TechnoV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός kaby lake pentium χωρίς κάρτα για την ώρα. Έχω ένα corsair VS series που μου εχει πάρει τα αυτιά από τα σκαμπανεβάσματα του ανεμιστήρα. Ψάχνω ένα τροφοδοτικό να σηκώνει μέχρι 1050ti και κυρίως να είναι αθόρυβο.
TechnoV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ευχαριστώ για την απάντηση. Κατατοπιστικότατη. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εισαι σιγουρος οτι ειναι το τροφοδοτικο και δεν ειναι η στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη? 2
madnifestah Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εισαι σιγουρος οτι ειναι το τροφοδοτικο και δεν ειναι η στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη? Αυτό... Η stock που είχα στον g4560 είχε πολλά πάνω/κάτω στις στροφές κυρίως όταν άνοιγε το pc.. την άλλαξα και ησύχασα.. δες τίς coolermaster hyper tx3i και cryorig m9i στα 20+/- 2
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αφου ειναι απλος pentium χωρις κλοκια κτλ, και με μια απλη του 10-15ευρου κανει την δουλεια του. Αρκει βεβαια να μην φταιει οντως το τροφοδοτικο του... 2
TechnoV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει βαβούρα. Βασικά ακούω να ανεβοκατεβαίνουν στροφές απότομα και συνέχεια. Γίνεται με bios να ρυθμίσω τις στροφές του επεξαργαστή για δοκιμή;
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Οταν το βαζεις μπροστα ακουγεται κατευθειαν τερμα και μετα πεφτει? Αν ναι τοτε απο ψυκτρα ειναι σιγουρα. Ναι αμα μπεις στο bios εχει για να ρυθμισεις καποιο προφιλ που σε βολευει απλα πρεπει να το κοιταξεις καλα γιατι ειναι και καλοκαιρι... Βεβαια οπως σου ειπα θα μπορουσες να αλλαξεις και παστουλα στην cpu αλλα ακομα καλυτερα μια αλλη ψυκτρουλα και μια καλη παστουλα... Και οταν εισαι στο bios να ξερεις οτι η θερμοκρασια που θα σου δειχνει για cpu θα ειναι ανεβασμενη λογο του οτι οταν μπαινεις εκει παντα δουλευει η cpu , δεν ειναι idle.... Δηλαδη απο αυτο που θα δεις, η κανονικη θερμοκρασια σε Idle θα ειναι απο 5-10 βαθμους χαμηλοτερη!Αμα δηλαδη πχ δεις 48 βαθμους στο bios, μετα οταν μπεις στα windows σε idle θα εχεις κανα 40ρι περιπου! Για να μην μπερδευτεις στα λεω αυτα και νομιζεις οτι ενω η cpu καθεται, εχει υψηλες θερμοκρασιες... 1
Alexlooker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη σου κανει θορυβο αν θελειs να επεμβειs στο Bios διαβασε το manual (εγω προτεινω να ΜΗΝ το κανεις)
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Να μην επεμβει στο bios η΄ να μην διαβασει το manual? 1
TechnoV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πρέπει να είναι το ανεμιστηράκι. Μπήκα bios και από normal το έβαλα silent κ σαν να είναι καλύτερα. Το κάνει το ανεβοκατέβασμα πάλι, ανάλογα την εργασία που κάνει, αλλά πιο σιγα. Πέσανε οι στροφές. Οπότε μάλλον και fanάκι το κόβω. Θερμοκρασίες κ silent που το έβαλα δεν έχω στον g4560 (30 idle).
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ωραιος αρα τωρα ζορισε το λιγο να δεις ποσο παει μεγιστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα