Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για Ανασφάλιστα

alderman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ας ανοιγαν και απογευματα,να μπορει ο κοσμος να καταθετει πινακιδες την ωρα  που θα το αποφασισει,και οχι να χανει ολοκληρη μερα στην ουρα ,και αν γινει η δουλεια του.και τι καταλαβαν ?τωρα θα κατατεθουν περισοτερες πινακιδες,και το οχημα θα κυκλοφορα με πλαστες,και αν κανει ατυχημα,σιγα; μην τον βρει κανεις........

• Like 1

Ε ας δώσει ο εργαζόμενος 20-30€ σε διεκπαιρεωτη να καταθέσει τις πινακίδες.

Κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα και μπράβο τους. Καιρός ήταν. Αναμένω το ίδιο και για το ΚΤΕΟ που κυκλοφορούν με λιωμένα λάστιχα και χωρίς φρένα οι χαροι

• Like 4

Δεν θα ήταν άσχημο για μια φορά να αρχίσουν και να εφαρμόζονται οι νόμοι.

Αν και "κρατάω μικρό καλάθι" αφού κινήσεις εντυπωσιασμού έχουμε δει και στο παρελθόν σε πολλούς τομείς.

Από τους ελέγχους σε σχολικά στις αρχές Σεπτέμβρη (μόνο) μέχρι τους ελέγχους του ΣΔΟΕ στα νησιά και το φευγιό μετά τις διαφωνίες του "εμπορικού κόσμου" ή της "τοπικής κοινωνίας"

Ας κάνουν τουλάχιστον πιο απλή την κατάθεση-επανάκτηση πινακίδων. Αν τις καταθέσω στο ΚΕΠ μου, για να τις ξαναπάρω πρέπει να κάνω 200 χιλιόμετρα να πάω στη Λαμία που έχει ΔΟΥ. Για παπάκι. Αν είναι δυνατόν. Καλά έκαναν άλλα ας γίνει λίγο πιο πρακτική η διαδικασία, γιατί έτσι όπως είναι τώρα, μόνο σε μεγάλες πόλεις βολεύει.

Ε ας δώσει ο εργαζόμενος 20-30€ σε διεκπαιρεωτη να καταθέσει τις πινακίδες.

Κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα και μπράβο τους. Καιρός ήταν. Αναμένω το ίδιο και για το ΚΤΕΟ που κυκλοφορούν με λιωμένα λάστιχα και χωρίς φρένα οι χαροι

Ωραίος ρε μάγκα εσύ... Επειδή δεν μπορεί ο δημόσιος μαλάκας να απλοποιήσει τις διαδικασίες θα πληρώσει ο άλλος ένα μεροκάματο για να κάνει τη δουλειά τρίτος. Μου φαίνετε τα έχετε στραγάλια τα ευρώ κάποιοι ή νομίζετε πως μόνο αυτοί που έχουν αμαξάρες καταθέτουν πινακίδες...

• Like 8

τωρα θα κατατεθουν περισοτερες πινακιδες,και το οχημα θα κυκλοφορα με πλαστες,και αν κανει ατυχημα,σιγα; μην τον βρει κανεις........

H ανευθυνοτητα-κουτοπονηρια του καθε λακαμα Ελληναρα που σκαρφιζεται ολους τους πιθανους τροπους για να πιστολιασει, δεν ειναι επιχειρημα για να γινει πιο εξυπηρετικο το δημοσιο.

Αντιθετως, ειναι επιχειρημα για να φροντισει το δημοσιο να τους μπουζουριαζει κατι τετοιους χωρις πολλα πολλα.

• Like 3

Καλό το μέτρο δεν λέω αλλά επειδή σε αυτη τη χώρα χώρα ξέρουμε πως λειτουργούν τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να έρχονται ραβασάκια σε λάθος ανθρώπους που θα πρέπει να μπλέξουν μετά μετά το ελληνικό δημόσιο.

Καλό το μέτρο δεν λέω αλλά επειδή σε αυτη τη χώρα χώρα ξέρουμε πως λειτουργούν τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να έρχονται ραβασάκια σε λάθος ανθρώπους που θα πρέπει να μπλέξουν μετά μετά το ελληνικό δημόσιο.

Νομιζω εχουν ηδη παρατηρηθεί τα πρωτα ...ευτραπελα.

• Moderators

It's real, μου ήρθε. :-)

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε 5/6 πριν μερικά χρόνια. Τότε, έκανα αυθημερόν ετήσια ασφάλιση κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία. Επειδή φέτος μου ζητούσαν 45 ευρώ παραπάνω, αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία.

Η Hellas Direct δεν είχε επιλογή για την ίδια ημέρα, η συντομότερη δυνατή ήταν 2 μέρες μετά, ήτοι 7/6. Το ασφάλισα τότε λοιπόν. Φυσικά, το διήμερο εκείνο κινούμουν με άλλο όχημα.

Το κείμενο του προστίμου αναφέρει: 

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διασταύρωση που διενεργήθηκε στις 06/06/2017, του αρχείου του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5α του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει, προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημά σας ήταν ανασφάλιστο. 

Κοινώς, τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν εκείνη τη μέρα και τον ήπιαμε. Δεν πειράζει, ξυδάκι και πληρώνουμε... :-)

• Like 3

Μπράβο! Καιρός ήταν να γίνει επιτέλους (με έχουν τρακαρει με ανασφαλιστο όχημα) και άργησε κιόλας πάρα πολύ...

Και δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο για τον συμφορουμιτη που του ήρθε πρόστιμο για δύο μέρες (αν και φταίει και αυτός γιατί έπρεπε να μην το αφήσει για την τελευταία στιγμή). Απλά είμαι παθών και ακόμα και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια που έχουν περάσει το θυμήθηκα και νευριασα...

• Moderators

Φυσικά και φταίω, πλήρωσα ήδη και έτσουξε ακριβώς όσο έπρεπε για να θυμάμαι τις λήξεις νωρίτερα για μια ζωή από κι εμπρός...

Η ασφάλειά σου δεν είχε προστασία από ανασφάλιστο; Νομίζω ακόμα και τα φτηνότερα πακέτα έχουν.

• Like 4

It's real, μου ήρθε. :-)

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε 5/6 πριν μερικά χρόνια. Τότε, έκανα αυθημερόν ετήσια ασφάλιση κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία. Επειδή φέτος μου ζητούσαν 45 ευρώ παραπάνω, αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία.

Η Hellas Direct δεν είχε επιλογή για την ίδια ημέρα, η συντομότερη δυνατή ήταν 2 μέρες μετά, ήτοι 7/6. Το ασφάλισα τότε λοιπόν. Φυσικά, το διήμερο εκείνο κινούμουν με άλλο όχημα.

Το κείμενο του προστίμου αναφέρει: 

Κοινώς, τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν εκείνη τη μέρα και τον ήπιαμε. Δεν πειράζει, ξυδάκι και πληρώνουμε... :-)

Είναι πραγματικά γελοίοι οι τύποι...

Πόσο είναι το πρόστιμο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...