SoFGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4.6 gb update με 18 σελιδες changelog !!!11 https://steamcommunity.com/games/581320/announcements/detail/1716329664505316476
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Είδα precinct και νόμισα ότι θα είναι η precinct του Carpenter
SoFGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bugfield 2002-2018 Rest In Pieces - κακο ψοφο παρηκμασμενο δημιουργημα βητα κουκων σουηδων - Michael Tsarouhas is love Micheal Tsarouhas is lyfe !!!11 edit : FREE WEEKEND την Παρασκευη !!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από SoFGR
SoFGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξεκιναει το free weekend yo ! https://steamcommunity.com/games/581320/announcements/detail/1709576801693622906 το ranked 5v5 θα ειναι προσωρινα κλειστο λεει αλλα θα επανελθει πριν το επισημο launch στις 12/12 νομιζω ειναι το τελειο "filler" για οσους παιζανε bugfield 3 και 4 σε hardcore mode, αλλα και για τους πιο "παραδοσιακους" που τους αρεσει το BF σε modern setting αλλα δεν μπορουν να περιμενουν μεχρι να αποκτησει περισσοτερο περιεχομενο το WW3. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από SoFGR
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Με έπρηζε ένας φίλος μου να το πάρουμε να παίζουμε παρέα αλλά διστάζω γιατι διαβάζω οτι είναι hardcore, έκατσε καλή φάση το free για 4 ημέρες οποτε θα το κατεβάσω 1
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Το έβαλα λίγο το παιχνίδι αλλά μόνο smooth δεν είναι το gameplay ακόμα και στα 75 fps με vsync και με την rtx 2080 στο σύστημα της υπογραφής , μάλλον θέλει δουλίτσα ακόμα σε αυτόν τον τομέα
SoFGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) vsync λεει ο αθεοφοβος ιδιο cpu με εσενα εχει ο παρακατω + gtx 1070, πειραματισου λιγο με τα settings ή/και δες τι συμβουλες δινουν στα σχετικα community guides του steam. wwwww 700 online aneivke 18:48 to coop d to xw agiksei sas perimenw 23 lvl eimai xD exw dei kati 400aria o allos nolife to lvl s dinei xp k kseklidoneis rouxa ktlp SoF{GR} : 18:48 700 ? ine poli liga gia free weekend re mlk akous eki 700 lol bossy : 18:49 anikse to free? paraskeuh einai akoma ti egine gtr exw 200fps SoF{GR} : 18:49 apta tsiboukia thanai bossy : 18:49 kanan optimize/ ntaks oute 10 dn eina imesa sto game 18:50 4v4 malaka k exw avg 200 daaaaaaaamn ola low omws 18:51 alla ntaks mi nomizeis oti diaferei poli to max apo to low a ksexasa exw taa 18:54 malaka PETAEI TO GAME GEMISE O SERVER 18:55 stin alpha to epeza me 40fps k tora 180 200 230 18:58 k apo ping 60 apo kei pxa 90 einai kalo gia early access valan k neo map 19:00 ena pragma d maresei stin periferiaki orasi 19:01 dld stis akres tis o8onis exei blur katse to vgalan? 19:03 exei streaming textures gamw SoF{GR} : 19:04 exi rithmisi gia to allocation size protinetai na ine kai se ssd logw streaming bossy : 19:04 pool size high to vala tora d kserw ama 8elei restart se ssd to xw 40gb fuck my ass 19:05 to framerate se mena veeltio8ike pantos most kills etsi bossy o mpampas sas SoF{GR} : 19:08 mou dosane to kouponi gia amd rewards epitelous ouf bossy : 19:08 allo map tora nai sigoura kanan optimize p dinei arketa frames gg k prin paizotan se mena apla epefte kato apo 144 SoF{GR} : 19:09 tha to dokimas to proi Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από SoFGR
gildo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, SPANK είπε Το έβαλα λίγο το παιχνίδι αλλά μόνο smooth δεν είναι το gameplay ακόμα και στα 75 fps με vsync και με την rtx 2080 στο σύστημα της υπογραφής , μάλλον θέλει δουλίτσα ακόμα σε αυτόν τον τομέα Ο λογος που το ειχα κανει refund ηταν αυτος.Πολυ lag σε σημειο να παγωνει η οθονη.
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχουν προβλήματα με το παιχνίδι μου το ειπε και ενας φίλος με καλό σύστημα αλλα και σε forum που διάβασα , οταν με το καλό βγει κανονικά και φτιάξουν και τα προβλήματα ίσως το πάρω γιατι όντως φαίνεται καλό παιχνίδι 1
SoFGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 μπορεις να γινεις πιο σαφης ? οχι τπτ αλλο, το σημερινο update 99% θα ειναι το τελευταιο πριν βγει το game απο EA , το επομενο θα ειναι day1 στην καλυτερη, δηλαδη σε μολις λιγοτερο απο 5 μερες. Υπενθυμιζω οτι το game ητανε να βγει Σεπτεμβριο κανονικα. μερικα βιντεακια απο τον "Ιταλο"
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στο σύστημα της υπογραφής μου είτε με όλα τα settings full όλα όμως είτε πιο κάτω μου τρέχει το παιχνίδι με 70 75 67 fps , από fps και με το vsync είναι μια χαρά δεν είναι εκεί το θέμα στον αριθμό των fps , αλλά στο ότι το παιχνίδι δεν τρέχει smooth όταν παίζεις το βλέπεις ότι σαν να χάνει λίγο στην κίνηση δεν είναι smooth , δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Σε φίλο με διαφορετικό σύστημα απο εμένα του παίζει με 120 fps 75 κτλπ αλλα τα ίδια λεει και εκείνος οτι το gameplay δεν ειναι smooth
ilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Στο σύστημα της υπογραφής μου είτε με όλα τα settings full όλα όμως είτε πιο κάτω μου τρέχει το παιχνίδι με 70 75 67 fps , από fps και με το vsync είναι μια χαρά δεν είναι εκεί το θέμα στον αριθμό των fps , αλλά στο ότι το παιχνίδι δεν τρέχει smooth όταν παίζεις το βλέπεις ότι σαν να χάνει λίγο στην κίνηση δεν είναι smooth , δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Σε φίλο με διαφορετικό σύστημα απο εμένα του παίζει με 120 fps 75 κτλπ αλλα τα ίδια λεει και εκείνος οτι το gameplay δεν ειναι smooth Το παρατηρείς και σε άλλα games αυτό? Γιατί αν δεν είναι lag/packet loss, αυτό που περιγράφεις είναι συμπτώματα για frameskipping της οθόνης. Δυστυχώς για τις nvidia σε freesync monitors θέλει αρκετό research γιατί σε >60hz είναι συχνό φαινόμενο.
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ilos είπε Το παρατηρείς και σε άλλα games αυτό? Γιατί αν δεν είναι lag/packet loss, αυτό που περιγράφεις είναι συμπτώματα για frameskipping της οθόνης. Δυστυχώς για τις nvidia σε freesync monitors θέλει αρκετό research γιατί σε >60hz είναι συχνό φαινόμενο. Όχι δεν το έχω σε αλλα παιχνίδια
john2gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνω τι εννοεί ο SPANK. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα μάτια ναι, έχει κάτι σαν σπασίματα η κίνηση όταν τρέχεις ακόμα και στα 70fps (είτε έχω το Gsync ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο, το φαινόμενο υπάρχει. Δεν μιλάμε για tearing, μάλλον θέματα με το frame pacing είναι. Δεν είναι game breaking αλλά είναι λίγο σπαστικό). Γενικά έχει αρκετά θέματα στο optimization, τρελές αδικαιολόγητες πτώσεις του framerate από τα 120fps στα 70fps σε διάφορα σημεία (επίσης δεν μου δούλευαν οι αναλύσεις πάνω από την native με καμία επιλογή). Τα γραφικά δεν είναι τρελά και παρατήρησα αρκετά glitches. Δεδομένου όμως ότι δεν υπάρχει ποικιλία στα ρεαλιστικά FPS, είναι ολίγον τι μονόδρομος για την ώρα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από john2gr 3
SoFGR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβα καλα μιλατε και οι 2 για το frame pacing - ok δεκτο ! επρεπε μετα απο τοσους μηνες αναπτυξης να τρεχει καπως καλυτερα !! αν ομως ασχοληθειτε λιγο τα settings δεν νομιζω να εξακολουθειτε να εχετε το ιδιο προβλημα. εγω το μονο το training level προλαβα να παιξω σημερα και αυτο χωρις να διαβασω πρωτα κανα community guide για tweaks, συνηθως ειχα 100-120fps ( cap στα 120 απο το ιδιο το game αλλα framerate smoothing κλειστο ... ) μονο προς το τελος εκει που επρεπε να καλεσω fire support πανω στην γεφυρα ειδα να ζοριζουνε τα πραγματα, ανοιξα απο περιεργεια το OSD των adrenalin ειδα gpu usage 50-70% .... + καποια stutter καθολη την διαρκεια 90% επειδη το βλαμμενο steam δεν με αφηνε να μεταφερω τον φακελο του παιχνδιου στον γεροcrucial MX100 πριν πεσω για υπνο. Γενικα αξιζει να του ριξουν μια ματια ολοι οσοι διαβαζουνε αυτο το thread, μπορει να προσφερει διαφορετικες και αξιολογες εμπειριες, coop για οσους δεν ειναι στην φαση για PvP, κανονικο multi για τον average joe που του πεφτει το COD BF πολυ arcade αλλα και το Arma ταυτοχρονα, πολυ "σοβαρο" και τελος, ranked 5v5 για οσους εχουν γερο στομαχι ή νομιζουν οτι εχουν Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από SoFGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα