Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης απο που προεκυψε οτι εγω σημερα θα εδινα 200ευρω για 4c/4t απο τα παραπανω που δεν ανεφερα πουθενα για i5?

Δηλαδη αν ο 4c/8t στα μτχ ειναι στα 150ευρω πχ ο 4790κ του ts και αρα και οι i5 να ειναι φθηνοτερα,δηλαδη τους fx πρεπει να τους χαριζουν ή να τους δινουν πχ 20-30ευρω?Για να δω ποιος θα δωσει 6300 στα 20-30ευρω και 8320/50 μεχρι 50ευρω :)

Η ειρωνεία ως προς τους fx εκεί με παραπέμπει αφού εμμέσος πλην σαφώς εκεί κατασταλάζει το πράγμα με τα λεγόμενά σου .... ότι οι i5 μτχ έχουν όφελος αγοράς πάνω 150 ευρώ (?) ......όταν παίρνεις με 150 ευρώ new και κουτάτο με full εγγύηση 4c/8t ryzen.End of topic από μένα και υπάρχει κόσμος να βγάλει γενικώς συμπέρασμα.

• Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλη η αγορα μτχ επεξεργαστων,ειδικα απο την στιγμη που εχουν βγει απειροι i5.

Εγω γιαυτο μιλησα γενικα οτι αν ο i7 4790k εχει 150ευρω φανταστειτε δηλαδη με τους i5 τι θα γινοταν που καθε χρονια εβγαιναν και 5-6.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο θελουμε να νομιζουμε στις τιμες των μτχ.

Και αυτο το μαθαινει καποιος απο πρωτο χερι οταν βαλει τον επεξεργαστη του προς πωληση,γιατι απο την μερια του θεατη/σχολιαστη που γραφουμε τωρα ολα απλα,ευκολα και φθηνα δειχνουν.

Οσο για τον ts και τα off topic σχολια,εχει να μπει online εδω και 3 μερες(αρα να μας πει τελικα τι θα κανει ή να προχωρησει το δικο του θεμα). Αρα αν ο αλλος δεν δειχνει ενδιαφερον για δικα του πραγματα,προφανως ουτε εμεις θα δειξουμε.

Δημοσ.

Το οτι δεν εχω μπει online να απαντησω μερικες ημερες δεν παει να πει οτι δεν παρακολουθω το θεμα για αρχη και κατα δευτερον να γραψω τι? οταν δεν εχω παρει αποφαση ακομα ?? (φιλικα παντα χωρις διαθεση για αντιπαραθεση φιλτατε fulgore).

Παντως ειμαι κοντα στο να κατσω στα αυγα μου με το pc που εχω γιατι δεν βλεπω να παιζει μπουκαλι σε καμια αναλυση στην 1080ti

αποτον επεξεργαστη μου που τον εχω ακομα σε στοκ συχνοτητες παιζω και στα 1080p και στα 2κ. ο μονος λογος που μου τριβελιζει το μυαλο ειναι αν θα φαω σε κανα χρονο που τα παιχνιδια θα ειναι πιο heavy.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα ποσο βγαινει το κοστος μεταβασης?

Πιστευω πως 520ευρω ειναι αρκετα καλη τιμη, προσωπικα θα το προχωρουσα, αλλα δεν ασχολουμε με games.

Ακομα και ετσι(να χασεις απειροελαχιστα fps) πιστευω πως στο συντομο μελλον θα παρει κεφαλι ο ryzen ακομα κ στο gaming.

(Οπως συνεβει παλιοτερα και με τους c2d e8400/q6600)

Επεξ/σία από @topos
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ts πες την αλήθεια.. 520 στον πατέρα σου θα πουλήσεις και σε δυσκολεύει με τα παζάρια γιατί επιμένει να το πάρει στα 550 :P

Δημοσ.

Για παρα πολλα χρονια θα ειναι waste οι πολλοι πυρηνες.διαβασε το σημερινο αρθρο του pc magazine. Στο gaming ειδικα τωρα που μαθαμε τα specs του project scorpio με τον ιδιο jaguar επεξεργαστη με τους ιδιους πυρηνες απλα χρονισμενος πιο ψηλα τοτε καταλαβαινουμε οτι αδικα περιμενουμε να αλλαξει κατι στις εφαρμογες μας κι αυτες να επωφελουνται απο τους πολλους πυρηνες.ειδικα τωρα που οι πιο πολλοι εφοδιαζονται και αντικατιστουν τα pc με λαπτοπς των 1000 και πανω ευρω που ειναι dual core αντε 4 core μην περιμενετε να αλλαξει κατι κι απο πλευρας λειτουργικων

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλε μου οτι θα είναι πεταμένα λεφτά τα πολλοί πύρινα , γιατί αρκετή εδώ ξεχνάτε οτι έρχεται το VR gaming και αυτός είναι ο λόγος που ξαφνικά είδατε την Intel να δίνει πύρινες με το κιλό ενώ τόσα χρόνια τίποτα.

Και το αστείο ποιο είναι οτι δεν έκανε τον κόπο να εξέλιξη την αρχιτεκτονική της και τώρα με την AMD να έχει μπει στην αγορά με τους Ryzen και παράδοξος να πηγαίνουν πολύ καλύτερα απο οτι πίστευαν η τις Intel βλέπω να βγάζει φωτιές ο πωπός τους και να μην προλαβαίνουν!!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλε μου οτι θα είναι πεταμένα λεφτά τα πολλοί πύρινα , γιατί αρκετή εδώ ξεχνάτε οτι έρχεται το VR gaming και αυτός είναι ο λόγος που ξαφνικά είδατε την Intel να δίνει πύρινες με το κιλό ενώ τόσα χρόνια τίποτα.

Και το αστείο ποιο είναι οτι δεν έκανε τον κόπο να εξέλιξη την αρχιτεκτονική της και τώρα με την AMD να έχει μπει στην αγορά με τους Ryzen και παράδοξος να πηγαίνουν πολύ καλύτερα απο οτι πίστευαν η τις Intel βλέπω να βγάζει φωτιές ο πωπός τους και να μην προλαβαίνουν!!!

Ναι το πετυχες το VR gaming ειναι ο λογος που η ιντελ δινει(ποτε?)πυρηνες με το κιλο......

Λες και η καρτα γραφικων δεν παιζει καθολου ρολο στο VR...

Επισης ναι περαν του resident evil 7(που θα βγει του χρονου στο pc σε vr) εχουμε γεμισει στα φοβερα vr παιχνιδια,δεν......

• Like 3
Δημοσ.

Ναι το πετυχες το VR gaming ειναι ο λογος που η ιντελ δινει(ποτε?)πυρηνες με το κιλο......

Λες και η καρτα γραφικων δεν παιζει καθολου ρολο στο VR...

Επισης ναι περαν του resident evil 7(που θα βγει του χρονου στο pc σε vr) εχουμε γεμισει στα φοβερα vr παιχνιδια,δεν......

Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!
Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω.

Η βιομηχανία του gaming τρέχει προς την μεριά των open world με αρεσκεια στα πολλαπλά NPCs (no player character) σενάρια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολυπυρηνα θα είναι πολύ παραγωγικά και το Α και το Ω για μια σωστή gaming εμπειρία.

Όσο μετράτε επιδόσεις σε γραμμικής πλοκής games που το ίδιο το παιχνίδι καθορίζει σε στενά πλαίσια τις κινήσεις σας και πολλά πράγματα γίνονται σειριακά, τόσο θα βλέπετε σαν καλές επιλογές τα ολιγοπυρηνα.

Φυσικά και οι ίδιες οι μηχανές θα προσαρμόζονται προς τις απαιτήσεις των σεναρίων των games.

Το θέμα είναι να εχουμε κατά νου το που τείνει η βιομηχανία ....

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω.

Η βιομηχανία του gaming τρέχει προς την μεριά των open world με αρεσκεια στα πολλαπλά NPCs (no player character) σενάρια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολυπυρηνα θα είναι πολύ παραγωγικά και το Α και το Ω για μια σωστή gaming εμπειρία.

Όσο μετράτε επιδόσεις σε γραμμικής πλοκής games που το ίδιο το παιχνίδι καθορίζει σε στενά πλαίσια τις κινήσεις σας και πολλά πράγματα γίνονται σειριακά, τόσο θα βλέπετε σαν καλές επιλογές τα ολιγοπυρηνα.

Φυσικά και οι ίδιες οι μηχανές θα προσαρμόζονται προς τις απαιτήσεις των σεναρίων των games.

Το θέμα είναι να εχουμε κατά νου το που τείνει η βιομηχανία ....

οσο υπαρχουν οι κονσολες και τα λαπτοπ με 4πυρινα των 1500 ευρω μην περιμενεις να το δεις αυυο
Δημοσ.

οσο υπαρχουν οι κονσολες και τα λαπτοπ με 4πυρινα των 1500 ευρω μην περιμενεις να το δεις αυυο

Θα σε απογοητεύσω ....

Οι κονσόλες έχουν 8-πύρηνα και έβαλαν 8 πύρηνα για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.

Κοίταξε που θα πάνε και τα φορητά των 1500€ σε λίγο.

https://www.youtube.com/watch?v=iMt6GS9p6b4

https://www.overclockers.co.uk/asus-rog-gl702zc-gc104t-amd-rx-580-4gb-gddr5-17.3-fhd-ips-freesync-amd-ryzen-7-1700-gaming-laptop-lt-24k-as.html

• 90NB0FV1-M02730
  • 17.3" HD IPS Freesync 1920x1080
  • Ryzen 7 1700
  • AMD Radeon RX 580 4GB GDDR5
  • 256GB M.2 SSD
  • 1TB 5400RPM HDD
  • 16GB 2400MHz DDR4
  • Windows 10 Home (64-Bit)

https://www.overclockers.co.uk/asus-rog-gl702zc-gc098t-amd-rx-580-4gb-gddr5-17.3-fhd-ips-freesync-amd-ryzen-5-1600-gaming-laptop-lt-24l-as.html

• 90NB0FV1-M03240
  • 17.3" HD IPS Freesync 1920x1080
  • Ryzen 5 1600
  • AMD Radeon RX 580 4GB GDDR5
  • 256GB M.2 SSD
  • 1TB 5400RPM HDD
  • 8GB 2400MHz DDR4
  • Windows 10 Home (64-Bit)
  • 2yr Warranty

Τώρα μένει όμως να μου πεις για το ποια laptop με 4 πύρηνα λες για gaming. Αυτά με την ενσωματωμένη Intel HD κάρτα ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οι κονσολες εχουν 8πυρηνους αλλα 1-2 τους εχουν για λειτουργικο,οποτε σκαρτους 6 χρησιμοποιουν.

Επισης δε το λες και λαπτοπ του λαου αυτο με τον ryzen.

Δημοσ.

Καλα οι κονσολες εχουν 8πυρηνους αλλα 1-2 τους εχουν για λειτουργικο,οποτε σκαρτους 6 χρησιμοποιουν.

Επισης δε το λες και λαπτοπ του λαου αυτο με τον ryzen.

Και στα pc έχουμε λειτουργικό που τρέχει, χώρια τα υπόλοιπα (αντιιικά , φυλλομετρητές και ίσως πολλά πολλά άλλα)

Όχι δεν είναι του λαού. Από κάπου ξεκινούν όλα όμως και καταλήγουν να γίνουν μεσαία λύση για τους πολλούς .

Εξάλλου όταν θες GAMING φορητό, κάτω από 1000+€ δεν δίνεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...