Προς το περιεχόμενο

Jetspeed 500+Netcarta :-/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χτες διαπίστωσα πως ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Πήγα να πάρω μια netkarta, έκανα και μια πρόχειρη συνδεσμολογία για να καταφέρω να μπω, αλλά δεν έμπαινε. Προσπάθησα αρχικά να μπω με PPPoA, αλλά διαπίστωσα από τις Ιδιότητες της σύνδεσης της ACN πως το πρωτόκολλο είναι PPPoE και δεν έχεις επιλογή να το αλλάξεις. Δοκίμασα και με Ethernet αλλά και πάλι δεν έμπαινε. Βρήκα δεξιά και αριστερά σε διάφορα σχετικά forums κάποιες ρυθμίσεις, τις οποίες και δοκίμασα, χωρίς αποτέλεσμα!! Επιπλέον στο status της PPPoE δεν μου βγάζει τίποτα, ούτε ΙΡ, ούτε Rx Packets, ενώ με PPPoA, πάλι δεν έχω ΙΡ αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι δουλεύει!Πάντως από ότι ξέρω η netcarta δεν θέλει κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για να συνδεθεί!

Παιδιά, παραλείπω κάτι;; Από χτες το μεσημέρι το παλεύω, και έχω κολλήσει!! :cry:

Δημοσ.

eixa kai egw paromeio problhma me to jetspeed 100, alla enw otan ekana syndesh opws leei h netcarta, dhladh san broadband pou apetei pasword den syndeomoun alla otan thn ekana san dial up pou na kalei se thn p85 h kati teteio syndeomoun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...