Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα,

Εδώ και περιπου ένα μήνα έχω μεταφερθεί από ΟΤΕ σε vodafone αυτό που εγώ παρατηρήσει είναι πως γίνονται συχνά πυκνά αποσυνδέσεις. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς με το κινητό δεν καταλαβαίνω ότι έχει πέσει το ιντερνετ αυτό το μικρό διάστημα που έχει πέσει.. όμως για τον λόγο ότι γίνεται συνέχεια streaming ήχου βλέπω κάθε μέρα ότι κόβεται το streaming μια με δυο φορές. Μίλησα με την εταιρία και μου ειπαν πως μια μέρα είναι 3 αποσυνδέσεις, όλες τις άλλες μέρες καμία, μάλιστα όταν ειπα πως με τον ΟΤΕ δεν είχα τέτοια θεματα( κοβόταν το steaming μια φορά στις 2 μέρες κάποιες φορές ) μου ειπαν πως αυτό δεν ισχύει διότι όλες οι γραμμές έχουν αποσυνδέσεις. Ισχύει αυτό; παρακάτω θα δώσω και στατιστικά του ρουτερ. Να προσθέσω πως ενώ είχα ταχύτητα 15 μου ειπαν για να γίνει σταθερή η γραμμή θα σας την μειώσουμε στα 12 όταν είχα μιλήσει πάλι για τις αποσυνδέσεις. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρουτερ;

post-243246-0-63425400-1497516101_thumb.png

Δημοσ.

Φίλε τα ρουτερακια που δίνουν οι πάροχοι είναι σάπια ναι το πιο σίγουρο να φταίει το ρουτερ αλλα κάνε βλάβη στον πάροχο μήπως βρεις άκρη

Δημοσ.

Φίλε τα ρουτερακια που δίνουν οι πάροχοι είναι σάπια ναι το πιο σίγουρο να φταίει το ρουτερ αλλα κάνε βλάβη στον πάροχο μήπως βρεις άκρη

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα επειδή είναι σε συμβόλαιο με φοιτητή; δηλαδή να μην προσφέρουν την ίδια σταθερότητα σε τέτοιου τύπου συνδέσεις; επίσης βλάβη θα δηλώσω ξανά. Ρουτερ αν αλλάξω υπάρχει κάτι καλο για οικιακή χρήση όσο πιο οικονομικό;

Δημοσ.

δοκίμασες το ρουτερ απευθείας στην κεντρική πρίζα χωρίς τίποτα πάνω ;

Ναι για κάποιο λόγο όμως μειώθηκε η ταχύτητα περιπου 5 και το ξανά εβαλα όπως πριν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι για κάποιο λόγο όμως μειώθηκε η ταχύτητα περιπου 5 και το ξανά εβαλα όπως πριν.

Ίσως να μην ήταν η κεντρική/πρώτη.

Δημοσ.

σε μια μερα ποσες φορες κοβεται?

Πλέον φαίνεται να είναι καλύτερα, αλλά είχα θέμα κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά.

Δημοσ.

Επίσης αν ξέρει κανεις τι παιζει με ευρυζωνική τηλεφωνία με ρουτερ του εμπορίου θα έχουμε θέμα μετά;

Δημοσ.

σιγουρα αν μπει ως κεντρικο στη γραμμη σου δεν θα εχεις τηλεφωνια

Δηλαδή έστω ότι έχω 2 πρίζες τηλεφώνου για παράδειγμα. Δεν είναι δυνατό να βάλω στην μια το ρουτερ εμπορίου (αυτό το tplink έστω) και στην άλλη πρίζα τηλέφωνο κανονικά με φίλτρο; Δεν υποστηρίζουν αυτά ευρυζωνική τηλεφωνία; αν ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή η αγορά ρουτερ έχει χαθεί; θα αρκεστούν όλοι σε αυτά των παροχών;; εγώ γνωρίζω πως μπορώ να βάλω μετά του παρόχου ένα άλλο ως ap αλλά ήθελα πλήρη κατάργηση του υπάρχοντος διότι αυτό θεωρώ κάνει αυτά τα προβλήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...