gmenex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα Με τα μηχανάκια 50cc ξέρει κανείς τελικά τι γίνεται? Διάβασα στη 3 σελίδα ότι θα γίνει έλεγχος αύριο μαζί με τα υπόλοιπα. Μπορούμε να καταθέσουμε πινακίδες τελικά? ή απλά να τα έχουμε ασφαλισμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Να τα έχετε ασφαλισμένα. Δεν προβλέπεται κατάθεση πινακίδων για 50ρια. Μόνο ανανεωμένη άδεια κάθε χρόνο κ ασφάλεια σε ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ερώτηση: Δηλαδή αν κάποιος είχε μια φορά και έναν καιρό κάποιο 50αρι και το είχε σπρώξει σε κανένα παλιατζή ή οτιδήποτε σε αυτή την περίπτωση τι κανει; Υ.Γ: Η ερώτηση είναι γενική,η σχέση μου με τα 50αρια έχει τελειώσει εδώ και 25 χρόνια περίπου τα οποία είχαν πουληθεί νομιμοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 τελικά κατάφερα να πάρω τηλέφωνο στη τροχαία. μου είπαν ότι τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχουν τα στοιχεία τους η εφορία, αλλά λογικά αργότερα θα γίνει και με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Φιλος μου αστυνομικος μου ειπε πως για μηχανακια 50cc γινεται ο κακος χαμος απο δηλωσεις για κλοπη. Θα γινει της ποπης με τα 50αρια παντως. Ο αριθμος των παρατημενων πρεπει να ειναι τεραστιος. Προσωπικα εχω 2 τα οποια τα ειχα παρατημενα και τα οποια αυτη τη στιγμη δεν ξερω καν που βρισκονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Φιλος μου αστυνομικος μου ειπε πως για μηχανακια 50cc γινεται ο κακος χαμος απο δηλωσεις για κλοπη. Θα γινει της ποπης με τα 50αρια παντως. Ο αριθμος των παρατημενων πρεπει να ειναι τεραστιος. Προσωπικα εχω 2 τα οποια τα ειχα παρατημενα και τα οποια αυτη τη στιγμη δεν ξερω καν που βρισκονται. Εσύ έχεις παραδώσει πινακίδες?γενικά είναι δύσκολο να κάνουμε δήλωση για κλοπή? Έχει κάποιο κόστος? και λογικά θα είμαστε καλυμμένοι μετά ότι και να γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Φιλος μου αστυνομικος μου ειπε πως για μηχανακια 50cc γινεται ο κακος χαμος απο δηλωσεις για κλοπη. Θα γινει της ποπης με τα 50αρια παντως. Ο αριθμος των παρατημενων πρεπει να ειναι τεραστιος. Προσωπικα εχω 2 τα οποια τα ειχα παρατημενα και τα οποια αυτη τη στιγμη δεν ξερω καν που βρισκονται. Λογικό είναι τώρα που υπάρχει ο φόβος για πρόστιμα να προσπαθούν όλοι να τα γλιτώσουν δηλώνοντας τα ως κλεμμένα. Το πρόβλημα με τα 50άρια είναι ότι δεν υπήρχε(και μάλλον ακόμα δεν υπάρχει) νόμιμη διαδικασία για να καταθέσεις πινακίδα + άδεια ώστε να μην χρεώνεσαι χωρίς λόγο κάθε χρόνο την ανανέωση, άσε που ο μοναδικός τρόπος για ανανέωση είναι να πας από την τροχαία δύο φορές κιόλας. γενικά είναι δύσκολο να κάνουμε δήλωση για κλοπή? Έχει κάποιο κόστος? και λογικά θα είμαστε καλυμμένοι μετά ότι και να γίνει? Ναι είναι εύκολο, όχι δεν έχει κόστος. Καλυμμένος θα είσαι από τη στιγμή που θα δηλώσεις την κλοπή και μετά, όχι για πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν όμως έχεις να ανανεώσεις καμιά 10 άρια χρόνια την άδεια, μπορείς να πας αύριο ας πούμε και να πεις μου το κλέψανε? Ή θα σου πούνε κάνε ανανέωση πρωτα και δήλωσε κλοπή μετά? Επίσης πιο λογικό δεν είναι κάποιος να δηλώσει καταστοφή αντί για κλοπή για παρατημενα/κατέστραμενα μηχανάκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Γιατί να μην μπορείς, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το σκεπτικό μου είναι ότι ας πούμε πας στην αστυνομία και τους λες ότι μου κλέψανε το μηχανάκι,το οποίο παρεμπιπτόντως υπάρχει στην αποθήκη ας πούμε,και έχεις να ανανεώσεις και την άδεια καμιά 20αρια χρόνια,δεν θα σε ρωτήσουν αυτά τα τελευταία 20 χρόνια που ήταν αυτό το έρμο το μηχανάκι με την ληγμένη άδεια; Επίσης από το να δηλώσεις κλοπή για κάτι που δεν σου έχουν κλέψει,και να το βρούνε σε καμία μάντρα παλιατζή ή οπουδήποτε και να βρει τον μπελά του κανένας ταλαίπωρος,δεν είναι καλύτερα να δηλώσεις καταστροφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το σκεπτικό μου είναι ότι ας πούμε πας στην αστυνομία και τους λες ότι μου κλέψανε το μηχανάκι,το οποίο παρεμπιπτόντως υπάρχει στην αποθήκη ας πούμε,και έχεις να ανανεώσεις και την άδεια καμιά 20αρια χρόνια,δεν θα σε ρωτήσουν αυτά τα τελευταία 20 χρόνια που ήταν αυτό το έρμο το μηχανάκι με την ληγμένη άδεια; Δεν χρειάζεται να δείξεις την άδεια για να δηλώσεις κλοπή, άσε που το πιο συνηθισμένο είναι να κλέβουν και την άδεια μαζί. Επίσης από το να δηλώσεις κλοπή για κάτι που δεν σου έχουν κλέψει,και να το βρούνε σε καμία μάντρα παλιατζή ή οπουδήποτε και να βρει τον μπελά του κανένας ταλαίπωρος,δεν είναι καλύτερα να δηλώσεις καταστροφή; Ναι και μετά να έχεις πρόβλημα εσύ όταν βρούνε το δήθεν... κατεστραμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδια δεν γινεται να δηλωσεις κλοπη 10 ετιας. ΕΙχα ιδιο θεμα με μια μηχανη που ειχε καει και την ειχα πεταξει χωρις να παραδωσω τιποτα. Αυτο βαλτωνε για 15 χρονια περιπου, απλα πληρωνα καθε χρονο τελη κυκλοφοριας 250cc. Με το που ξεκινησε το να περναν ΚΤΕΟ και οι μηχανες και αρχισαν οι φημες για τα ανασφαλιστα η διαδικασια που ακολουθησα και δουλεψε ηταν η εξης: Πηγα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και δηλωσα απωλεια πινακιδας και αδειας κυκλοφοριας. Εννοειται εκεινης της ημερομηνιας, δεν γινεται να πεις οτι τα εχω χασει 10 χρονια πριν και ηρθα τωρα. Με το χαρτι απο το αστυνομικο τμημα πηγα στο υπουργειο συγκοινωνιων και ζητησα εκδοση νεας αδειας και πινακιδας. Πληρωσα το προστιμο (δεν θυμαμαι ποσο ηταν) και μετα απο μια εβδομαδα που ηρθαν οι καινουριες τις καταθεσα προς αποσυρση οχηματος. Μια συμβουλη ειναι να ειστε οσο πιο ευγενικοι γινετε, ακομα και αν ειναι αγενεις στο υπουργειο. Ο ανθρωπος στο γκισε θα ρωτησει αν εχεις αποσυρει σωστα το οχημα. Αν εχεις τσακωθει μαζι του πιο πριν μπορει να μην κανει δεκτη την αιτηση αποσυρσης πριν δει αποδεικτικο απο μαντρα ανακυκλωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για να παραδώσεις πινακιδα πρέπει να ανανεώσεις την άδεια του μοτοποδηλάτου. 12 ευρω ηλεκτρονικο παράβολο για κάθε έτος συν 3 το άλλο ηλ. παράβολο και να υπάρχει ενεργή ασφάλεια. Ειδικά για τα παπιά που έχετε παρατημένα, βρειτε τις άδειες, η αν δε τις βρισκεται, δειτε αρ. πλαισίου και πάρτε τη πινακίδα, πηγαίνετε στη τροχαία, ζητήστε να σας βγάλουν νέα άδεια, ανανεώστε (ναι αν το χετε παρατημένο 20 χρόνια θα πρέπει να πληρωσετε 300 ευρω η κάτι λιγότερο αν σας κάνει έκπτωση η τροχαία) και μετά παραδωστε πινακίδα και ηρεμησατε. Αλλιως αναμεινατε να σας σκάσει το ραβασάκι. Μια ασφάλεια για ενα 50αρι, ειναι 50-60 ευρω το χρόνο πάντως. update: Eιτε δηλωσεις κλοπή, είτε όχι, την ανανέωση της άδειας πρέπει να την κάνεις αργά η γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 update: Eιτε δηλωσεις κλοπή, είτε όχι, την ανανέωση της άδειας πρέπει να την κάνεις αργά η γρήγορα. Είσαι σίγουρος ότι αν δηλώσεις κλοπή θα πρέπει να πληρώσεις ανανέωση άδειας? ή εννοείς έστω για τις προηγούμενες χρονιές πριν την κλοπή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι αν δηλώσεις κλοπή θα πρέπει να πληρώσεις ανανέωση άδειας? ή εννοείς έστω για τις προηγούμενες χρονιές πριν την κλοπή? Για όλες τις προηγούμενες χρονιές αλλά και για τη τρέχουσα. Το οτι στο κλέψανε δε σημαίνει οτι δε πρέπει να πληρωθεί η ανανέωση. Ειναι όπως το τέλη κυκλοφορίας. Αν πχ κλαπεί αυτοκίνητο τον 3ο του 17, δεν έχει προπληρωθει προκαταβολικά το 17 απο τον Δεκέμβριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα