Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για Ανασφάλιστα

alderman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε ναι γιατι επρεπε να ερχονται να πιανουν τον καθενα να του λενε γιατι παιδι μου δεν εχεις ασφαλισει το οχημα;;

Μαααα το εχω στο συνεργειο κυριε πολιτσμαν παμε να το δειτε.

Ενταξει παιδι μου παμε

Sure

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προστιμο και μαλιστα γερο θα επρεπε να μπει σε οχηματα που πιανονται στο δρομο ανασφαλιστα. Εγω που εχω σε συνεργειο το μηχανακι μου για 6μηνες και δε βρισκουν τι εχει τι φταιω και εφαγα προστιμο?

Ποιος φταίει δηλαδή; Το κράτος;

Δεν μπορείς να βρεις άλλο συνεργείο;

Με αυτή τη λογική, θα μπορούσε ο καθένας που θέλει να αποφύγει να πληρώσει ασφάλεια να το αφήνει σε μια αποθήκη και να λέει ότι έχει πρόβλημα και το φτιάχνει.

Πως θα κάνουν έλεγχο σε 1εκ ανασφάλιστα; Μην λέμε ότι για όλα φταίει το κράτος.

Γενικά οι δικαιολογίες που γράφονται εδώ είναι αστείες. Οποιος είναι δεμένος συναισθηματικά με το αμάξι ή θέλει να κάνει συλλογή αυτοκινήτων του πρέπει να καταθέσει πινακίδες ή να πληρώνει κανονικά.

Βλάκες είμαστε εμείς οι υπόλοιποι που τα αποσύραμε;

μάλλον θά πάμε πολύ σύντομα σέ εκλογές ...

δέν εξηγείται διαφορετικά αυτή η μάλλον οριστική απόφαση εκ μέρους τής πολιτείας ...

http://www.newsit.gr/ellada/Prostimo-se-anasfalista-aytokinita-Erxetai-pagoma-Pote-kai-poioi-tha-plirosoyn-250-eyro/734094

Φυσικά και δεν έχει λογική. Και με όσους πληρώσαμε (δικαίως) το πρόστιμο, τι θα γίνει;

Εδω ναι θα το βρισω το κρατος. Εχωντας στενο μου προσωπο λογιστη εδω και χρονια εχω μαθει να μην τρεχω απο τους πρωτους για οτιδηποτε.

Αν ισχυσει αυτο ειναι μεγαλη αδικια για αυτους που εσπευσαν να πληρωσουν.

• Like 3

Βασικά είναι μνημονιακό προαπαιτούμενο, προφανώς οτιδήποτε αναφέρουν για πάγωμα του μέτρου, κατά την προσωπική μου άποψη έχει να κάνει με την επικοινωνιακή πλευρά του θέματος και τπτ περισσότερο.

Βασικά όλοι διαβάσατε την επικεφαλίδα και κανεις τι γράφει το κείμενο.

Από τα 1.5 εκ ραβασάκια λέει οτι τα 300.000 ειναι εντελως άδικα διοτι μιλάμε για οχήματα που είτε ειχαν αποσυρθεί, είτε πωληθεί, ειτε ειχαν καταθέσει πινακίδες. Ακόμα και για περιπτώσεις που κάποιος έλειπε εξωτερικο, η ασφαλιστικη βάρεσε κανόνι και του ειπαν οτι έφταιγε αυτος που η ασφαλιστικη δεν ενημέρωσε.

Οι εξυπνάκιδες πηγαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με τον ΕΝΦΙΑ, δηλαδη πληρωστε όλοι, αλλά έσκασαν οι μηνύσεις μαζικά, κατάλαβαν οτι αν δε φιλτράρεις δε  μπορεις να ξέρεις ποιος ηταν παράνομος και ποιος ειχε απλά καταθέσει πινακίδα, οπότε καλά κάνουν και το παγώνουν.

Πρώτα φτιάχνεις σωστά το ηλεκτρονικό σου σύστημα και μετά κάνεις τον κόσμο να χρωστάει.

Για την ιστορία έλαβα και εγω μειλ για μηχανάκι που έχω αποσύρει από το 2005 και ήταν ασφαλισμένο ως τη τελευταία στιγμή!!!!!!!!!!!!! Ενημέρωσα συνήγορο του πολίτη και είναι χιλιάδες ακομα με τα ιδια προβλήματα.

Γιατί να τρέχω να ταλαιπωρούμε στις εφορίες μαζί με τους χιλιάδες ακομα αγανακτισμένους για το αυτονόητο?

• Like 2

Και γιατι ρε φιλαρακια μιας και το κρατος μας αγαπαει και σκεφτεται παντα το καλο μας δεν ειπε οτι οποιος προσκομισει το ασφαλιστηριο εντος 5 ημερων πχ θα του διαγραφει το προστιμο.Αυτο θα ηταν σοβαρο κινητρο για καποιον να ασφαλισιε το αυτοκινητο του.Ειναι προφανες ομως οτι νοιαζεται μονο για το αρμεγμα.............

A το ότι είναι φουλ παράνομος δεν αποτελεί ικανοποιητικό κίνητρο ε; Ρε ΘΕΛΕΤΕ και τα γράφετε αυτά τα μαργαριτάρια;

• Like 4

Πάγωμα ε; Να πω ότι δε το περίμενα. Οι κακεντρεχείς "νομοταγείς" ηθικολόγοι του φόρουμ τώρα θα έχουν σκυλιάσει επειδή ΠΑΛΙ θα τα χαρίσουν σε μπαταχτσήδες.  Ρε μλκς ακόμη δεν έχετε καταλάβει σε ποιά χώρα ζείτε; Φύγετε να γλιτώσετε!

• Like 1

Πάγωμα ε; Να πω ότι δε το περίμενα. Οι κακεντρεχείς "νομοταγείς" ηθικολόγοι του φόρουμ τώρα θα έχουν σκυλιάσει επειδή ΠΑΛΙ θα τα χαρίσουν σε μπαταχτσήδες.  Ρε μλκς ακόμη δεν έχετε καταλάβει σε ποιά χώρα ζείτε; Φύγετε να γλιτώσετε!

Εσύ έχεις φύγει ή απλά το προτείνεις σε άλλους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...