπρεπε να υπήρχε για όλους αυτούς(τύπου αξιολόγηση δεν ξέρω) που χωρίς λόγο πραγματικά σε προκαλούν να χάσεις τον χρόνο σ για να απαντήσεις στην μπούρδα τους.

Δημοσ.

Πραγματι μερικες φορες δεν εχει καν νοημα να απαντησεις.οταν εχεις γραψει 2-3 πραγματα και ο αλλος ειναι οτι να νε εκει ή απαντας ενα δεν ενδιαφερομαι ή απλα δεν απαντας.μερικοι κιολας τους ριχνεις πορτα και μετα νευριαζουν,βριζουν λες και εισαι υποχρεωμενος να πουλησεις σε αυτους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...