strawman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 strawman , σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι κανένας δεν σε παίρνει στα σοβαρά αν αυτό προσπαθείς. Οποτε θες έλα να σου δείξω στην πράξη αυτά που λέω γιατί έχω 1700Χ & Ι5 7500 συστήματα με 9TB games φορτωμένα και στα 2 και μπορώ να στα δείξω στην πράξη. Δεν είμαι τσάμπα ξερόλας και όσο και να χτυπιέσαι ο 1400 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ GAMING!. Επίσης μην αναφέρεις καν τους FX γιατί είναι τεχνολογίας 10 χρόνια πίσω , έχουμε 2017 και όχι 2007. Δεν ειπα οτι κανει για gaming. Ειπα οτι lol παιζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, πραγμα που αρνηθηκες στο αλλο thread μεχρι που σε ξεβρακωσα και εγω και ο TS. Τωρα το αν κανει για games, οσο κανει και ενας 7400. Και μια φορα στη ζωη σου, παραδεξου οτι ειπες λαλακια. Οι fx καθως και ο 1800x ειναι αυτο ακριβως που περιεργραψες στην πρωτη σου παραγραφο. Αντε, και περαστικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αφού κουβαδάκια είναι. Και ο δικός μου μου αδακι είναι. Ο όρος κουβαδάκι δεν πάει προς την χρηστικότητα του πράγματος αλλά προς την σύγκριση ενός πράγματος με το σύνολο των προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά. Και τι θέλω να πω με αυτό? S2066 έρχεται με cpu έως 18/36 Tr4 έρχεται με cpu έως 16/32 ΑM4 έρχεται με 6/12, 8/16 σε χαμηλότερες τιμές ήδη. Αν λοιπόν πάω να συγκρίνω με το φάσμα των επεξεργαστών που παίζουν αυτή την στιγμή ή θα παίξουν στο άμεσο μέλλον στην αγορά, μπορώ να το πω στην καλύτερη κουβαδάκι ... Χαβαλέ κάνω ρε ξεκόλλα που κάθεσαι και απαντάς.
strawman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 @adtakhs Σταμάτα ρε να λες κουβαδακια τους i5. Έχω τριών χρονών επεξεργαστή (4690k) και σε στοκ πατάει στα games και 1400 και 1500x και 1600. Nαι, καμια μπανανοφλουδα μην πατησεις. Σε stock οριακα εισαι με τον 1400. Ειδικα σε καλογραμμενα games (bf1 / witcher 3) και οχι σε τυπου fallout 4 τρωει χωμα με μεγαλη κουταλα ο 4690k.
Dantε Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Nαι, καμια μπανανοφλουδα μην πατησεις. Σε stock οριακα εισαι με τον 1400. Ειδικα σε καλογραμμενα games (bf1 / witcher 3) και οχι σε τυπου fallout 4 τρωει χωμα με μεγαλη κουταλα ο 4690k. Καλα προσεχε.Μια χαρα τους ριχνει.Το HT (η πως το λενε της amd) τους σωζει,αλλιως δε θα χανε λογο υπαρξης.
jgeorgiou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 strawman , αυτά που λες τα έχεις δοκιμάσει ή είσαι τυπικός trollοξερολας?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν με ξέρεις κι από χτες. Μίλησα στον adtakhs που έχω πει και δυο κουβέντες εσύ γιατι πεταγεσαι;
strawman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλα προσεχε.Μια χαρα τους ριχνει.Το HT (η πως το λενε της amd) τους σωζει,αλλιως δε θα χανε λογο υπαρξης. Και τον i7 το HΤ τον σωζει, αλλιως δεν θα ειχε λογο υπαρξης. Τι σοι επιχειρημα ειναι αυτο? Δεν με ξέρεις κι από χτες. Μίλησα στον adtakhs που έχω πει και δυο κουβέντες εσύ γιατι πεταγεσαι; Για να σε διορθωσω πεταγομαι. Δεν χρειαζεται να σε ξερω, forum ειναι που οποιος θελει γραφει. Αλλιως πειτε τα σε messenger οι 2 σας. strawman , αυτά που λες τα έχεις δοκιμάσει ή είσαι τυπικός trollοξερολας? Ναι, τα εχω σπιτι μου διπλα διπλα και τρεχω benches. Εσυ δοκιμασες με τον 1400 που εχεις στο μαγαζι να παιξεις lol και δεν τα καταφερε ? PS1. Καρφωνεσαι παντως να ξερεις. Τον αλλον που ειπε οτι "παταει κατω R5 1400 / 1500x / 1600" δεν τον ρωτησες αν τα χει δοκιμασει, αλλα μολις ακουσες καποιον να λεει κατι καλο για την AMD, τσουπ πεταχτηκες. Εχεις καταντησει γραφικος.
Dantε Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Και τον i7 το HΤ τον σωζει, αλλιως δεν θα ειχε λογο υπαρξης. Τι σοι επιχειρημα ειναι αυτο? O i7(i5 κτλ) εχει και ενα single core performance. Του 4690 με το ζορι το φτανει ο ryzen ακομα και στα 3,9-4 που ταβανιαζει με oc. Καταλαβεις γιατι τον σωζει το αβερτα HT που εβαλε η amd τον ryzen?
strawman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 O i7(i5 κτλ) εχει και ενα single core performance. Του 4690 με το ζορι το φτανει ο ryzen ακομα και στα 3,9-4 που ταβανιαζει με oc. Καταλαβεις γιατι τον σωζει το αβερτα HT που εβαλε η amd τον ryzen? Και τον i5 τον σωζει το single core performance. Kαι λοιπον? Ποιο ακριβως ειναι το point σου? Οτι ΑΜΑ δεν ειχε smt δεν θα ηταν το ιδιο καλος ο 1400? Και λοιπον? ΕΧΕΙ smt, και γιαυτο ταπωνει τον 4690. Btw, το ιδιο single core performance εχει περιπου ο 1500x με τον 4690.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Για να σε διορθωσω πεταγομαι. Δεν χρειαζεται να σε ξερω, forum ειναι που οποιος θελει γραφει. Αλλιως πειτε τα σε messenger οι 2 σας. Να με διορθώσεις.. Μάλιστα.. Ο,τι πεις!
_Theo_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 O i7(i5 κτλ) εχει και ενα single core performance. Του 4690 με το ζορι το φτανει ο ryzen ακομα και στα 3,9-4 που ταβανιαζει με oc. Καταλαβεις γιατι τον σωζει το αβερτα HT που εβαλε η amd τον ryzen? Δηλαδή ο 4690k είναι καλύτερος από τον 1400;; Shit high and watch... Ένα θέμα δεν έχετε αφήσει ρε πανάθεμα σας! @adtakhs Σταμάτα ρε να λες κουβαδακια τους i5. Έχω τριών χρονών επεξεργαστή (4690k) και σε στοκ πατάει στα games και 1400 και 1500x και 1600. Στο θέμα μας θα συμφωνήσω από τη μία με τον babis για επόμενη γενιά am4 αλλά από την άλλη που θα ξαναβρεί να πουλήσει τέτοια τιμή οπότε συμφωνώ με Spartan και adtakh στα λεφτά αυτά πουλα τον χτες. Ότι πείς... strawman , σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι κανένας δεν σε παίρνει στα σοβαρά αν αυτό προσπαθείς. Οποτε θες έλα να σου δείξω στην πράξη αυτά που λέω γιατί έχω 1700Χ & Ι5 7500 συστήματα με 9TB games φορτωμένα και στα 2 και μπορώ να στα δείξω στην πράξη. Δεν είμαι τσάμπα ξερόλας και όσο και να χτυπιέσαι ο 1400 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ GAMING!. Επίσης μην αναφέρεις καν τους FX γιατί είναι τεχνολογίας 10 χρόνια πίσω , έχουμε 2017 και όχι 2007. Το 2012 κυκλοφόρησαν οι Piledriver, προς ενημέρωση σου.
IoaZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 AMD K10: Quad-Core Phenom Code Name: Agena Date: November 2007
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δηλαδή ο 4690k είναι καλύτερος από τον 1400;; Shit high and watch... Ότι πείς... Το 2012 κυκλοφόρησαν οι Piledriver, προς ενημέρωση σου. Δεν είχα πειστεί από τον straw οπότε τώρα που μου το λες κι εσύ τον σκοτώνω και πάω για 1400 βουρ. Πωλητης είσαι η δικηγόρος να ξέρω να σε συστήσω.
strawman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν είχα πειστεί από τον straw οπότε τώρα που μου το λες κι εσύ τον σκοτώνω και πάω για 1400 βουρ. Πωλητης είσαι η δικηγόρος να ξέρω να σε συστήσω. Αυτες οι defensive μπουρδες που λετε ολοι μολις πιαστειτε ξεβρακωτοι με ξεπερνανε. Αντι να πειτε "ναι, σορρυ / δεν το ξερα/ εχετε δικιο" αρχιζετε και βαζετε λογια στο στομα του αλλου που δεν ειπε ποτε. Σου πε κανεις να τον πουλησεις και να πας σε 1400? Προφανως μιλαμε για καποιον που ΤΩΡΑ θελει να αγορασει, και αυτη τη στιγμη, στις τιμες που πωλουνται οι i5 ειναι για σφαλιαρες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αυτες οι defensive μπουρδες που λετε ολοι μολις πιαστειτε ξεβρακωτοι με ξεπερνανε. Αντι να πειτε "ναι, σορρυ / δεν το ξερα/ εχετε δικιο" αρχιζετε και βαζετε λογια στο στομα του αλλου που δεν ειπε ποτε. Σου πε κανεις να τον πουλησεις και να πας σε 1400? Προφανως μιλαμε για καποιον που ΤΩΡΑ θελει να αγορασει, και αυτη τη στιγμη, στις τιμες που πωλουνται οι i5 ειναι για σφαλιαρες. Εμένα να δεις πως με ξεπερνάνε οι μπλε και οι κόκκινοι. Προφανώς και έκανα χιούμορ για την αγορα δεν φτάνει ο δείκτης ως εκεί για να το καταλαβεις; Αυτό για το sorry και το ξεβράκωμα το λες σε ποιον και γιατι; Σου είπα δεν με ξέρεις από χτες και συνεχίζεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα