Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 οχι, αλλα αν εχεις πινακιδες το οδηγας πολυ πιο ευκολα οταν το εχεις ανασφαλιστο και εχεις πινακιδες και αν αυτη τη φορα χτυπησεις καποιον θα τρεχει ο αλλος χωρις λογο. ΥΓ: δεν ειμαι υπερ του τροπου που το εκαναν αλλα ειμαι υπερ του να φανε προστιμα οσοι ειναι ανασφαλιστοι Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό (βλέπε τακτικές Μιχάλη Λιάπη). ΥΓ: Εκεί ακριβώς είναι η ουσία, να τιμωρηθούν όσοι πράγματι παραβίασαν τον νόμο, όχι αυτοί που θα μπορούσαν σχετικά εύκολα(ή και δύσκολα) να τον παραβιάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 100000% συμφωνώ απόλυτα μέ τά πρόστιμα - αυτόφωρα γιά τούς παράνομους ειτε μέ ανασφάλιστα ειτε μέ πλαστές πινακίδες κλπ, αλλά ρέ κερατά ασφαλιστική εχω αμάξι πού κάνει 5.000 euro π.χ. βάσει τιμών μεταχ/νων στό car.gr - autotriti κλπ,κ πέσει κάποιος (χωρίς νά φταίω ) πάνω μου γιατί ρέ @ουτάνα ασφαλ/κή μειώνεις την αξία τού αυτοκινήτου μου επειδή ετσι γουστάρεις κόβοντας ο εμπειρογνώμονας από παντού γιά νά μειώσει τό κόστος επισκευής κ ταυτόχρονα μειώνοντας τήν αξία τού αυτοκινήτου μου από 5.000 σέ 3 η 4.000 euro ? αλλιώς τρέχεις στά δικαστήρια γιά απόφαση μετά 8-10 χρόνια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 100000% συμφωνώ απόλυτα μέ τά πρόστιμα - αυτόφωρα γιά τούς παράνομους ειτε μέ ανασφάλιστα ειτε μέ πλαστές πινακίδες κλπ, αλλά ρέ κερατά ασφαλιστική εχω αμάξι πού κάνει 5.000 euro π.χ. βάσει τιμών μεταχ/νων στό car.gr - autotriti κλπ,κ πέσει κάποιος (χωρίς νά φταίω ) πάνω μου γιατί ρέ @ουτάνα ασφαλ/κή μειώνεις την αξία τού αυτοκινήτου μου επειδή ετσι γουστάρεις κόβοντας ο εμπειρογνώμονας από παντού γιά νά μειώσει τό κόστος επισκευής κ ταυτόχρονα μειώνοντας τήν αξία τού αυτοκινήτου μου από 5.000 σέ 3 η 4.000 euro ? αλλιώς τρέχεις στά δικαστήρια γιά απόφαση μετά 8-10 χρόνια ... Για αυτο λεμε οτι επιλεγουμε αξιοπιστη ασφαλιστικη .Ποια στο εκανε και σε τι αμαξι ?Ολικη καταστροφη ή μη συμφερουσα επισκευη ? Πριν 2 χρονια σε αμαξι 15ετιας της κορης μου δεν εκοψαν ουτε ενα ευρω για ζημια .Αγροτικη ασφαλιστικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 επρεπε να μπούμε σε μνημόνια για να γίνουν τα αυτονόητα; τραγικό, απλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μείνει ένα αμάξι ανασφάλιστο Ακόμα και σε αλλαγή ασφαλιστικης, ακόμα και αν έχει καθυστερήσει ο υπόχρεος, μπορεί να ζητήσει η ασφάλεια να ξεκινά από την μέρα λήξης της προηγούμενης ασχετα αν έχουν παρέλθει κάποιες μέρες. ο κουτοπόνηρος όμως έλληνας σίγουρα σκέφτηκε σε μια τέτοια περίπτωση "γλύτωσα 2-3 μέρες γιούπι" Πλέρω τώρα 250 για να μάθεις να μην είσαι μίζερος Παράδειγμα και ταυτόχρονα πραγματική ιστορία: 10/5/17 λήγει η ασφάλεια. 5/5/17 ο ιδιοκτήτης του οχήματος παθαίνει εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 12/5/17 παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το όχημα πλέον ασφαλίζεται στις 16/5/17. Σοβαρά τώρα υποστηρίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μίζερος και πρέπει να πληρώσει πρόστιμο?? Ρε δε βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό λέω εγώ πριν αποφασίσετε να μιλήσετε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παράδειγμα και ταυτόχρονα πραγματική ιστορία: 10/5/17 λήγει η ασφάλεια. 5/5/17 ο ιδιοκτήτης του οχήματος παθαίνει εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 12/5/17 παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το όχημα πλέον ασφαλίζεται στις 16/5/17. Σοβαρά τώρα υποστηρίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μίζερος και πρέπει να πληρώσει πρόστιμο?? Ρε δε βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό λέω εγώ πριν αποφασίσετε να μιλήσετε.. Μπορείς να τακτοποιήσεις την ανανέωση και ένα μήνα πριν και απλά παραλαμβάνεις πριν την λήξη το νέο συμβόλαιο. Εάν δεν μπορείς να το παραλάβεις (γιατί είσαι στο νοσοκομείο) τότε η απόδειξη πληρωμής αρκεί. Καλύτερα να βουτήξεις την δική σου γλώσσα στο μυαλό σου πριν αρχίσεις τα γελοία επιχειρήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παράδειγμα και ταυτόχρονα πραγματική ιστορία: 10/5/17 λήγει η ασφάλεια. 5/5/17 ο ιδιοκτήτης του οχήματος παθαίνει εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 12/5/17 παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το όχημα πλέον ασφαλίζεται στις 16/5/17. Σοβαρά τώρα υποστηρίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μίζερος και πρέπει να πληρώσει πρόστιμο?? Ρε δε βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό λέω εγώ πριν αποφασίσετε να μιλήσετε.. Πριν απαντησεις παντως, δεν βλεπω να βουτηξες ουτε εσυ τη γλωσσα σου... Το ποστ στο οποιο απαντας, μιλαει για τους πονηριδηδες που σκοπιμα αποφευγουν να ανανεωσουν εγκαιρα κι οχι για περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις. Συνεπως ειναι αποριας αξιο το γιατι θιχτηκες. Ειτε δεν καταλαβες γρι απο το point του SnapShot, ειτε κατι δεν μας λες. Yποθετω παντως, οτι προσκομιζοντας τα απαραιτητα δικαιολογητικα που αποδεικνυουν τα λεγομενα σου, απαλασσεσαι κι απο το προστιμο. Φυσικα υπαρχει και η επιλογη που αναφερεται στο απο πανω ποστ, δηλαδη τις υποχρεωσεις σου να τις τακτοποιεις εγκαιρως και να μην τις αφηνεις για την τελευταια μερα με αποτελεσμα τετοια απροοπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μπορείς να τακτοποιήσεις την ανανέωση και ένα μήνα πριν και απλά παραλαμβάνεις πριν την λήξη το νέο συμβόλαιο. Εάν δεν μπορείς να το παραλάβεις (γιατί είσαι στο νοσοκομείο) τότε η απόδειξη πληρωμής αρκεί. Καλύτερα να βουτήξεις την δική σου γλώσσα στο μυαλό σου πριν αρχίσεις τα γελοία επιχειρήματα. Με την λογικη σου μπορεις και 2 και 3 μηνες πιο νωρις να ανενεωσεις .... Νομιζω ο φιλος δεν ειναι καθολου παραλογος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πριν απαντησεις παντως, δεν βλεπω να βουτηξες ουτε εσυ τη γλωσσα σου... Το ποστ στο οποιο απαντας, μιλαει για τους πονηριδηδες που σκοπιμα αποφευγουν να ανανεωσουν εγκαιρα κι οχι για περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις. Φανταζομαι οτι προσκομιζοντας τα απαραιτητα δικαιολογητικα που αποδεικνυουν τα λεγομενα σου, απαλασσεσαι κι απο το προστιμο. Φυσικα υπαρχει και η επιλογη που αναφερεται στο απο πανω ποστ, δηλαδη τις υποχρεωσεις σου να τις τακτοποιεις εγκαιρως και να μην τις αφηνεις για την τελευταια μερα με αποτελεσμα τετοια απροοπτα... Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Πριν απαντησεις παντως, δεν βλεπω να βουτηξες ουτε εσυ τη γλωσσα σου... Το ποστ στο οποιο απαντας, μιλαει για τους πονηριδηδες που σκοπιμα αποφευγουν να ανανεωσουν εγκαιρα κι οχι για περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις. Φανταζομαι οτι προσκομιζοντας τα απαραιτητα δικαιολογητικα που αποδεικνυουν τα λεγομενα σου, απαλασσεσαι κι απο το προστιμο. Φυσικα υπαρχει και η επιλογη που αναφερεται στο απο πανω ποστ, δηλαδη τις υποχρεωσεις σου να τις τακτοποιεις εγκαιρως και να μην τις αφηνεις για την τελευταια μερα με αποτελεσμα τετοια απροοπτα... Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Με την λογικη σου μπορεις και 2 και 3 μηνες πιο νωρις να ανενεωσεις .... Νομιζω ο φιλος δεν ειναι καθολου παραλογος . Εάν θέλεις να είσαι σίγουρος μη κάτσει κάποια στραβή πληρώνεις και κάνεις την ανανέωση νωρίτερα. Το πόσο νωρίτερα, είναι στην κρίση του καθενός. Εάν δεν θέλει να ανανεώσει λίγο νωρίτερα και το αφήνει τελευταία στιγμή τότε παίρνει το βάρος του όποιου ρίσκου έχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν μονά και ζυγά δικά μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Επιβεβαιωνεις το γεγονος οτι δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις κι οτι δε βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο πριν απαντησεις. Σου κοπιαρω το συγκεκριμενο κομματι του ποστ μου μπας και: Yποθετω παντως, οτι προσκομιζοντας τα απαραιτητα δικαιολογητικα που αποδεικνυουν τα λεγομενα σου, απαλασσεσαι κι απο το προστιμο. Φυσικα υπαρχει και η επιλογη που αναφερεται στο απο πανω ποστ, δηλαδη τις υποχρεωσεις σου να τις τακτοποιεις εγκαιρως και να μην τις αφηνεις για την τελευταια μερα με αποτελεσμα τετοια απροοπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Επιβεβαιωνεις το γεγονος οτι δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις κι οτι δε βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο πριν απαντησεις. Σου κοπιαρω το συγκεκριμενο κομματι του ποστ μου μπας και: Δεν μου αρκούν οι υποθέσεις σου. Σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι κάποιοι άδικα θα πληρώσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν μου αρκούν οι υποθέσεις σου. Σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι κάποιοι άδικα θα πληρώσουν.. Θα πρεπει να μιλησεις με καποιον υπαλληλο για να παρεις τις διαβεβαιωσεις που...απαιτεις. *Η πιο απλα αλλη φορα δε θα τα αφηνεις για τελευταια μερα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παρολα αυτα το θεμα μας εδω ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει ουτε στο ελαχιστο το point του ποστ που απαντησες. Το οποιο αναφερεται στους ΠΟΝΗΡΟΥΣ ξαναλεω. Κι επισης, δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να μας πεις με την περιπτωση σου. Να μην γινονται αυτοι οι ελεγχοι; Να μην πεφτουν προστιμα για τους ανασφαλιστους; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Με την λογικη σου μπορεις και 2 και 3 μηνες πιο νωρις να ανενεωσεις .... Νομιζω ο φιλος δεν ειναι καθολου παραλογος . είναι το 1.100.000 αμάξια που πιθανά κυκλοφορούν ανασφάλιστα σύμφωνα με την ΑΑΔΕ δεν είναι τύποι που έχουν πάθει εγκεφαλικό πίσω από τέτοιες χαζοευαισθησίες έχουν κρυφτεί όλα αυτά τα λαμόγια που έχουν κάνει συνανθρώπους μας να βογκήξουν από πόνο όταν αναγκαστικά το μόνο που τους κάλυπτε ήταν το επικουρικό καρα-ελλειμματικό κεφάλαιο Ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία και οφείλουν με το στανιό ακόμα και οι παρτάκηδες να μην δημιουργούν προβλήματα στους συνανθρώπους μας Πλέρω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Επιμένετε δηλαδή ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει να πληρώσει.. Κατάντια.. Επιμενεις να κρινεις γενικα εναν νομο χρησιμοποιωντας το πιο ακραιο παραδειγμα και την πιο σπανια εξαιρεση που μπορεις να βρεις... Καταντια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 It's real, μου ήρθε. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε 5/6 πριν μερικά χρόνια. Τότε, έκανα αυθημερόν ετήσια ασφάλιση κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία. Επειδή φέτος μου ζητούσαν 45 ευρώ παραπάνω, αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία. Η Hellas Direct δεν είχε επιλογή για την ίδια ημέρα, η συντομότερη δυνατή ήταν 2 μέρες μετά, ήτοι 7/6. Το ασφάλισα τότε λοιπόν. Φυσικά, το διήμερο εκείνο κινούμουν με άλλο όχημα. Το κείμενο του προστίμου αναφέρει: Κοινώς, τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν εκείνη τη μέρα και τον ήπιαμε. Δεν πειράζει, ξυδάκι και πληρώνουμε... Εισαι πολυ γκαντεμης. Η ειδοποιηση πως ηρθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα