john4ever7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γειά σας. Πριν ένα χρόνο έληγε το συμβόλαιο μου με την Wind και με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για ένα νέο πρόγραμμα. Παρόμοιο μ αυτό που είχα, αλλα με περισσότερο χρόνο ομιλίας σε κινητά. Μόνο που αυτή την φορά ήταν για 2 χρόνια και όχι για 1 που έκανα συνήθως. Τους πρώτους 3-4 μήνες ερχόντουσαν λογαριασμοί με λάθος προγράμματα και με περισσότερες χρεώσεις. Μετά απο πολλές ώρες στο τηλέφωνο και μιλώντας σχεδόν με όλη την εταιρία κατάφεραν και έστειλαν λογαριασμό με το σωστό πρόγραμμα. Μετά απο λίγο καιρό, αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα με τις χρεώσεις στους λογαριασμούς, ήρθε το δεύτερο χτύπημα. Έπεσε η ταχύτητα στο internet. Συνηθισμένος πλέον, αφού είμαι παλιός συνδρομητής της Wind και αυτό έχει γίνει πολλές φορές, τους παίρνω πάλι τηλέφωνο να το φτιάξουν. Τώρα όμως αντί να μου πουν ότι θα το κοιτάξουν και θα μου στείλουν μήνυμα για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του αιτήματος μου, με έβαλε πρώτα να δω την ταχύτητα που έχω και με ενημέρωσε ότι δεν πάει πιο πάνω η ταχύτητα. Για να καταλάβετε, όταν τους είχα πάρει πιο παλιά τηλέφωνο είχε φτάσει η ταχύτητα στα 6 Mbps και το πήγανε στα 12-13 Mbps. Και τώρα που έγινε σχεδόν το ίδιο, πήγε στα 7 Mbps, μου είπανε ότι δεν γίνεται να ανέβει πιο πάνω, εκτός αν κάνω σύνδεση VDSL. Τώρα τον Αυγουστο τελειώνει ο πρώτος χρόνος και επειδή δεν αντέχω άλλο τα προβλήματα με την Wind σκέφτομαι να πάω στον ΟΤΕ. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν εκτός απ το Τέλος Ενεργοποίησης που θα πληρώσω στον ΟΤΕ, πρέπει να πληρώσω και κάτι στην Wind που φεύγω πριν λήξει το συμβόλαιο. Ελπίζω να μην πρέπει να πληρώσω όλα τα πάγια που απομένουν μέχρι την λήξη του συμβολαίου. ΥΓ. Aυτό το ερώτημα είναι το μόνο που με κρατάει στην Wind τόσο καιρό και δεν έχω φύγει ακόμα. Στον ΟΤΕ που θα πάω, θα βάλω και VDSL, γιατί το θέλω, όχι γιατί μου το επιβάλλουν αυτοί. Ρώτησα στην Wind και στον ΟΤΕ για VDSL και στην Wind ήταν πιο ακριβό το πρόγραμμα, παρότι είμαι πάρα πολλά χρόνια συνδρομητής της. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Είναι αρκετά πιθανό να σου ζητήσουν όλα τα πάγια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έχεις ενημερώσει το τεχνικό τμήμα για τα προβλήματα που υπάρχουν στην γραμμή;
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Είναι αρκετά πιθανό να σου ζητήσουν όλα τα πάγια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έχεις ενημερώσει το τεχνικό τμήμα για τα προβλήματα που υπάρχουν στην γραμμή; Όλα τα πάγια από που και ως που? Τέλος απενεργοποίησης θα πληρώσει. Γειά σας. Πριν ένα χρόνο έληγε το συμβόλαιο μου με την Wind και με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για ένα νέο πρόγραμμα. Παρόμοιο μ αυτό που είχα, αλλα με περισσότερο χρόνο ομιλίας σε κινητά. Μόνο που αυτή την φορά ήταν για 2 χρόνια και όχι για 1 που έκανα συνήθως. Τους πρώτους 3-4 μήνες ερχόντουσαν λογαριασμοί με λάθος προγράμματα και με περισσότερες χρεώσεις. Μετά απο πολλές ώρες στο τηλέφωνο και μιλώντας σχεδόν με όλη την εταιρία κατάφεραν και έστειλαν λογαριασμό με το σωστό πρόγραμμα. Μετά απο λίγο καιρό, αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα με τις χρεώσεις στους λογαριασμούς, ήρθε το δεύτερο χτύπημα. Έπεσε η ταχύτητα στο internet. Συνηθισμένος πλέον, αφού είμαι παλιός συνδρομητής της Wind και αυτό έχει γίνει πολλές φορές, τους παίρνω πάλι τηλέφωνο να το φτιάξουν. Τώρα όμως αντί να μου πουν ότι θα το κοιτάξουν και θα μου στείλουν μήνυμα για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του αιτήματος μου, με έβαλε πρώτα να δω την ταχύτητα που έχω και με ενημέρωσε ότι δεν πάει πιο πάνω η ταχύτητα. Για να καταλάβετε, όταν τους είχα πάρει πιο παλιά τηλέφωνο είχε φτάσει η ταχύτητα στα 6 Mbps και το πήγανε στα 12-13 Mbps. Και τώρα που έγινε σχεδόν το ίδιο, πήγε στα 7 Mbps, μου είπανε ότι δεν γίνεται να ανέβει πιο πάνω, εκτός αν κάνω σύνδεση VDSL. Τώρα τον Αυγουστο τελειώνει ο πρώτος χρόνος και επειδή δεν αντέχω άλλο τα προβλήματα με την Wind σκέφτομαι να πάω στον ΟΤΕ. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν εκτός απ το Τέλος Ενεργοποίησης που θα πληρώσω στον ΟΤΕ, πρέπει να πληρώσω και κάτι στην Wind που φεύγω πριν λήξει το συμβόλαιο. Ελπίζω να μην πρέπει να πληρώσω όλα τα πάγια που απομένουν μέχρι την λήξη του συμβολαίου. ΥΓ. Aυτό το ερώτημα είναι το μόνο που με κρατάει στην Wind τόσο καιρό και δεν έχω φύγει ακόμα. Στον ΟΤΕ που θα πάω, θα βάλω και VDSL, γιατί το θέλω, όχι γιατί μου το επιβάλλουν αυτοί. Ρώτησα στην Wind και στον ΟΤΕ για VDSL και στην Wind ήταν πιο ακριβό το πρόγραμμα, παρότι είμαι πάρα πολλά χρόνια συνδρομητής της. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Δες τι γράφει το συμβόλαιο που έκανες.
john4ever7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Είναι αρκετά πιθανό να σου ζητήσουν όλα τα πάγια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έχεις ενημερώσει το τεχνικό τμήμα για τα προβλήματα που υπάρχουν στην γραμμή; Εχω ενημερώσει, αρκετες φορές. Όλα τα πάγια από που και ως που? Τέλος απενεργοποίησης θα πληρώσει. Δες τι γράφει το συμβόλαιο που έκανες. Δεν υπάρχει συμβόλαιο σε χαρτιά. Τηλεφωνικά έγινε η ανανέωση. Το μόνο συμβόλαιο που έχω είναι απ όταν έκανα πρώτη φορά σύνδεση στην Wind. Μετά κάθε χρόνο με πέρνανε τηλέφωνο όταν έληγε και το ανανέωνα για έναν χρόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Όλα τα πάγια από που και ως που? Τέλος απενεργοποίησης θα πληρώσει. Δες τι γράφει το συμβόλαιο που έκανες. Μην το θεωρείς απίθανο , η WIND στο θέμα των χρεώσεων είναι άστα να πάνε και επιβάλλεται να τους ενημερώνεις για τυχόν "λάθη" στις χρεώσεις. Πάντως είναι σωστοί όταν υπάρχουν επιβεβαιώμενα προβλήματα στο δικτυό τους ( αφού πέσει καταγγελία ). TS , αφού έχεις ενημερώσει αρκετές φορές, κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τους εξηγείς ακριβώς τα προβλήματα που υπάρχουν στην γραμμή. Ζητάς διακοπή συμβολάιου αζημίως λόγω των τεχνικών θεμάτων που είπες.
m32s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Στους υφιστάμενους πελάτες Wind που φεύγουν η Wind ενδέχεται να χρεώνει τέλη πρόωρης αποδέσμευσης. Στους νέους πελάτες Wind που έρχονται η ενημέρωση που λαμβάνουν ενδέχεται να είναι πως δε χρειάζεται να πληρώσουν τέλη αποδέσμευσης στον προηγούμενο πάροχο γιατί παίζει ...τσαμπουκάς. Τρελοκομείο. 1
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δες το με το τμήμα παραπόνων και ζητά αποδέσμευση
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Απορώ τόσα χρόνια γιατί δεν υπάρχει ένας που μπορεί να δηλώσει ότι έφυγε και δεν πλήρωσε την ποινή και τι έγινε εν τέλει. Είναι δυνατόν; Κανείς πια δεν το δοκίμασε για να πει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα