Προς το περιεχόμενο

Insurgency: Sandstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bugfield 2002-2018   Rest In  Pieces - κακο  ψοφο  παρηκμασμενο δημιουργημα  βητα κουκων σουηδων - Michael Tsarouhas  is love Micheal Tsarouhas is lyfe !!!11

edit  : FREE WEEKEND την Παρασκευη !!! 

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκιναει το free weekend yo ! 

https://steamcommunity.com/games/581320/announcements/detail/1709576801693622906

το ranked 5v5 θα ειναι προσωρινα κλειστο λεει αλλα θα επανελθει πριν  το επισημο launch στις 12/12  

νομιζω ειναι το τελειο  "filler"  για οσους παιζανε bugfield 3 και 4 σε hardcore mode, αλλα και για τους πιο "παραδοσιακους" που τους αρεσει το BF σε modern setting αλλα δεν μπορουν να περιμενουν μεχρι να  αποκτησει περισσοτερο περιεχομενο το  WW3. 

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Με έπρηζε ένας φίλος μου να το πάρουμε να παίζουμε παρέα αλλά διστάζω γιατι διαβάζω οτι είναι hardcore, έκατσε καλή φάση το free για 4 ημέρες οποτε θα το κατεβάσω

• Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα λίγο το παιχνίδι αλλά μόνο smooth δεν είναι το gameplay ακόμα και στα 75 fps με vsync και με την rtx 2080 στο σύστημα της υπογραφής , μάλλον θέλει δουλίτσα ακόμα σε αυτόν τον τομέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vsync λεει ο αθεοφοβος :P ιδιο cpu με εσενα εχει ο παρακατω 

+ gtx 1070, πειραματισου λιγο με τα settings ή/και δες τι συμβουλες δινουν στα σχετικα community guides του steam.

wwwww
700 online
aneivke
18:48
to coop d to xw agiksei
sas perimenw
23 lvl eimai
xD
exw dei kati 400aria o allos
nolife
to lvl s dinei xp k kseklidoneis rouxa ktlp
SoF{GR}
:
18:48
700 ?
ine poli liga gia free weekend re mlk
akous eki 700
lol
bossy
:
18:49
anikse to free?
paraskeuh einai akoma
ti egine gtr exw 200fps
SoF{GR}
:
apta tsiboukia thanai
bossy
:
kanan optimize/
ntaks oute 10 dn eina imesa sto game
18:50
4v4 malaka k exw avg 200
daaaaaaaamn
ola low omws
18:51
alla ntaks mi nomizeis oti diaferei poli to max apo to low
a ksexasa exw taa
18:54
malaka
PETAEI TO GAME
GEMISE O SERVER
18:55
stin alpha to epeza me 40fps
k tora 180 200 230
18:58
k apo ping 60
apo kei pxa 90
einai kalo gia early access
valan k neo map
19:00
ena pragma d maresei
stin periferiaki orasi
19:01
dld stis akres tis o8onis
exei blur
katse
to vgalan?
19:03
exei streaming textures gamw
SoF{GR}
:
19:04
exi rithmisi gia to allocation size
protinetai na ine kai se ssd logw streaming
bossy
:
19:04
pool size high to vala tora
d kserw ama 8elei restart
se ssd to xw
40gb fuck my ass
19:05
to framerate se mena
veeltio8ike pantos
most kills
etsi
bossy o mpampas sas
SoF{GR}
:
19:08
mou dosane to kouponi gia amd rewards epitelous
ouf
bossy
:
19:08
allo map tora
nai sigoura
kanan optimize
p dinei arketa frames
gg
k prin paizotan se mena
apla epefte kato apo 144
SoF{GR}
:
19:09
tha to dokimas to proi

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το έβαλα λίγο το παιχνίδι αλλά μόνο smooth δεν είναι το gameplay ακόμα και στα 75 fps με vsync και με την rtx 2080 στο σύστημα της υπογραφής , μάλλον θέλει δουλίτσα ακόμα σε αυτόν τον τομέα

Ο λογος που το ειχα κανει refund ηταν αυτος.Πολυ lag σε σημειο να παγωνει η οθονη.

Δημοσ.

Υπάρχουν προβλήματα με το παιχνίδι μου το ειπε και ενας φίλος με καλό σύστημα αλλα και σε forum που διάβασα , οταν με το καλό βγει κανονικά και φτιάξουν και τα προβλήματα ίσως το πάρω γιατι όντως φαίνεται καλό παιχνίδι

• Confused 1
Δημοσ.

μπορεις να γινεις πιο σαφης ?  οχι τπτ αλλο, το  σημερινο update 99% θα ειναι το τελευταιο πριν βγει το game απο EA , το επομενο θα ειναι day1 στην καλυτερη, δηλαδη  σε μολις λιγοτερο απο 5 μερες. 

Υπενθυμιζω οτι το game ητανε να βγει Σεπτεμβριο κανονικα.

μερικα βιντεακια απο τον "Ιταλο"

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής μου είτε με όλα τα settings full όλα όμως είτε πιο κάτω μου τρέχει το παιχνίδι με 70 75 67 fps , από fps και με το vsync είναι μια χαρά δεν είναι εκεί το θέμα στον αριθμό των fps , αλλά στο ότι το παιχνίδι δεν τρέχει smooth όταν παίζεις το βλέπεις ότι σαν να χάνει λίγο στην κίνηση δεν είναι smooth , δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Σε φίλο με διαφορετικό σύστημα απο εμένα του παίζει με 120 fps 75 κτλπ αλλα τα ίδια λεει και εκείνος οτι το gameplay δεν ειναι smooth

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Στο σύστημα της υπογραφής μου είτε με όλα τα settings full όλα όμως είτε πιο κάτω μου τρέχει το παιχνίδι με 70 75 67 fps , από fps και με το vsync είναι μια χαρά δεν είναι εκεί το θέμα στον αριθμό των fps , αλλά στο ότι το παιχνίδι δεν τρέχει smooth όταν παίζεις το βλέπεις ότι σαν να χάνει λίγο στην κίνηση δεν είναι smooth , δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Σε φίλο με διαφορετικό σύστημα απο εμένα του παίζει με 120 fps 75 κτλπ αλλα τα ίδια λεει και εκείνος οτι το gameplay δεν ειναι smooth

Το παρατηρείς και σε άλλα games αυτό? Γιατί αν δεν είναι lag/packet loss, αυτό που περιγράφεις είναι συμπτώματα για frameskipping της οθόνης. Δυστυχώς για τις nvidia σε freesync monitors θέλει αρκετό research γιατί σε >60hz είναι συχνό φαινόμενο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Το παρατηρείς και σε άλλα games αυτό? Γιατί αν δεν είναι lag/packet loss, αυτό που περιγράφεις είναι συμπτώματα για frameskipping της οθόνης. Δυστυχώς για τις nvidia σε freesync monitors θέλει αρκετό research γιατί σε >60hz είναι συχνό φαινόμενο.

Όχι δεν το έχω σε αλλα παιχνίδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω τι εννοεί ο SPANK. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα μάτια ναι, έχει κάτι σαν σπασίματα η κίνηση όταν τρέχεις ακόμα και στα 70fps (είτε έχω το Gsync ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο, το φαινόμενο υπάρχει. Δεν μιλάμε για tearing, μάλλον θέματα με το frame pacing είναι. Δεν είναι game breaking αλλά είναι λίγο σπαστικό). Γενικά έχει αρκετά θέματα στο optimization, τρελές αδικαιολόγητες πτώσεις του framerate από τα 120fps στα 70fps σε διάφορα σημεία (επίσης δεν μου δούλευαν οι αναλύσεις πάνω από την native με καμία επιλογή). Τα γραφικά δεν είναι τρελά και παρατήρησα αρκετά glitches. Δεδομένου όμως ότι δεν υπάρχει ποικιλία στα ρεαλιστικά FPS, είναι ολίγον τι μονόδρομος για την ώρα.

InsurgencyClient-Win64-Shipping_2018_12_08_10_40_28_763.JPG

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταλαβα καλα μιλατε και οι 2 για το frame pacing - ok δεκτο !  επρεπε μετα απο τοσους μηνες αναπτυξης να τρεχει καπως καλυτερα !! αν ομως ασχοληθειτε λιγο τα settings δεν νομιζω να εξακολουθειτε να εχετε το ιδιο προβλημα.

εγω το μονο το training  level προλαβα να παιξω σημερα και αυτο χωρις να διαβασω πρωτα κανα community guide για  tweaks,  συνηθως ειχα  100-120fps ( cap στα 120 απο το ιδιο το game αλλα framerate smoothing κλειστο ... )  μονο προς το τελος εκει που επρεπε να καλεσω fire support πανω στην γεφυρα ειδα να ζοριζουνε τα πραγματα,  ανοιξα απο περιεργεια το OSD των adrenalin ειδα gpu usage 50-70% ....  + καποια stutter  καθολη την διαρκεια 90% επειδη το βλαμμενο  steam δεν με αφηνε να μεταφερω τον φακελο του παιχνδιου  στον  γεροcrucial MX100 πριν πεσω για υπνο.

Γενικα αξιζει να του ριξουν μια ματια ολοι οσοι διαβαζουνε αυτο το thread, μπορει να προσφερει διαφορετικες και αξιολογες εμπειριες, coop για οσους δεν ειναι στην φαση για  PvP,  κανονικο multi για τον average joe που του πεφτει το COD  BF πολυ arcade αλλα και το Arma ταυτοχρονα, πολυ "σοβαρο"  και τελος,  ranked 5v5 για οσους εχουν γερο στομαχι  ή νομιζουν οτι εχουν :)

Επεξ/σία από SoFGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...