_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μετα απο περιπου 22 ωρες που εχω κλεισει μεχρι τωρα, πραγματικα ομολογω πως ειναι το μοναδικο παιχνιδι που εχω δει που εχει τοσο ρεαλιστικη απεικονιση στα οπλα. Οχι απλα εβγαλε τα λεφτα του αλλα θα συνεχιζει να τα βγαζει για πολυ καιρο ακομα. Στα του gameplay μιας και μετα απο τοσες ωρες εχω πλεον ολοκληρωμένη αποψη πραγματικά ειναι επισης οτι πιο εθιστικο εχω παιξει και μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι το "κατουραει" το battlefield κατα τη ταπεινη μου αποψη σε πολλούς τομείς για να μη πω όλους. Ολοκληρωτικά προσωπικη μου αποψη αυτο, ειναι και θεμα γούστου αυτα. Η απεικόνιση των οπλων των κραυγών οταν πέφτει κάποιος και των ηχων ειναι τρομακτικα αληθοφανής. Η αισθηση των οπλων και το βάρος επισης. Φυσιολογικός αριθμός παικτων στον χαρτη και οχι 100 παικτες να τρέχουν δεξια και αριστερα σε ενα γιγαντιο map και να επικρατει ενα ανούσιο χαος και εσυ να ψάχνεσαι απο που εφαγες τη σφαιρα (βλεπε battlefield). Στα συν πολυ καλος ο μηχανισμός της τακτικής, με καλη συνεργασία βγηκα αρκετές φορες μεχρι και πρωτος εγω που δε φημιζομαι για τις παικτικες μου ικανότητες σε fps παιχνίδια. Επισης ρεαλισμος και στα kill αφου σε καποιες περιπτωσεις 1 σφαίρα αρκει να σε βγαλει off και οχι απαραίτητα με headshot οπως και στη πραγματικότητα, και οχι να χαλας 2 γεμιστηρες και ο αλλος να μη πεθαινει ουτε να αποφευγει τις σφαιρες λες και βγηκε απ το ματριξ (ξαναβλεπε battlefield). Εδω δεν υπαρχει run and kill, αν βρεθεις στα λιγα μετρα μπροστα σε εχθρο δεν εχεις πιθανότητες οπως επίσης και στη πραγματικότητα. Στα πλην τωρα να πω πως συνάντησα καμποσα bugs-ενα απο αυτα καποιες φορες στα shots εβλεπες κατι κόκκινα και πρασινα σημαδια αντι των κλασικών οταν πυροβολαει το οπλο, γενικα ομως τα bugs δεν ηταν τοσα ωστε να χαλασουν την εμπειρια. Αλλο ενα αρνητικο ηταν 1-2 maps που ηταν απλα αθλια και κακογραμμενα και τελος το perfomance που μετα κοπων και βασανων, με πολλα tweaks στα .ini files και αρκετες υποχωρήσεις στα graphics settings καταφερα να το κανω τουλάχιστον ανεκτό. Ολα αυτα ομως πιστευω πως και με το αναλογο feedback θα διορθωθουν και θα εχουμε ενα αψογο αποτέλεσμα στο τελος. Αν το πρότεινα σε καποιον που θελει κατι πραγματικα ρεαλιστικο; Ναι, με κλειστά μάτια. Δεν υπαρχει ανταγωνισμός, παιζει μονο του μπαλιτσα σε αυτον το τομεα. Και αν με παραξενευει κατι ειναι που βλεπω παιχνίδια "10αρια" σαν αυτο να έχουν τοσο μικρο community και να βλεπεις κατι cod και battlefield v να τα εχουν τοσο ψηλα. Με εξαιρεση το ww3 που του αξιζε και του αξιζει να ειναι στο πατο. (ΕΑ ειναι αυτη 😂) Μηπως τελικα ολοι εμεις οι gamers ειμαστε εως ενα βαθμο υπεύθυνοι για να αναδεικνύεται η "σαπιλα" και τα καλα παιχνίδια να θάβονται; Ρητορική ερωτηση. Απόκρυψη περιεχομένων G3A3 και εσύ; Ε.Σ. FTW...😀 1
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, _Theo_ είπε G3A3 και εσύ; Ε.Σ. FTW...😀 G3A3 και FAL παντα 😉
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Έχει βελτιωθεί ναι. Εγώ δεν έχω καθόλου πλέον αν και με low textures λόγο 970. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω παιζω ενα mix low-medium-high συν μερικες "χιλιαδες" παραμετροποίησης στα .ini δικές μου και "κλεμμενες" απο διάφορους οδηγους και τρεχει μπαλα. Μου πηρε ολοκληρη βδομαδα να το κανω να τρέχει υποφερτα αλλα το τελικο αποτέλεσμα αξιζε το κοπο. Οποιος το τρεξει by default δε παίζει να εχει σταθερο 60αρι εκτος και αν τα βάλει ολα low που δε το προτεινω. Μιλαω για καρτες 300-500 ευρω αν και εχουν αναφερθει θεματα και σε high end gpu's. Με παραξενευει το γεγονος πως βρίσκω πιο γρηγορα παιχνίδι και στα μπαμ στο 99,9% των περιπτώσεων στο sandstorm, που maximum πετυχαινω 2000-3000 ατομα online το τελευταίο καιρο απο οτι στο battlefield v που μου εχει φάει και 5λεπτό + για να μου βρει παιχνίδι. FTW. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από giorgosmcmc
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καινούριο map ---------> https://steamdb.info/patchnotes/4181157/ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενω το εχω λιωσει και δεν ειχα κανενα θεμα, εφαγα 3 απανωτα crash εχθες, συμβαινει σε καποιον αλλον? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
SoFGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://steamcommunity.com/games/581320/announcements/detail/2094677693837611876 ισως ανεβασω κανα gameplay στις επομενες μερες τωρα που υπαρχει (απειρος) χρονος 😛 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από SoFGR
SoFGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 το mode θα ειναι διαθεσιμο μεχρι τις 12/5 ^ τρεχει αρκετα καλα τωρα btw - σε σχεση με καποτε τουλαχιστον 😛
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Το φτιαξανε το φρικτο optimization, τη ρομποτικη κινηση και το desync ή ακομη τα ιδια?
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 οποιος εχει το απλο insurgency, παιρνει αυτοματος και το sandstorm ή θελει αγορα;
_Theo_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε οποιος εχει το απλο insurgency, παιρνει αυτοματος και το sandstorm ή θελει αγορα; Θέλει εκ νέου αγορά, αλλά πίστεψε με αξίζει.
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 minutes ago, _Theo_ said: Θέλει εκ νέου αγορά, αλλά πίστεψε με αξίζει. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο escape from tarkov..ερχομαι απο rainbow six siege απο το 2015 και ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο ετσι για αλλαγη
_Theo_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο escape from tarkov..ερχομαι απο rainbow six siege απο το 2015 και ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο ετσι για αλλαγη Κοίτα αυτό καθημερινά έχει γύρω στους 4000 παίκτες. Πιστεύω είναι πιο κοντά στο R6 γιατί οι μάχες είναι σε κλειστά/αστικά περιβάλλοντα. Για το Tarkov δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως είναι πολύ ρεαλιστικό. Μια σφαίρα και είσαι κάτω.
Wizzie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 12:13 ΠΜ, Tzini_Gr είπε ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο escape from tarkov..ερχομαι απο rainbow six siege απο το 2015 και ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο ετσι για αλλαγη Κατοχος και των δυο με 2Κ ωρες προϋπηρεσια σε CSGO. Αν θες κατι fast paced, απλο και ξεκουραστο πηγαινε στο Sandstorm, το Tarkov θελει απειρες ωρες για να το μαθεις (στις 500 ωρες ακομα ετρωγα ξυλο σχεδον καθε φορα που επεφτα πανω σε player) και τα mechanics του ωθουν προς πιο αργο και μεθοδικο gameplay. Εννοειται μπορεις να τρεχεις πανω στους αλλους σαν αουγκανος οπως βλεπεις να κανουν οι streamers αλλα trust me, it won't work. Το gameplay του Tarkov ειναι 50% game knowledge, 40% soundwhoring και 10% aim. Ας μη ξεχναμε επισης οτι τρεχει σαν σαραβαλο ανεξαρτητως του pc και οτι εχει σοβαρα networking θεματα. Απο την αλλη ομως παρεχει ενα μοναδικο experience που δεν θα το βρεις πουθενα αλλου, γι'αυτο και οσο ξυλο και να σου ριξει, θα γυρισεις πισω να φας κι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα