Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για Ανασφάλιστα

alderman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Eγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα νιωθω μεγαλος μ@λ@κ@ς,που πριν απο 3,5 χρονια πηγα και παρεδωσα πινακιδες γιατι δεν το ειχα ασφαλισμενο λογο οτι καθεται στο παρκινγκ μου, μονο και μονο γιατι το ακουσα σε εκπομπη της F1 και καπακια το ελεγαν στις ειδησεις ολη την τοτε ενδομαδα. Μ@λ@κ@ς ημουν επρεπε να κυκλοφορω κανονικα και να τους εχω ολους γραμενους και απλα να πληρωσω το προστιμο των 250Ε οσο του εξαμηνου μου! Γαμω θα ειχα γλειτωσει 3 χρονια η 6 εξαμηνα! Τελεια!

Ρε ειστε με τα καλα σας με αυτ που γραφετε? Οσοι δεν το κινουν να καταθεσουν, μπονους γλυτωνουν και απο τα τεκμαρτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο λόγος που δεν φαίνονται ακόμα τα 50αρια.

http://www.insomnia.gr/topic/647288-πρόστιμο-για-ανασφάλιστα/?p=55780250

Δεν είναι μόνο αυτό. ΤΟ σημαντικότερο είναι που πήγα στην τροχαία και με διαβεβαίωσαν πως δεν παραδίδονται οι πινακίδες και ότι ακόμη δεν έχουν οδηγία τι πρέπει να γίνει. Ίσως να παραδώσουμε την άδεια το πολύ πολύ αλλά δεν ήξεραν τίποτα σίγουρα, εικασίες έκαναν και αυτοί. Ένα μπάχαλο γενικώς,

Οπότε σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο που μου παρέθεσες, τα 50άρια δεν υπάγονται ακόμη στην προθεσμία 14 Ιουλίου, απο τη στιγμή που δεν έχουν διασταυρωθεί τα αρχέια της ΕΛΑΣ. Οπότε αναμένουμε και απο κεί ανακοίνωση για το τι πρέπει να κάνουμε. Εδώ δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι ρε παιδιά, εμείς δλδ τι πρέπει να κάνουμε;

και στην εφαρμογή που έψαξα για να δω αν είναι ανσφάλιστο το όχημά μου μου έβγαλε αυτό, όπως και στους υπολοίπους.

"Με βάση τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν μπορεί να εντοπιστεί το όχημά σας στη βάση δεδομένων μας. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή"

Ε δε γίνεται όσοι έχουμε 50cc να είναι όλων τα στοιχεία μας λάθος!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν νομίζω πως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Κι εμένα στην μηχανή μου το ίδιο γράφει παρόλο που έχει ασφάλεια κανονικά.

Σε ποια ασφαλιστικη εισαι?? Μηπως ο αναξιοπιστος ςιναι ο ασφάλιστης σου?? Για ψαξτο, πολλοι νομιζαν οτι ηταν ασφαλισμενοι αλλα μετα ανακαλυψαν οτι επεσαν σε απατεωνες ασφαλιστες και μαιμου ασφαλιστικες!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καί εδώ γιά τήν κονόμα βγαίνουν σιγά-σιγά οι τρομοανακοινώσεις ...οσα αρπάξουν κ οσα βουτήξουν ...

http://www.newsauto.gr/offers/apokalipsi-erchonte-prostima-ke-gia-ta-kteo

αν εγιναν   λάθη σέ 300.000 τουλάχιστον περιπτώσεις γιά τά ανασφάλιστα οχήματα ,

εδώ εχει νά πέσει γέλιο μέχρι δακρύων ...

πέρασα πρίν 2 μήνες κτεο κ εβγαλαν τό toyota μου αψογο χωρίς καμιά παρατήρηση (μηδέν)

κ ενώ τούς ειχα πεί οτι ακούγεται ενας θόρυβος από μπροστά δεξιά οταν πέφτω σέ μικρή η μεγάλη λακούβα ,

αυτοί τό μέτρησαν σε αμορτισερόμετρο τό κύταξαν 2 ατομα από κάτω μέ φακό κλπ κ μού ειπαν δέν ακούμε-βλέπουμε τίποτα ...πήγα πρίν 20 ημέρες σε εξωτερικό συνεργείο κ μού ειπαν θέλουν  αμεσα αλλαγή τό δεξιό ψαλίδι κ τό δεξιό ακρόμπαρο κ δέν ειχε κάνει τό αμάξι ουτε 100χλμ απ οταν πέρασα κτεο...οπότε  γιά νά πάρουν μόνο 

τά euro τούς νοιάζει...

Επεξ/σία από aristos12

Και εγω νομιζω μια χαρα αξιοπιστη ειναι η εφαρμογη.Την μηχανη την ειχα ανασφαλιστη απο τον Νοεμβριο(ειχα να την κινησω απο τον Αυγουστο του 16).Ειχα σκοπο για το καλοκαιρι να την ασφαλισω αλλα ελεγα πιο μετα.Τεσπα,μολις ακουσα για τα προστιμα(βασικα μου εστειλε email η anytime το Σαββατο 4 Ιουνιου οτι ερχονται προστιμα) Δευτερα 6 Ιουνιου 9 το πρωι πηρα anytime και εκανα ασφαλεια.Μεχρι τοτε η εφαρμογη μου την εβγαζε ανασφαλιστη,την επομενη μερα,7 Ιουνιου δλδ,την εδειχνε κανονικα σφαλισμενη.

Χρειάζεται κάτι άλλο για να αναιρέσουν το πρόστιμο;π.χ. κάποια δικαιολογητικά ή η ασφάλεια εως 14 Ιουλίου είναι αρκετή;Εννοώ θα ξανακάνουν τότε έλεγχο;Τι γίνεται με τα email και οι χρεώσεις που έχουν σταλεί στο taxisnet;

Χρειάζεται κάτι άλλο για να αναιρέσουν το πρόστιμο;π.χ. κάποια δικαιολογητικά ή η ασφάλεια εως 14 Ιουλίου είναι αρκετή;Εννοώ θα ξανακάνουν τότε έλεγχο;Τι γίνεται με τα email και οι χρεώσεις που έχουν σταλεί στο taxisnet;

η κουτοπονηριά του ελληναρά που δυστυχώς επικροτείται από το ανίκανο κράτος

Εδώ ο εν λόγω χρήστης που όλες τις προηγούμενες σελίδες τσίριζε πως δεν τον ενημέρωσαν προσωπικά για να ασφαλιστεί και τον χαρατσώνουν άδικα, επιδιώκει σύμφωνα με τα λεγόμενα του να ασφαλίσει για να γλυτώσει το 250ρι και στην συνέχεια να το αφήσει πάλι ανασφάλιστο.

Απαιτείται σοβαρο κράτος που όλους αυτούς τους αεριτζήδες θα τους ξεκεφαλιάσει στο πρόστιμο 

η κουτοπονηριά του ελληναρά που δυστυχώς επικροτείται από το ανίκανο κράτος

Εδώ ο εν λόγω χρήστης που όλες τις προηγούμενες σελίδες τσίριζε πως δεν τον ενημέρωσαν προσωπικά για να ασφαλιστεί και τον χαρατσώνουν άδικα, επιδιώκει σύμφωνα με τα λεγόμενα του να ασφαλίσει για να γλυτώσει το 250ρι και στην συνέχεια να το αφήσει πάλι ανασφάλιστο.

Απαιτείται σοβαρο κράτος που όλους αυτούς τους αεριτζήδες θα τους ξεκεφαλιάσει στο πρόστιμο 

Φίλε,από που κατάλαβες ότι θα το ασφαλίσω και θα το αφήσω πάλι ανασφάλιστο;Ενέσεις βαρας;Οι επιλογές είναι δυο,να καταθέσω πινακίδες ή να πληρώσω ασφάλεια.Για να καταθέσω πινακίδες θα πρέπει να κάνω 200 χιλιόμετρα και άλλα τόσα αν θέλω να τις πάρω πίσω οπότε με συμφέρει να το ασφαλίσω.Δεν χρειάζετε να χτυπιέσαι κάτω που δεν θα πληρώσει από μαλακίες του κράτους ο κοσμάκης πρόστιμο για να ικανοποιήσει τον δικό σου εγωισμό.Αν έχεις προβλήματα υπάρχουν γιατροί,εγώ δεν είμαι.

γιατί ρωτάς τότε αυτό;

Για το λόγο του τι θα γίνουν τα email και οι χρεώσεις που έχουν ήδη στείλει.Πώς θα διαγραφούν,αυτόματα όταν γίνει ασφάλεια;Γιατί εγώ έκανα και το μήνυμα υπάρχει ακόμα και δεν έλαβα άλλο.Γι'αυτό λέω πώς θα ενημερωθώ ότι είμαι οκ,θα ξαναγίνει έλεγχος;

Σε ποια ασφαλιστικη εισαι?? Μηπως ο αναξιοπιστος ςιναι ο ασφάλιστης σου?? Για ψαξτο, πολλοι νομιζαν οτι ηταν ασφαλισμενοι αλλα μετα ανακαλυψαν οτι επεσαν σε απατεωνες ασφαλιστες και μαιμου ασφαλιστικες!!!!!

Στην anytime έχω την μηχανή και το αυτοκίνητο.

Επίσης μήνυμα στο taxis δεν μου έχει έρθει, οπότε επιμένω, η εφαρμογή λέει ότι να'ναι.

Το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι το ότι έδωσαν το δικαίωμα να ασφαλιστείς χωρίς πρώτα να πληρώσεις πρόστιμο, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα γίνει στις 14/07.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...