Προς το περιεχόμενο

Insurgency: Sandstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι λίγο που έπαιξα είναι αρκετά καλό απλά θα περιμένω μόλις βγει κανονικά και λυθούν τα όποια προβλήματα να το τσιμπήσω

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την τελευταια φορα που ειχα παιξει το σεμπτεμβρη μπορω να πω οτι τρεχει πολυ καλυτερα.Το δοκιμασα τωρα σε medium γιατι μου τα ειχε βαλει ολα σε very high και δεν ξερω αν θα την παλευε το pc.Στα medium ετρεχε μια χαρα το παιχνιδι.Τωρα στα επομενα match δεν ξερω τι θα γινει.Ειχαν κρατησει και το progress απο τοτε τα μουτρα:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στειλτε κανα link με ελληνικο review γιατι δε βρισκω πουθενα, επισης εχω ακουσει οτι ειναι ασηκωτο το game, με το συστημα της υπογραφης θα πιανω 30-40 fps με max settings 1080p ή ουτε καν?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σε υποχρεωνει κανεις  να παιξεις με  full settings ειδικα οταν προκειται για multiplayer  οπου  ή θα σου στοιχισουν σε  framerate  ή σε αποκριση του ποντικιου  ή σε ορατοτητα ( βλεπε ολους τους tryharderino στο pubg που  κοβουν ενα σωρο  "ομορφιες" αβερτα για να εχουν το πλεονηκτημα )  ή  ολα μαζι.

review  εχει εδω για το πρωτο  αμα θελεις 

το ιδιο ατομο ο "bossy"  ή αλλιως ο μικρος μου padawan (:P)  το λιωνει αρκετα απο χτες και  εχει 6700k + 1070 Οπως εσυ 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, cpttony είπε

@SoFGR

Ωραία η παρουσίαση, αλλά είπε κάτι λάθος στο βίντεο. Το Sandstorm βασίζεται στην UE4 και όχι στην Source Engine.

"review  εχει εδω για το πρωτο  αμα θελεις" 

το βιντεο ειναι απο το 2014 😛  

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SoFGR είπε

"review  εχει εδω για το πρωτο  αμα θελεις" 

το βιντεο ειναι απο το 2014 😛  

Didn't noticed that. Φαινόταν σαν το Sandstorm :ph34r:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα το παιχνίδι τελικά μαζί με έναν φίλο , το παίζει κανένας άλλος να μας πεί πως πάει από performance γιατί τελευταία στο free weekend είχα κάτι θεματάκια , από κόσμο πως πάει ?

Δημοσ.

εχει πανω απο 5.000 παικτες  σε καθημερινη βαση, performance  υπαρχουν διαφορα tweaks που προτεινονται στο steam  community, οπως pool size low/high ( θελει πειραματισμο)  

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1586156054

αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θα αργησουμε μεχρι να το δουμε να τρεχει με 99% gpu usage και μηδενικο stutter,  θελει 2-3  patch ακομα imo  + content  updates  και workshop ASAP για να κρατησει τον κοσμο του.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το πήρα το παιχνίδι τελικά μαζί με έναν φίλο , το παίζει κανένας άλλος να μας πεί πως πάει από performance γιατί τελευταία στο free weekend είχα κάτι θεματάκια , από κόσμο πως πάει ?

Το έχω το παιχνίδι και όποτε μπορώ παίζω. Με το σύστημα της υπογραφής πάει αέρα σε 1080p όλα στο maximum. Δεν ξέρω όμως πως θα στο παίζει εσένα γιατί έχεις 4C/8T. Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα. 

Από κόσμο μέτρια, ~5000 μέσο όρο κάθε μέρα. Όταν θα πάει στα 10 € ελπίζω να μαζέψει περισσότερους. Γενικά είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, απλώς του λείπουν κάποια πράγματα και έχει μικρό bugs, σε επόμενα patch λογικά θα διορθωθούν αυτά. Αν γίνει αυτό θα μιλάμε για ένα πολύ καλό, αλλά και αδικημένο shooter καθώς δεν είναι ευρέως γνωστό.

Όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add στο steam να παίζουμε, "Fatal Error" λέγομαι. :)

4 λεπτά πριν, SoFGR είπε

εχει πανω απο 5.000 παικτες  σε καθημερινη βαση, performance  υπαρχουν διαφορα tweaks που προτεινονται στο steam  community, οπως pool size low/high ( θελει πειραματισμο)  

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1586156054

αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θα αργησουμε μεχρι να το δουμε να τρεχει με 99% gpu usage και μηδενικο stutter,  θελει 2-3  patch ακομα imo  + content  updates  και workshop ASAP για να κρατησει τον κοσμο του.

Ακριβώς αυτό. Προσθήκη περιεχομένου οπωσδήποτε. Είναι στο χέρι των δημιουργών όμως. ;)

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, SPANK είπε

Κατεβαίνει ηδη , για να δούμε το θέμα είναι να το στηρίζουν οι developers

Αν κρίνω από το πρώτο, δεν τίθεται θέμα... ;)

Δημοσ.

Μπήκα να παίξω λιγάκι , εντάξει καλά τρέχει αλλά έχει κάτι bugs κόλλησα σε κάτι έπιπλα και δεν έβγαινε με τίποτα και ορισμένες φορές όταν πήγαινες πχ από το menu στο game τα γραφικά επανερχόντουσαν στο κανονικό έχει γενικά κάτι τέτοια κουλά

Edit : Με πέταξε μια φορά χωρίς λόγο στα windows , κόλλησε επίσης σε μια πόρτα που ήταν ανοιχτή , έχει ακόμη θεματάκια με bugs

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...