Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για Ανασφάλιστα

alderman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο αλλος το παει σε φαση οπαδισμου και κανει "αφιερωσεις" επειδη γλυτωσε το προστιμο...

Αυτο το τοπικ, ειναι ποτ πουρι για οσους πιστευουν οτι φταινε οι ξενοι ή οι πολιτικοι για την καταντια της χωρας.

Φίλε να μάθουν να ειδοποιούν αν θέλουν να κυκλοφορείς και εσύ και εγώ με ασφάλεια.Τώρα που ειδοποίησαν όσοι δεν χρησιμοποιούν το όχημά τους όπως εγώ και πολλοί άλλοι θα καταθέσουν πινακίδες.Είχα δίκιο τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο αλλος εδω ειναι ασφαλισμενος...και για 16 ωρες εφαγε το προστιμο φιλε...να ψοφησει η καταικα του γειτονα ειστε ολοι...

Ε ναι προφανως, οποιος ζηταει εφαρμογη των νομων σε αυτη τη χωρα, το κανει για να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Οποιος υποστηριζει την ανομια οποτε τον βολευει, νοιαζεται για το κοινο καλο.

Συνεχισε να στελνεις αφιερωσεις που και παρανομος εισαι και προστιμο δεν πληρωνεις και μαγκας αισθανεσαι απεναντι στους συμπολιτες σου και τους το επιδεικνυεις. Γνησιο ελληνικο προιον, οχι αστεια.

Φίλε να μάθουν να ειδοποιούν αν θέλουν να κυκλοφορείς και εσύ και εγώ με ασφάλεια.Τώρα που ειδοποίησαν όσοι δεν χρησιμοποιούν το όχημά τους όπως εγώ και πολλοί άλλοι θα καταθέσουν πινακίδες.Είχα δίκιο τελικά.

Επιχειρημα περι ειδοποιησης οτι πρεπει να ασφαλισεις το οχημα σου, δεν υφισταται. Τα ξαναειπαμε. ΞΕΡΕΙΣ απο την πρωτη μερα που πιανεις τιμονι οτι το οχημα πρεπει να ναι μονιμως ασφαλισμενο. Δεν χρειαζεσαι κανενος ειδους ειδοποιηση-υπενθυμιση επ'αυτου.

Το οτι ειχες δικιο απο που προκυπτει; Απο το οτι οι διασταυρωσεις που κανανε βασιστηκαν σε παλαια στοιχεια με αποτελεσμα να επηρεαστουν ανθρωποι που ηταν 100% νομοταγεις; Το προστιμο το μαζεψαν για αυτους και οχι για τους παρανομους τους οποιους υποστηριζεις εσυ.

• Like 2

Ε ναι προφανως, οποιος ζηταει εφαρμογη των νομων σε αυτη τη χωρα μπας, το κανει για να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Οποιος υποστηριζει την ανομια οποτε τον βολευει, νοιαζεται για το κοινο καλο.

Επιχειρημα περι ειδοποιησης οτι πρεπει να ασφαλισεις το οχημα σου, δεν υφισταται. Τα ξαναειπαμε. ΞΕΡΕΙΣ απο την πρωτη μερα που πιανεις τιμονι οτι το οχημα πρεπει να ναι μονιμως ασφαλισμενο. Δεν χρειαζεσαι κανενος ειδους ειδοποιηση-υπενθυμιση επ'αυτου.

Το οτι ειχες δικιο απο που προκυπτει; Απο το οτι οι διασταυρωσεις που κανανε βασιστηκαν σε παλαια στοιχεια με αποτελεσμα να επηρεαστουν ανθρωποι που ηταν 100% νομοταγεις; Το προστιμο το μαζεψαν για αυτους και οχι για τους παρανομους τους οποιους υποστηριζεις εσυ.

Όχι δεν ξέρεις πότε θα έρθει το κράτος να σε αρμέξει με τον πιο ύπουλο τρόπο.

Δεν υποστηρίζω κανέναν παράνομο.Υποστηρίζω το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια αρπαχτής η οποία δεν απέδωσε.Το κράτος υποστηρίζεις ότι νοιάζεται για τους ασφαλισμένους που δεν φταίνε σε τίποτα σε τρακάρισμα με ανασφάλιστο αλλά δεν σχολιάζεις ότι το πρόστιμο το οποίο επέβαλαν είναι ένα παράβολο το οποίο αφού το πληρώσεις,δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις ασφάλεια οπότε και πάλι μπορεί ο κάθε ανασφάλιστος να κυκλοφορεί χωρίς να κάνει ασφάλεια και σε επόμενο έλεγχο θα είναι ενήμερος.

Ολα ηταν στο κολπο εξ'αρχης, αυτο ηταν μια επιδειξη δυναμης οτι πλεον μπορουν και θα κανουν ελεγχους. Τα προστιμα βεβαιωθηκαν για να δωθει διασταση στο θεμα, και σκοπιμα εγιναν λαθη για να μπορεσουν να τα αποσυρουν, ολο αυτο εγινε απλα σαν "προειδοποιηση". 

Απο εδω και περα οποιος ειναι ανασφαλιστος δεν μπορει να πει "μα δεν ηξερα".

Καλο καλοκαιρι.

• Like 1

Ouch, άντε τρέξιμο τώρα για να πάρουν τα χρήματα πίσω αυτοί που πλήρωσαν ήδη το πρόστιμο...

στην καλυτερη κανενας συμψηφισμος με επιστροφη φορου θα γινει, δεν παιζει να δωσουν πισω τιποτα

Μλκιες ... Οταν ερχεται "παράβολο" δηθεν για ανασφαλιστο που εχει αποσυρθει προ 15 ετιας καταλαβαινεις για τι σαπιλα μπουρδελο υπηρεσιες μιλαμε . Προφανώς υπήρξε προσπάθεια αρπαχτής η οποία δεν απέδωσε . Και οι γυφτοι θα συνεχισουν να κυκλοφορουν τα ανασφαλιστα δεν αλλαζει τιποτα. Στη δικη μου περιπτωση ειμαι καθολα νομιμος - οι μακακες στο μηχανολογικο δεν προωθησαν το χαρτι της αποσυρσης στο συστημα !! Σε αλλους τους εχουν κλεψει τα οχηματα και τωρα τους ζητανε και να πληρωσουν τα ανυπαρκτα ...

• Like 1

• Moderators

Μλκιες ... Οταν ερχεται "παράβολο" δηθεν για ανασφαλιστο που εχει αποσυρθει προ 15 ετιας καταλαβαινεις για τι σαπιλα μπουρδελο υπηρεσιες μιλαμε . Προφανώς υπήρξε προσπάθεια αρπαχτής η οποία δεν απέδωσε . Και οι γυφτοι θα συνεχισουν να κυκλοφορουν τα ανασφαλιστα δεν αλλαζει τιποτα. Στη δικη μου περιπτωση ειμαι καθολα νομιμος - οι μακακες στο μηχανολογικο δεν προωθησαν το χαρτι της αποσυρσης στο συστημα !! Σε αλλους τους εχουν κλεψει τα οχηματα και τωρα τους ζητανε και να πληρωσουν τα ανυπαρκτα ...

Πάντα κρατάς όλα τα χαρτιά τέτοιου είδους, νόμος!

Τα εχω κρατησει , και πάλι γινεσαι μπαλάκι αναμεσα στο μηχανολογικο και την εφορια με αισχρη αντιμετωπιση που ψαχνουν το χαρτι λες και σου κανουν χαρη . Για αλλη μια φορα οσοι πλήρωναν βγαινουν ηλίθιοι και οι παρανομοι ωφελούνται ...  θα πανε τωρα να ασφαλιστουν 14/7 και θα ειναι και μαγκες .

• Like 2

+100000 πόντοι, για ακόμα μια φορά, στην αξιοπιστία του κράτους (δεν λέω κυβέρνησης).

Ηθικό δίδαγμα: Παρανομείστε (χτίστε αυθαίρετα, κλείστε ημιυπαίθριους), μην πληρώνετε (φόρους, ασφάλειες), μην δίνετε βάση σε κανένα deadline (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, κατάθεση φορολογικής δήλωσης) και θα έρθω εγώ (ο κράτος :-) ) να το συζητήσουμε για χρόνια και να δούμε πως σας βολεύει να το κάνουμε.

Α, και οι υπόλοιποι μ.....κες που έχετε το "κόλλημα" της συνέπειας (λίγο ψυχαναγκαστικούς σας βλέπω, να το κοιτάξετε).

Πότε πια θα πιάσετε το μήνυμα; Ή προσαρμοστείτε ή τραβάτε κατά Νορβηγία μεριά. Δεν έχετε what it takes για επιβίωση εδώ

• Like 10

Bρε Χάρη ζούμε στη χωρα που επικρατεί το θέατρο του παραλόγου.

7 χρόνια τώρα, το ίδιο θέατρο, οι ίδιοι άδικοι φόροι, καμία ενσυναίσθηση για τον πολίτη.

Μετά απο όλα αυτά, το μονο που μπορει κανεις να κάνει ειναι να περιμένει ως τη τελευταία στιγμη πριν πληρώσει κάτι, διοτι δεν μπορει να έχει εμπιστοσύνη.

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι 50cc παρατημένο εδώ και δυο χρόνια στο πάρκινγκ. Είχε γίνει απόπειρα κλοπής με αποτέλεσμα να μην κινείται και θέλει πολλά χρήματα να φτιαχτεί. Έσπασαν τιμόνι, κλειδαριά, στράβωσαν ρόδες επειδή είχα περασμένη κλειδαριά κ.α.
Ρώτησα στην τροχαία χθες και μου είπαν πως τα 50άρια δεν υπάγονται στον νόμο. Δείτε πως είναι και η πινακίδα περασμένη, δεν έχει καν βίδες, ο μόνος τρόπος για να παραδοθούν είναι να τις σπάσεις και σίγουρα να τις καταστρέψεις. Η άδειά μας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην τροχαία! Τ¨οσα χρόνια και ποτέ δεν φάνηκε στη φορολογική μου ότι έχω μοτοποδήλατο στο όνομά μου αφού τα 50αρια δεν φαίνονται. Τα πρόστιμα ισχύουν για τα μηχανάκια που πληρώνουν κανονικά τέλη και είναι περασμένα στην εφορία και είναι άνω των 50cc.. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΑ 50cc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑ.
Και επειδή μου έκανε ένας φίλος το κεφάλι κουρκούτι και μόνο που δεν μαλώσαμε, επέμενε πως θα πληρώσω γιατί του είπε ο ασφαλιστής του ότι θα τον τσεκουρώσουν!
Παιδιά μην πιστεύετε μπαρούφες, οι ασφαλιστές θέλουν να τα πάρουν, έτσι μου είπε πέρυσι και ο δικός μου και δεν έγινε τίποτα!!!
Δεν γίνεται να έχω ένα διαλυμένο 50αρι μηχανάκι ακίνητο για χρόνια και να πρέπει να πληρώσω ασφάλεια τη στιγμή που δεν παραδίδονται καν οι πινακίδες.
Ρώτησα αυτές τις μέρες πάνω απο 30 άτομα με παπάκι 50 cc σε κανέναν δεν ήρθε ούτε γράμμα ούτε email και στην εφαρμογή που έψαξα για να δω αν είναι ανσφάλιστο το όχημά μου μου έβγαλε αυτό, όπως και στους υπολοίπους.
"Με βάση τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν μπορεί να εντοπιστεί το όχημά σας στη βάση δεδομένων μας. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή"

Ε δε γίνεται όσοι έχουμε 50cc να είναι όλων τα στοιχεία μας λάθος!

Και αν μια στο δισεκατομμύριο μου έστελναν θα τους έλεγα ελάτε να δείτε σε τι κατάσταση είναι το διαλυμένο μηχανάκι μου που δεν κινείται ούτε με θαύμα και μετά κόψτε μου το πρόστιμο!
Εννοείται πως όσοι κυκλοφορούν ΠΡΕΠΕΙ να τα ασφαλίζουν, όχι μόνο για να μην έχουν τρεχάματα αν συμβεί κάτι, αλλά και να είμαστε ασφαλείς εμείς οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου που δεν φταίμε σε τίποτα!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι 50cc παρατημένο εδώ και δυο χρόνια στο πάρκινγκ. Είχε γίνει απόπειρα κλοπής με αποτέλεσμα να μην κινείται και θέλει πολλά χρήματα να φτιαχτεί. Έσπασαν τιμόνι, κλειδαριά, στράβωσαν ρόδες επειδή είχα περασμένη κλειδαριά κ.α.

Ρώτησα στην τροχαία χθες και μου είπαν πως τα 50άρια δεν υπάγονται στον νόμο. Δείτε πως είναι και η πινακίδα περασμένη, δεν έχει καν βίδες, ο μόνος τρόπος για να παραδοθούν είναι να τις σπάσεις και σίγουρα να τις καταστρέψεις. Η άδειά μας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην τροχαία! Τ¨οσα χρόνια και ποτέ δεν φάνηκε στη φορολογική μου ότι έχω μοτοποδήλατο στο όνομά μου αφού τα 50αρια δεν φαίνονται. Τα πρόστιμα ισχύουν για τα μηχανάκια που πληρώνουν κανονικά τέλη και είναι περασμένα στην εφορία και είναι άνω των 50cc.. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΑ 50cc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑ.

Και επειδή μου έκανε ένας φίλος το κεφάλι κουρκούτι και μόνο που δεν μαλώσαμε, επέμενε πως θα πληρώσω γιατί του είπε ο ασφαλιστής του ότι θα τον τσεκουρώσουν!

Παιδιά μην πιστεύετε μπαρούφες, οι ασφαλιστές θέλουν να τα πάρουν, έτσι μου είπε πέρυσι και ο δικός μου και δεν έγινε τίποτα!!!

Δεν γίνεται να έχω ένα διαλυμένο 50αρι μηχανάκι ακίνητο για χρόνια και να πρέπει να πληρώσω ασφάλεια τη στιγμή που δεν παραδίδονται καν οι πινακίδες.

Ρώτησα αυτές τις μέρες πάνω απο 30 άτομα με παπάκι 50 cc σε κανέναν δεν ήρθε ούτε γράμμα ούτε email και στην εφαρμογή που έψαξα για να δω αν είναι ανσφάλιστο το όχημά μου μου έβγαλε αυτό, όπως και στους υπολοίπους.

"Με βάση τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν μπορεί να εντοπιστεί το όχημά σας στη βάση δεδομένων μας. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή"

Ε δε γίνεται όσοι έχουμε 50cc να είναι όλων τα στοιχεία μας λάθος!

Και αν μια στο δισεκατομμύριο μου έστελναν θα τους έλεγα ελάτε να δείτε σε τι κατάσταση είναι το διαλυμένο μηχανάκι μου που δεν κινείται ούτε με θαύμα και μετά κόψτε μου το πρόστιμο!

Εννοείται πως όσοι κυκλοφορούν ΠΡΕΠΕΙ να τα ασφαλίζουν, όχι μόνο για να μην έχουν τρεχάματα αν συμβεί κάτι, αλλά και να είμαστε ασφαλείς εμείς οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου που δεν φταίμε σε τίποτα!

ο λόγος που δεν φαίνονται ακόμα τα 50αρια.

http://www.insomnia.gr/topic/647288-πρόστιμο-για-ανασφάλιστα/?p=55780250

ΜΠΑΧΑΛΟ!

Μου ηρθε προστιμο για ανασφαλιστο οχημα το οποιο εχω πουλησει (σε αντιπροσωπεια το πουλησα οταν πηρα καινουργιο) απο το 2004!

Το κουλο της υποθεσης ειναι πως ειπα σε ενα φιλο μου αστυνομικο να τσεκαρει σε ποιον ανηκει το οχημα τωρα και μου ειπε πως ειναι στο ονομα μου!

Αντε βγαλε ακρη τωρα...

Προφανώς η αντιπροσωπεία δεν έκανε ποτέ μεταβίβαση.

Χαρτιά σου έδωσαν για τη πώληση?

Τέλη πλήρωνε η αντιπροσωπεία ή τα χρωστάς εσύ?

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μην γίνει ατύχημα με το αυτοκίνητο και σε "μαζέψουν" απο το σπίτι βράδυ και τραβιέσαι κάτι χρόνια.

Τα χαρτιά σου και αμέσως σε δικηγόρο.

Να ενημερωσω πως πηγα στο μεταφορων και μου εδωσαν χαρτι πως ειχε γινει καταθεση πινακιδων το 2004. Ειπαν θα το στειλουν αυτοι στην εφορια.

Δηλαδη με 2 λογια.

Πουλησα το αμαξι στην αντιπροσωπεια το 2004

Η αντιπροσωπεια κατεθεσε τις πινακιδες το 2004.

Το 2017, 15 σχεδον χρονια μετα, στην αστυνομια καθως και στην εφορια φαινεται πως το αμαξι κυκλοφορει με πινακιδες στο ονομα μου....

Οπως ειπα αρχικα. ΜΠΑΧΑΛΟ!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...