Knight of Mercy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αυτό λέω,εσύ γράφεις να πληρώνουν διπλά. Nope !!! Άλλος το έγραψε, προφανώς με αρκετή δόση ειρωνείας & humor. Υπάρχει και εφαρμογή να δείς αν είσαι στη λίστα με τα ανασφάλιστα https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Γνωστή και πουδιαφημισμένη η εφαρμογή, αλλά μπορεί κάποιος που έχει παραδώσει πινακίδες (ακινησία) αν το αυτοκίνητό του δεν εμφανίζεται ως ανασφάλιστο? ΜΠΑΧΑΛΟ! Μου ηρθε προστιμο για ανασφαλιστο οχημα το οποιο εχω πουλησει (σε αντιπροσωπεια το πουλησα οταν πηρα καινουργιο) απο το 2004! Το κουλο της υποθεσης ειναι πως ειπα σε ενα φιλο μου αστυνομικο να τσεκαρει σε ποιον ανηκει το οχημα τωρα και μου ειπε πως ειναι στο ονομα μου! Αντε βγαλε ακρη τωρα... Χαρτιά σου έδωσαν για τη πώληση? Τέλη πλήρωνε η αντιπροσωπεία ή τα χρωστάς εσύ? Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μην γίνει ατύχημα με το αυτοκίνητο και σε "μαζέψουν" απο το σπίτι βράδυ και τραβιέσαι κάτι χρόνια. Τα χαρτιά σου και αμέσως σε δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γνωστή και πουδιαφημισμένη η εφαρμογή, αλλά μπορεί κάποιος που έχει παραδώσει πινακίδες (ακινησία) αν το αυτοκίνητό του δεν εμφανίζεται ως ανασφάλιστο? Για ένα δικό μου που είναι σε ακινησία εδώ και χρόνια μου βγάζε αυτό: "Σας ενημερώνουμε ότι το όχημά σας με αριθμό κυκλοφορίας xxxxxx δεν εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας. Αν έχετε ασφαλίσει το όχημά σας παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας. Διαφορετικά, αποφύγετε πρόστιμα και κυρώσεις από το Κράτος ασφαλίζοντας ΑΜΕΣΑ το όχημά σας. Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή" Επίσης μέσα από το taxis στην κατάσταση οχημάτων φαίνεται αν το όχημα σου είναι σε ακινησία: https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για ένα δικό μου που είναι σε ακινησία εδώ και χρόνια μου βγάζε αυτό: "Σας ενημερώνουμε ότι το όχημά σας με αριθμό κυκλοφορίας xxxxxx δεν εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας. Αν έχετε ασφαλίσει το όχημά σας παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική σας εταιρία για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία σας. Διαφορετικά, αποφύγετε πρόστιμα και κυρώσεις από το Κράτος ασφαλίζοντας ΑΜΕΣΑ το όχημά σας. Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή" Επίσης μέσα από το taxis στην κατάσταση οχημάτων φαίνεται αν το όχημα σου είναι σε ακινησία: https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp To μηχανάκι για το οποίο μου ηρθε το προστιμο, δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων του taxis. Λογικό αφού ουδέποτε το δήλωσα. Εκεινη την εποχη δεν ηταν αναγκαίο να δηλώσεις τέτοια κυβικά. Αυτοί τωρα πως το βρηκαν και που ακριβως έψαξαν ενω εγω το έχω αποσύρει νομιμα δε καταλαβαίνω. Μιλάμε για απιστευτη ταλαιπωρία για να ξεμπλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 To μηχανάκι για το οποίο μου ηρθε το προστιμο, δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων του taxis. Λογικό αφού ουδέποτε το δήλωσα. Εκεινη την εποχη δεν ηταν αναγκαίο να δηλώσεις τέτοια κυβικά. Αυτοί τωρα πως το βρηκαν και που ακριβως έψαξαν ενω εγω το έχω αποσύρει νομιμα δε καταλαβαίνω. Μιλάμε για απιστευτη ταλαιπωρία για να ξεμπλέξεις. Κάτι πρέπει να έχεις καταλάβει λάθος. Και εγώ έχω ένα μηχανάκι 250cc το οποίο ουδέποτε το δήλωσα, ούτε ως τεκμήριο διαβίωσης ούτε ως τεκμήριο αγοράς, παρόλα αυτά υπάρχει στη βάση δεδομένων του taxis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κάτι πρέπει να έχεις καταλάβει λάθος. Και εγώ έχω ένα μηχανάκι 250cc το οποίο ουδέποτε το δήλωσα, ούτε ως τεκμήριο διαβίωσης ούτε ως τεκμήριο αγοράς, παρόλα αυτά υπάρχει στη βάση δεδομένων του taxis. Εννοειται οτι ειναι στην βαση του TAXIS μιας και πληρωνει τελη κυκλοφοριας. Εξαλλου αυτο που δενει την αδεια κυκλοφοριας ειναι το ΑΦΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κάτι πρέπει να έχεις καταλάβει λάθος. Και εγώ έχω ένα μηχανάκι 250cc το οποίο ουδέποτε το δήλωσα, ούτε ως τεκμήριο διαβίωσης ούτε ως τεκμήριο αγοράς, παρόλα αυτά υπάρχει στη βάση δεδομένων του taxis. Aυτο που σου έγραψε ο απο κάτω. Εμένα ηταν 50cc. Δεν πληρωνε τέλη κυκλοφορίας, αποδειξη οτι οι τυποι πηγαν και βρηκαν μάλλον και τα παλιά αρχεία της τροχαίας μπας και ψαρωσουν κανα κορόιδο και πληρωσει. Οι γνωστές κρατικές εξυπνάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με μπερδέψατε, ο ένας γράφει "δεν είναι στη βάση δεδομένων του taxis", ο άλλος γράφει "εννοείται πως είναι στη βάση δεδομένων του taxis". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με μπερδέψατε, ο ένας γράφει "δεν είναι στη βάση δεδομένων του taxis", ο άλλος γράφει "εννοείται πως είναι στη βάση δεδομένων του taxis". 250cc = τελη κυκλοφοριας = TAXIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με μπερδέψατε, ο ένας γράφει "δεν είναι στη βάση δεδομένων του taxis", ο άλλος γράφει "εννοείται πως είναι στη βάση δεδομένων του taxis". Mα ναι. Το δικο σου πληρωνε τέλη κυκλοφορίας. Φυσικά και ηταν στη βάση δεδομένων του τάξις. Το δικο μου δεν πλήρωνε και ουτε ημουν υποχρεωμένος να το δηλώσω, οποτε δεν ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μεγαλο λαθος για οσους τρεξαν να το πληρωσουν, μπορει να τα διαγραψουν λενε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STAVROULIOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παραταση....για να ασφαλιστουν οι ανασφαλιστοι....και διαγραφη προστιμου..αφιερομενο στους σκυλιασμενους και υπερ του προστιμου κλπ κλπ....Εβιβα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παραταση....για να ασφαλιστουν οι ανασφαλιστοι....και διαγραφη προστιμου..αφιερομενο στους σκυλιασμενους και υπερ του προστιμου κλπ κλπ....Εβιβα.. Με κρέμασε φίλος και είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Ουφ... Μεγαλο λαθος για οσους τρεξαν να το πληρωσουν, μπορει να τα διαγραψουν λενε... Θα επιστραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πηγή: http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/paratasi-gia-ta-anasfalista-autokinita-mexri-tis-14-iouliou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παραταση....για να ασφαλιστουν οι ανασφαλιστοι....και διαγραφη προστιμου..αφιερομενο στους σκυλιασμενους και υπερ του προστιμου κλπ κλπ....Εβιβα..Ο αλλος το παει σε φαση οπαδισμου και κανει "αφιερωσεις" επειδη γλυτωσε το προστιμο... Αυτο το τοπικ, ειναι ποτ πουρι για οσους πιστευουν οτι φταινε μονο οι ξενοι και οι πολιτικοι για την καταντια της χωρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STAVROULIOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ο αλλος εδω ειναι ασφαλισμενος...και για 16 ωρες εφαγε το προστιμο φιλε...να ψοφησει η καταικα του γειτονα ειστε ολοι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα