malvina21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 καλημερα εχω αυτην την μητρηκη Gigabyte Z97P-D3 η θερμοκρασια 34 °C και ο Intel Pentium G3420 @ 3.20GHz 33 °C και καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 9500 GT (Gigabyte) 47 °C μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ειναι ενταξει
malvina21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 σε ευχαριστω που μου απαντησες να σαι καλα
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μια χαρα ειναι αλλα εγω θα μεινω στον σχεδιασμο του build.... Βγαλμενο απο ονειρο...Σπληναντερο με φασολαδα...Κοκορετσι με τραχανα.... Η μητρικη σου ειναι η πιο καταθλιπτικη που υπαρχει με αυτο που της εχεις κανει! Πλακα κανω, μην παρεξηγηθω! Αφου κανεις την δουλεια σου, δεν μου πεφτει κανενας λογος εννοειται! 1
life is music Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 σε ευχαριστω παντως κρίμα να εχεις καλη μητρικη και να τη χαραμιζεις ..και να εχεις επανω τον pentium kai την καρτα γραφικων την αρχαια .... αν παντως στην πορεία βαλεις βαθια το χερι στην τζεπη πηγαινε σε i5 4690k και καρτα γραφικων αν εχεις money rx480 4gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα