De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εσύ έχεις φύγει ή απλά το προτείνεις σε άλλους; Το προτείνω σε άλλους. Εμένα δε μου έκατσε η ευκαιρία στο παρελθόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δηλαδή ρε παιδιά τι σκατά διασταύρωση αρχείων είναι αυτή που θέλει τόσα χρόνια προετοιμασίας για να πετύχει τελικά?Θα διασταυρώσουν τα δεδομένα της Ελλάδας με τα αντίστοιχα του Alpha Κενταύρου και "πέφτει" η σύνδεση?Με ποιά λογική το Taxis δεν καταλογίζει Τέλη Κυκλοφορίας και Πρόστιμα στα σε καθεστώς ακινησίας αυτοκίνητα, αλλά οι φωστήρες της Ανεξάρτητης Αρχής δεν τα βλέπουν?Τι νόημα έχει να πάει ο ιδιοκτήτης στο Υπουργείο Μεταφορών να δηλώσει την Οριστική Διαγραφή του αυτοκινήτου του αν έχει αποζημιωθεί απο Ασφαλιστική Εταιρεία για Ολική και το έχει εκχωρήσει στη τελευταία?Γιατί πρέπει να τρέξει ο ιδιοκτήτης να παρουσιάσει αποδεικτικά αν του το έχουν κλέψει και το έχει ήδη δηλώσει στην Αστυνομία?Γιατί να τρέχει ο ιδιοκτήτης, επειδή η υπάλληλος της Ασφαλιστικής έγραψε λάθος το ΑΦΜ του στην Αίτηση Ασφάλισης?Γιατί η Ανεξάρτητη Αρχή στέλνει πρόστιμο μέσω email και ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο? Τι διάολο "χάρβαλο" είναι τούτο και υπο ποίες προϋποθέσεις το ονομάζουμε Κράτος? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 συμπέρασμα λοιπόν μετά τό σημερινό πάγωμα γιά τά πρόστιμα ... εμείς οι @ΑΛΑΚΕΣ πού πληρώνουμε κανονικά τέλη - ασφάλεια - κτεο θά κάνουμε καθημερινά τόν σταυρό μας μήν μάς τρακάρει αμάξι η μοτο κλπ πού ειναι ανασφάλιστο... κ προτείνω στόν τσίπρα κ στήν παιδική χαρά πού εχει γιά υπουργούς .... νά αυξήσει παρα πολύ τίς τιμές στά τέλη κυκλοφορίας - στίς ασφάλειες -στά κτεο - στή βενζίνη δηλ. νά τήν πληρώσουν πάλι οι νόμιμοι στίς υποχρεώσεις τους γιά την χασούρα από αυτούς πού δέν πληρώνουν δεκαετίες τώρα κ δέν μπορούν νά τούς βρούν.... ελλάδα 2017 ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 συμπέρασμα λοιπόν μετά τό σημερινό πάγωμα γιά τά πρόστιμα ... εμείς οι @ΑΛΑΚΕΣ πού πληρώνουμε κανονικά τέλη - ασφάλεια - κτεο θά κάνουμε καθημερινά τόν σταυρό μας μήν μάς τρακάρει αμάξι η μοτο κλπ πού ειναι ανασφάλιστο... κ προτείνω στόν τσίπρα κ στήν παιδική χαρά πού εχει γιά υπουργούς .... νά αυξήσει παρα πολύ τίς τιμές στά τέλη κυκλοφορίας - στίς ασφάλειες -στά κτεο - στή βενζίνη δηλ. νά τήν πληρώσουν πάλι οι νόμιμοι στίς υποχρεώσεις τους γιά την χασούρα από αυτούς πού δέν πληρώνουν δεκαετίες τώρα κ δέν μπορούν νά τούς βρούν.... ελλάδα 2017 ... Νομίζω είναι άδικο να γίνει αυτό που λες για τα άτομα που πληρώνουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Νομίζω είναι άδικο να γίνει αυτό που λες για τα άτομα που πληρώνουν κανονικά. Άδικο και μόνο είναι να τα παίρνουν απο όσους είναι Κύριοι στις υποχρεώσεις τους, δεδομένης της ολικής τους ανικανότητας να "σπάσουν" το απόστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Άδικο και μόνο είναι να τα παίρνουν απο όσους είναι Κύριοι στις υποχρεώσεις τους, δεδομένης της ολικής τους ανικανότητας να "σπάσουν" το απόστημα. Αυτό λέω,εσύ γράφεις να πληρώνουν διπλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αφού έτσι και αλλιώς αυτοί που πληρώνουν, δηλαδή οι μαλακες της χώρας, θα συνεχίσουν να πληρώνουν ακόμα και αν αυξηθούν όλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 συμπέρασμα λοιπόν μετά τό σημερινό πάγωμα γιά τά πρόστιμα ... εμείς οι @ΑΛΑΚΕΣ πού πληρώνουμε κανονικά τέλη - ασφάλεια - κτεο θά κάνουμε καθημερινά τόν σταυρό μας μήν μάς τρακάρει αμάξι η μοτο κλπ πού ειναι ανασφάλιστο... κ προτείνω στόν τσίπρα κ στήν παιδική χαρά πού εχει γιά υπουργούς .... νά αυξήσει παρα πολύ τίς τιμές στά τέλη κυκλοφορίας - στίς ασφάλειες -στά κτεο - στή βενζίνη δηλ. νά τήν πληρώσουν πάλι οι νόμιμοι στίς υποχρεώσεις τους γιά την χασούρα από αυτούς πού δέν πληρώνουν δεκαετίες τώρα κ δέν μπορούν νά τούς βρούν.... ελλάδα 2017 ... Θελει αρκετο χρονο ο εκσυγχρονισμός του κρατοθς. Οι δεν πληρωνω ηδη τον πινουν. Τα μνημονια τα γραφουν τεχνοκράτες, κατι ξερουν και εβαλαν ολα τα βεβαιωμενα στο ταξις και... εδωσαν το δικαιωμα να τα τραβαει απο τη τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ότι να ναι... https://www.newsbite.gr/250-ευρώ-στα-ανασφάλιστα-οχήματα/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ΜΠΑΧΑΛΟ! Μου ηρθε προστιμο για ανασφαλιστο οχημα το οποιο εχω πουλησει (σε αντιπροσωπεια το πουλησα οταν πηρα καινουργιο) απο το 2004! Το κουλο της υποθεσης ειναι πως ειπα σε ενα φιλο μου αστυνομικο να τσεκαρει σε ποιον ανηκει το οχημα τωρα και μου ειπε πως ειναι στο ονομα μου! Αντε βγαλε ακρη τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για όλα αυτά ευθύνονται δημόσιοι υπάλληλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για ολα αυτα στο θεμα του αυτοκινητου (σε ολους τους τομεις) που μας ενδιαφερει (και γιαυτο μιλαμε εδω) φταιει το κρατος. Και το κρατος ημαστε ολοι εμεις.ολοι ευθυνομαστε αλλα περιμενουμε απο τον διπλανο μας να κανει κατι για να φτιαξει η κατασταση χωρις εμεις να κουνησουμε τον κωλο μας. Το μονο καλο που θα αποδειχθει απο ολο αυτο ειναι οτι πλεον θα υπαρχει ενας πραγματικος μπουσουλας για τα ανασφαλιστα που υπαρχουν. p.s. και τελικα η λυση ισως ηταν και ειναι να πιασουμε τον αστυνομικο η εφοριακο η δημοσιο υπαλληλο απο το αυτακι και να του πουμε ..να κυριε το αυτοκινητο-μηχανακι-τροχοφορο,οπως ειρωνικα προταθηκε απο 2-3..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ΜΠΑΧΑΛΟ! Μου ηρθε προστιμο για ανασφαλιστο οχημα το οποιο εχω πουλησει (σε αντιπροσωπεια το πουλησα οταν πηρα καινουργιο) απο το 2004! Το κουλο της υποθεσης ειναι πως ειπα σε ενα φιλο μου αστυνομικο να τσεκαρει σε ποιον ανηκει το οχημα τωρα και μου ειπε πως ειναι στο ονομα μου! Αντε βγαλε ακρη τωρα... Προφανώς η αντιπροσωπεία δεν έκανε ποτέ μεταβίβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ηρθαν και σε εμας τελικα. 500 ευρω. Για το μηχανακι το οποιο κινειται μονο το καλοκαιρι και για το μεγαλο το αυτοκινητο που ηταν στο γκαραζ και δεν βγηκε ουτε μια φορα το χειμωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπάρχει και εφαρμογή να δείς αν είσαι στη λίστα με τα ανασφάλιστα https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα