Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι σας εχει πιασει ομως τοσο κολλημα ποσο θα πουλησουμε τους ι5 στα μεταχειρισμενα?Γιατι σε καθε ποστ αυτο το πραγμα.

Ουαου θα με χαλασει που επεξεργαστη που τον πηρα πριν 3 χρονια 220Ε ,που αν τον δωσω τωρα,σχεδον οσο τον πηρα θα τον δωσω,θα τον πουλησω τελικα του χρονου(αρα 4 χρονια μετα την αγορα του) 140Ε(?,λεω εγω τωρα,μπορει και παραπανω,γιατι παρακατω δε παιζει)!

Πωπω μεγαλη χασουρα!

• Like 2
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι σας εχει πιασει ομως τοσο κολλημα ποσο θα πουλησουμε τους ι5 στα μεταχειρισμενα?Γιατι σε καθε ποστ αυτο το πραγμα.

Ουαου θα με χαλασει που επεξεργαστη που τον πηρα πριν 3 χρονια 220Ε ,που αν τον δωσω τωρα,σχεδον οσο τον πηρα θα τον δωσω,θα τον πουλησω τελικα του χρονου(αρα 4 χρονια μετα την αγορα του) 140Ε(?,λεω εγω τωρα,μπορει και παραπανω,γιατι παρακατω δε παιζει)!

Πωπω μεγαλη χασουρα!

Δεν σου είπε κανείς να το δώσεις.

Ο ts όμως ρώτησε και έδωσε συγκεκριμένα και τιμή πώλησης!!!

Δημοσ.

Πωπω μεγαλη χασουρα!

Κανε μια αγγελια στα μτχ να δούμε αν θα τον δώσεις όσο τον αγόρασες ....

Δεν ισχύουν αυτά.

Ο TS ρώτησε ακριβώς αυτό που το απαντώ. Για να το ρώτησε κάποιο λόγο θα έχει .

Οι υπόλοιποι μπορείτε να μείνετε με αυτά που έχετε αν σας καλύπτουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα του TS εχει απαντηθει εδω και πολυ ωρα και πλεον κανουμε φιλοσοφικη συζητηση.

Απανταω στον adtakhs που το γραφει συχνα πυκνα αυτο το πραγμα.

Και να μου γραψει συγκεκριμενα τι εννοει για τιμες χωμα σε εναν επεξεργαστη που τον πηρε καποιος 200 η 300Ε πριν 2-3 χρονια.

Γιατι οταν λεμε στα ηλεκτρονικα τιμη χωμα εγω καταλαβαινω να το δωσεις κατω απο 1/3 (η ακομα και 1/4,αναλογα ποσο καιρο το κρατησες κτλ) της τιμης που το αγορασες.

Κανε μια αγγελια στα μτχ να δούμε αν θα τον δώσεις όσο τον αγόρασες ....

Δεν ισχύουν αυτά.

Ο TS ρώτησε ακριβώς αυτό που το απαντώ. Για να το ρώτησε κάποιο λόγο θα έχει .

Οι υπόλοιποι μπορείτε να μείνετε με αυτά που έχετε αν σας καλύπτουν.

Εγω ομως βλεπω οτι μια χαρα τοσο πωλουνται.Αρα?

Δημοσ.

Γιατι οταν λεμε στα ηλεκτρονικα τιμη χωμα εγω καταλαβαινω να το δωσεις κατω απο 1/3 (η ακομα και 1/4,αναλογα ποσο καιρο το κρατησες κτλ) της τιμης που το αγορασες.

Σε αυτο εχει δικιο ο συμφορουμιτης. Διαβαζαμε πως με την ελευση των ryzen θα παρει η μπαλα ολους τους υπολοιπους επεξεργαστες intel και amd(fx)αλλα φυσικα η πραγματικοτητα απεχει παρα πολυ απο αυτο.

Μαλιστα αναλογα του ποτε αγορασε καποιος πχ i5 4690k μπορει να τον πουλησει και εντος εγγυησης μιας και ειναι επεξεργαστης του 2014,αρα και εγω τις τιμες χωμα δεν τις καταλαβαινω.

Δημοσ.

Υπάρχει μια στιγμή χρονικά που το παλαιό σύστημα του κάθενος μπορεί να δοθεί σε μια σωστή τιμή.

Όποιος βλέπει τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τι νέα προϊόντα έρχονται, ή τον ανταγωνισμό που υπάρχει, μπορεί να δει πότε είναι η σωστή στιγμή για αλλαγή. Φυσικά αν τον ενδιαφέρει να ακολουθεί τις εξελίξεις.

Αν λοιπόν σήμερα πουλούσες και έπαιρνες +40€ για την μητρική σου, +50€ για τον επεξεργαστή + 20€ για μνήμες, ενώ αν περίμενες ένα 6 μηνο τα έχανες, πιστεύω πως θα διάλεγες να το κάνεις τώρα .

Εγώ προσωπικά άργησα να το κάνω. Το ξέρω πως έπρεπε να δώσω το σύστημα πριν περίπου 6 μήνες .

Σε αυτο εχει δικιο ο συμφορουμιτης. Διαβαζαμε πως με την ελευση των ryzen θα παρει η μπαλα ολους τους υπολοιπους επεξεργαστες intel και amd(fx)αλλα φυσικα η πραγματικοτητα απεχει παρα πολυ απο αυτο.

Μαλιστα αναλογα του ποτε αγορασε καποιος πχ i5 4690k μπορει να τον πουλησει και εντος εγγυησης μιας και ειναι επεξεργαστης του 2014,αρα και εγω τις τιμες χωμα δεν τις καταλαβαινω.

Κάτσε να σκάσει και ο Coffelake 6/12 καθώς και οι μεγάλοι Ripper/I9 και θα δεις πως θα πάει το πράγμα. Η αγορά από τον Μάιο άρχισε να αλλάζει , μέχρι να το καταλάβουν όλοι έχετε κανένα 2μηνο ακόμα το πολύ.. :-D

Τέρμα το τσουκου τσουκου μπαλ με τα 4/4 με +10% σε IPC το πολύ ... των τελευταίων 8 ετών..

Αυτό ήταν και το μόνο που κρατούσε τα μτχ σε υψηλές τιμές εως τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι fanboy όταν γράφεις κάτι τέτοια έτσι;

Βλέπεις στις αγγελίες τιμές δεν ξέρεις πότε και πόσο φεύγουν.

Εγώ προσωπικά 4/4 ή 4/8 θα έπαιρνα μόνο σε τιμή χώμα πχ 4690+Ζ87 200€ και αυτό αν ήθελα αποκλειστικά Intel, εάν τα 200€ δεν είναι χώμα για σένα περιμένω να ακούσω μια δική σου εκτίμηση αυτού του σετ.

Κάνεις λάθος, όλοι είπαν ότι η Intel ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να ρίξει τιμές.

Εάν κάποιος κάπου κάποτε είπε το αντίθετο ήταν γραφικός!!!

Στα μτχ τώρα έχουν ακόμη το momentum αλλα και αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ.

Τα 520€ του ts είναι ευκαιρία την δεδομένη στιγμή και μόνο με παρωπιδες δεν μπορεί να το δει κανείς.

PS δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά 4/4 ή 4/8 θα έπαιρνα μόνο σε τιμή χώμα πχ 4690+Ζ87 200€ και αυτό αν ήθελα αποκλειστικά Intel, εάν τα 200€ δεν είναι χώμα για σένα περιμένω να ακούσω μια δική σου εκτίμηση αυτού του σετ.

Και εγω προσωπικα θα επαιρνα i7 4790k αν ηθελα φθηνο i7 οταν επεφτε στα 150ευρω,αυτο σημαινει ομως οτι ''θα γεμισουν'' οι αγγελιες απο i7 σε τετοιες τιμες σε λιγο?

Αν λοιπόν σήμερα πουλούσες και έπαιρνες +40€ για την μητρική σου, +50€ για τον επεξεργαστή + 20€ για μνήμες, ενώ αν περίμενες ένα 6 μηνο τα έχανες, πιστεύω πως θα διάλεγες να το κάνεις τώρα .

και σε ενα 6μηνο μπορει ομως να προλαβαινε νεα κυκλοφορια επεξεργαστων ή μπορει να πετυχαινε σε black friday/γιορτες πολυ καλυτερες προσφορες,κανεις δεν το γνωριζει αυτο.

Δημοσ.

Οταν το 4690+Ζ97 τα πηρα καινουργια πριν 3 χρονια 320Ε,οχι τα 200Ε δεν ειναι χωμα,γιατι ειναι το 65% της αρχικης τιμης τους.

Και 200Ε ειναι η εκτιμηση σου.

Αν τα βαλω να τα δωσω τωρα,θα φυγουν παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά αν τον ενδιαφέρει να ακολουθεί τις εξελίξεις.

Τελος να θυμισω οτι οι περισσοτεροι στην Ελλαδα το pc τους δεν το θελουν για επαγγελματικη χρηση για να τους ενδιαφερουν οι εξελιξεις στον χωρο.

Το εχω ξαναπει και πιο παλια οτι και ενας fx 8350 για τους περισσοτερους ειναι υπερ αρκετος,ασχετως του τι γραφεται στα διαφορα τεχνολογικα forum.

Δημοσ.

Τελος να θυμισω οτι οι περισσοτεροι στην Ελλαδα το pc τους δεν το θελουν για επαγγελματικη χρηση για να τους ενδιαφερουν οι εξελιξεις στον χωρο.

Το εχω ξαναπει και πιο παλια οτι και ενας fx 8350 για τους περισσοτερους ειναι υπερ αρκετος,ασχετως του τι γραφεται στα διαφορα τεχνολογικα forum.

Πλάκα κάνεις; Επεξεργαστής με τεχνολογία 10 χρόνων πίσω και είναι υπεραρκετός για τους περισσότερους; Πώς γίνεται αυτό;

Αστειεύομαι :-D  

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις; Επεξεργαστής με τεχνολογία 10 χρόνων πίσω και είναι υπεραρκετός για τους περισσότερους; Πώς γίνεται αυτό;

Αστειεύομαι :-D  

Δεν ξερω αλλα γενικα βλεπω να υπαρχει μια θεοποιηση των ryzen(οχι το οτι δεν ειναι γενικα καλοι)λες και προηγουμενως ξερω γω κολλαγαμε στα παιχνιδια ή αν ανοιγαμε 2 εφαρμογες παγωνε το pc ολοκληρο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα γενικα βλεπω να υπαρχει μια θεοποιηση των ryzen(οχι το οτι δεν ειναι γενικα καλοι)λες και προηγουμενως ξερω γω κολλαγαμε στα παιχνιδια ή αν ανοιγαμε 2 εφαρμογες παγωνε το pc ολοκληρο.

Ισχύει. Και εγώ όμως βλέπω να βγάζουν κάποιοι τους Ryzen μούφες επειδή έχουν λίγο λιγότερα καρέ στα παιχνίδια, λές και όλοι αγοράζουν τον Η/Υ τους για να παίζουν παιχνίδια.

Δημοσ.

Με 150ε τσεπη εχεις 2 φορες το cpu σου, εχεις ddr4 αν σε νοιαζει, πολυ περισσοτερα mobo features  και κυριως εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εκανα το ιδιο πηδημα ακριβως, 4790k 2400mhz ram. Το gaming μονο του προφανως μου φαινεται ιδιο οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να τις προσεξεις, αλλα το οτι μπορω να streamαρω παραλληλα με μηδαμινη απωλεια frames πχ. ηταν worth για μενα, ζυγησε τα αν αξιζει για σενα 

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω με Fulgore αλλα και Adtakhs

Ξαφνικα υπαρχει μια ταση να βγαλουμε ολα τα cpu αχρηστα με χαμηλη μεταπωλητικη αξια λες και η πλειοψηφια χρησιμοποιει 7700K...Αν καποιος εχει καλο i7 και τον ενδιαφερει το gaming δεν υπαρχει λογος να αλλαξει αμεσα....Αν τον ενδιαφερουν και αλλες εφαρμογες τοτε αξιζει η αλλαγη....

Απο την αλλη αν καποιος δεν θελει το μηχανημα του να χασει μεταπωλητικη αξια και θελει να αναβαθμιστει τεχνολογικα το πουλαει και αγοραζει rysen αυτη την εποχη...Αλλα δεν νομιζω καποιος που κινειται σε αυτα τα budget να κολλαει στα 50-60€ που θα χασει το μηχανημα του μετα απο 5-6 μηνες αν καθυστερησει....

Για τιμες μεταχειρισμενων τα ιδια λεμε καθε φορα και με τις gpu οτι θα συμπιεσουν τις προηγουμενες γενιες καρτων και παντα οι τιμες μενουν ψηλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...