Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, filipN said:

1. Γιατί να πας με τα νερά του; Ούτε Tim de Paravicini ονομάζεται, ούτε A.J. van den Hul, ούτε Joseph, John, ή Jonathan Grado. Τις παραξενιές μιας μεγαλοφυΐας ή ενός εμπνευσμένου δημιουργικού ανθρώπου μπορώ να τις καταλάβω, του συγκεκριμένου για ποιο λόγο;

2. Τέτοιες αμφιβολίες έχω ακούσει πολλές! Αγόρασα την εποχή της δραχμής με 35.000 (σαν σκραπ) έναν επαγγελματικό μεγεθυντήρα Durst Laborator 1200 που όλοι οι τεχνικοί της αγοράς έλεγαν πως δεν είναι επισκευάσιμος. Τον έκανα βίδες και τον επισκεύασα σε 2-3 μέρες με κόστος υλικών μικρότερο από 15.000. Όχι μόνο τον χρησιμοποίησα σε καθαρά επαγγελματικές εργασίες για 2-3 χρόνια αλλά τον πούλησα όταν αποφάσισα να ξενιτευτώ 1.000.000 (δραχμές)! Το ξαναλέω, τέτοιες αμφιβολίες έχω ακούσει πολλές!!!

ειναι καλός μαστορας μαν και σπανίζουνε.

και εγώ στη δουλειά μου ειμαι ιδιότροπος μερικοί με προτιμάνε και γι αυτο.

φάση δουλευω χωρίς deadline.

γιατι να μην πάει αλλου; :)

εγώ δεν πιστέυω κανέναν απο τους, παρολαυτα επειδή εχω επισκεύασει 2-3ς φορές πράγματα εκεί είμαι με το μέρος του παρά ενώς αγνώστου.

αν θέλει ας δειξει το πικαπ εν λειτουργια.

αν δεν θέλει πάλι, θα κοιμηθώ.

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ειλικρινά το σκέφτηκα αυτό για το βίντεο. Αλλά άντε να αποδείξεις ότι είναι φρέσκο το βίντεο, ότι είναι το ίδιο πικάπ από τότε, ότι δεν είμαι ελέφαντας κλπ. Κλπ. Στην τελική να το αποδείξεις σε ποιόν και γιατί;

Ο άνθρωπος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε για κάτι που προσπάθησε να επισκευάσει 2 φορές ανεπιτυχώς και αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα της επισκευής μετά από προσφυγή μου στον συνήγορο του καταναλωτή.

Anyway,  τα συμπεράσματα θεωρώ ότι βγήκαν. Αντί να πει ως επαγγελματίας την (όποια) θέση του, δημοσίευσε το ονοματεπώνυμο μου, το ονοματεπώνυμο του συνεργάτη του , το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητας του νομικού μου συμβούλου. Έχουν ήδη ενημερωθεί. Προσωπικά δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη από όσα έγραψα στο συγκεκριμένο τόπικ, το θέμα έχει πάρει τον δρόμο που πρέπει και ευχαριστώ τους φίλους που με προσωπικά τους μηνύματα βοήθησαν σε αυτό.

Καληνύχτες.

Υ.Γ υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες ιστορίες σε φορούμς προγενέστερες της δικής μου, που δυστυχώς ανακάλυψα αφότου την έπαθα. Google is your friend.

Επεξ/σία από katergaris79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το διδαγμα στον TS  νομιζω ειναι μη πας να το φτιαξεις θα σου κοστισει σε νευρα / χρονο και χρημα πολλαπλασια απο καινουργιο ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Το διδαγμα στον TS  νομιζω ειναι μη πας να το φτιαξεις θα σου κοστισει σε νευρα / χρονο και χρημα πολλαπλασια απο καινουργιο ...

- Τα διδάγματα, από αυτή την ιστορία "καθημερινής τρέλας" είναι πολλά, θα πω και ένα άλλο.

- Χρειάζεται επίσης να δημιουργηθούν ή να ενεργοποιηθούν τυχόν υπάρχουσες ελεγκτικές υπηρεσίες σε όλα τα επιμελητήρια (γιατί όλοι οι τεχνικοί θα ανήκουν σε κάποιο από τα υπάρχοντα). Αλλιώς θα συμπεριφερθεί κάποιος που θα έχει να αντιμετωπίσει ένα βαρύ πρόστιμο και μια προσωρινή ή μόνιμη (αν επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά) αφαίρεση της αδείας άσκησης του επαγγέλματος. Δεν λέω κάτι πρωτότυπο, λέω κάποια πράγματα που εφαρμόζονται ήδη σε άλλα κράτη ή εφαρμόζονται και εδώ σε άλλους τομείς.

Επεξ/σία από filipN
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...