Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για Ανασφάλιστα

alderman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι νόημα θα είχε αν ασφαλιζόντουσαν όλα τα ανασφάλιστα;;Μήπως το ότι δεν θα ήταν πια ανασφάλιστα και ότι δεν θα διέτρεχαν άλλοι κίνδυνο;;Λέω εγώ τώρα μια ιδέα.Είναι σαν να μου λες δεν τους νοιάζει αν θα είναι ασφαλισμένα...απλά ήθελαν να κάνουν μια αρπαχτή.Αν τους ένοιαζε δεν θα μπορούσαν να ειδοποιήσουν;Ή νομίζεις ότι είμαστε καμια χώρα με χρήμα μου ρέει αβερτα και δεν είναι τίποτα ένα πρόστιμο που είναι ένα μηνιάτικο για πολλούς;Είναι τυχαίο που είναι τόσα ανασφάλιστα ή μήπως απλά συμβαίνει γιατί οι μισοί δεν έχουν να φάνε;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

facepalm.jpg

Σιγα μη σε παρει και απο το χερακι να σε παει στην ασφαλιστικη το κρατος για να ανανεωσεις.
Το οτι οφειλεις να το ασφαλισεις το γνωριζεις, δε χρειαζεσαι το κρατος να στο υπενθυμισει. Για την ακριβεια δεν χρειαζεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ να σου υπενθυμιζει τις υποχρεωσεις σου. Αν "τις ξεχνας" αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και τελος.
Η δουλεια του κρατους ειναι να βρισκει τους παραβατες και να τους ταχτοποιει. Κι επιτελους, εκανε τη δουλεια του.

ΥΓ. Επειδη εθεσες ζητημα υψους προστιμου. Imho χαμηλο ειναι. Επρεπε να ειναι πολλαπλασιο. Ρωτα τους κακομοιρους που τους τρακαρε καποιος ανασφαλιστος πονηριδης αν ειχαν λεφτα να επισκευαζουν τη ζημια (που 90% ειναι πανω απο 250 ευρω που ηταν το προστιμο), αν εχεις τετοιες κοινωνικες ευαισθησιες. Οχι δα να λυπηθω κι αυτους που την φαγανε οντας εν γνωση τους παρανομοι. Ισα-ισα.

ΥΓ2. "Αν δεν εχουν λεφτα να φανε", καταθετουν πινακιδες και δεν ξαναπιανουν τιμονι μεχρι να βρουν λεφτα να ασφαλιζουν το αμαξι, να το συντηρουν και να το περνανε ΚΤΕΟ. Πουθενα δεν προβλεπεται οτι αυτος που "δεν εχει λεφτα" δικαιουται να ειναι και παρανομος. Τι συζηταμε τωρα;

• Like 4

facepalm.jpg

Σιγα μη σε παρει και απο το χερακι να σε παει στην ασφαλιστικη το κρατος.

Το οτι οφειλεις να το ασφαλισεις το γνωριζεις, δε χρειαζεσαι το κρατος να στο υπενθυμισει.

Η δουλεια του κρατους ειναι να βρισκει τους παραβατες και να τους ταχτοποιει. Κι επιτελους, εκανε τη δουλεια του.

Διαφωνώ μαζί σου.Θα μπουρούσε να ειδοποιήσει.

ΥΓ. Επειδη εθεσες ζητημα υψους προστιμου. Imho χαμηλο ειναι. Επρεπε να ειναι πολλαπλασιο. Ρωτα τους κακομοιρους που τους τρακαρε καποιος ανασφαλιστος πονηριδης αν ειχαν λεφτα να επισκευαζουν τη ζημια (που 90% ειναι πανω απο 250 ευρω που ηταν το προστιμο), αν εχεις τετοιες κοινωνικες ευαισθησιες. Οχι δα να λυπηθω κι αυτους που την φαγανε οντας εν γνωση τους παρανομοι. Ισα-ισα.

Τους κακόμοιρους που λες θα τους φροντίσει το κράτος σου που όπως λες ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του.Απορώ γιατί έχεις τέτοια απορία αφού όπως γράφεις πιστεύεις πως λειτουργούν όλα όπως πρέπει.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το κράτος μπορεί να αδικήσει κάποιον που τράκαρε με έναν ανεγκέφαλο ανασφάλιστο;Θα τον φροντίσει,να κοιμάσαι ήσυχος.

ΥΓ2. "Αν δεν εχουν λεφτα να φανε", καταθετουν πινακιδες και δεν ξαναπιανουν τιμονι μεχρι να βρουν λεφτα να ασφαλιζουν το αμαξι, να το συντηρουν και να το περνανε ΚΤΕΟ. Πουθενα δεν προβλεπεται οτι αυτος που "δεν εχει λεφτα" δικαιουται να ειναι και παρανομος. Τι συζηταμε τωρα;

Φίλε είσαι εκτός πραγματικότητας.Μήπως ζεις στην Ελβετία ή απλά ζεις στο pc σου και δεν έχεις βγει έξω;

Φίλε είσαι εκτός πραγματικότητας.Μήπως ζεις στην Ελβετία ή απλά ζεις στο pc σου και δεν έχεις βγει έξω;

με εσένα στο τιμόνι μακάρι να ζούσα στο pc  μου και να μην έβγαινα καθόλου έξω 

Όπως σου έγραψα πιο πάνω εγώ δεν χρειάζετε να πληρώσω.Μάθε να διαβάζεις φίλτατε.

Ειτε εσυ ειτε το υπολοιπο 1.1εκ ανασφαλιστων που εχουν αντιστοιχες "επιχειρηματολογιες" και μαλωνουν με τη λογικη για να βγουν απο πανω, πλερω.

με εσένα στο τιμόνι μακάρι να ζούσα στο pc  μου και να μην έβγαινα καθόλου έξω

Ηδη του εχουν παρει τα χαρτια αποτι ειπε πιο πριν, λογω αλλης παρανομιας/παραβασης. Το προβλημα ειναι οτι και ο ιδιος δεν μου δινει την εντυπωση οτι δεν κυκλοφορει με το αμαξι του (χωρις χαρτια) αλλα πολυ χειροτερα, οτι σαν αυτον ειναι παρα πολλοι.

με εσένα στο τιμόνι μακάρι να ζούσα στο pc  μου και να μην έβγαινα καθόλου έξω 

Μα το πιστεύω ότι οι περισσότεροι που ''έχουν άποψη'' εδώ μέσα ζουν στο pc τους.Και δεν ξέρεις και ηλικία οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι.

Μα το πιστεύω ότι οι περισσότεροι που ''έχουν άποψη'' εδώ μέσα ζουν στο pc τους.Και δεν ξέρεις και ηλικία οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι.

Οτι γραφεις ισχυει και για εσενα βεβαιως βεβαιως.

1. όλοι έχουν άποψη. Ακόμα και συ άποψη εκφράζεις στα μηνύματα σου

2. Από τα μηνύματα του καθένα μπορεί να καταλάβει κανείς αν είναι ανώριμος ή όχι

3. μάντεψε τι εκπέμπουν τα δικά σου.  :X

• Like 1

Ειτε εσυ ειτε το υπολοιπο 1.1εκ ανασφαλιστων που εχουν αντιστοιχες "επιχειρηματολογιες" και μαλωνουν με τη λογικη για να βγουν απο πανω, πλερω.

Ηδη του εχουν παρει τα χαρτια αποτι ειπε πιο πριν, λογω αλλης παρανομιας/παραβασης.

Διάβασε το ποστ #74 καλύτερα.

1. όλοι έχουν άποψη. Ακόμα και συ άποψη εκφράζεις στα μηνύματα σου

2. Από τα μηνύματα του καθένα μπορεί να καταλάβει κανείς αν είναι ανώριμος ή όχι

3. μάντεψε τι εκπέμπουν τα δικά σου.  :X

Τι εκπέμπουν;

Σεβαστές ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι απόψεις...

όμως 

-Οταν εμπλεκεσαι σε ατύχημα με ανασφάλιστο, πως αποζημιώνεσαι?

-Γιατί οι 7 να πληρώνουν και οι 3 να μήν πληρώνουν ? (θέλω κι εγώ να μην πληρώνω ....)  :-D

Από την άλλη πλευρά :

Που θα πάνε τα χρήματα απο τα παράβολα-πρόστιμα? Στην παιδεία, στην υγεία, στην κατασκευή - συντήρηση των δρόμων ή ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ?

Που θα πάνε τα χρήματα απο τα παράβολα-πρόστιμα? Στην παιδεία, στην υγεία, στην κατασκευή - συντήρηση των δρόμων ή ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ?

Αλλο τα παραβολα/φοροι κι αλλο τα προστιμα.

Θεωρητικα ο σκοπος του προστιμου ειναι να τιμωρηθει ο παρανομος (και ενδεχομενως να συνετιστει) και να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι. Θα μπορουσε η ποινη να εχει αλλη μορφη, πλην της χρηματικης.

Μη το μπερδευεις με την ανταποδοτικοτητα που (δικαιως) περιμενεις και δεν βλεπεις απο φορους και παραβολα. Δεν περιμενεις να δεις καποια ανταποδοτικοτητα απο μια ποινη (ειτε προστιμο, ειτε κατι αλλο).

Τωρα σε οτι αφορα το οικονομικο σκελος, δεν πανε ολες οι εισπραξεις στο χρεος...Πανε ας πουμε και σε κατι δημοσιους υπαλληλους που δεν πατανε καν γραφειο, ή σε αλλους που πατανε γραφειο για να ριξουν πασιεντζες, ή σε αλλους που κανουν οτι δουλευουν αλλα δε δουλευουν, πανε σε ΕΡΤ, πανε οπου φανταστεις. Δεν ειναι μοναχα το χρεος...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...