Anorymous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλημέρα θέλω να μεταφέρω ένα dll στον φάκελο system32 των windows 10 αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει σφάλμα ότι απαιτείται άδειά. Τι μπορώ να κάνω ?
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ο λογαριασμός σου είναι διαχειριστής ή απλός χρήστης; Ακόμα και απλός να ήταν θα σου έβγαζε κουμπί για συνέχεια με μια ασπίδα ώστε να βάλεις τον κωδικό του διαχειριστή, όπως στο παρακάτω screenshot. Έτσι μου το βγάζει σε μένα σε έναν απλό χρήστη.
headbanger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μπορείς να τρέξεις κονσόλα/explorer σαν διαχειρηστής;
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ο λογαριασμός σου είναι διαχειριστής ή απλός χρήστης; Ακόμα και απλός να ήταν θα σου έβγαζε κουμπί για συνέχεια με μια ασπίδα ώστε να βάλεις τον κωδικό του διαχειριστή, όπως στο παρακάτω screenshot. Έτσι μου το βγάζει σε μένα σε έναν απλό χρήστη. αυτό μου βγαζει στην αρχη και μετα μου βγαζει το μυνημα στο screenshoot μπορείς να τρέξεις κονσόλα/explorer σαν διαχειρηστής; Δεν ηξερα οτι γινεται αυτο σε windows μονο σε λινουξ ηξερα.Πως δοκιμαζω ?
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Σε μένα, μετά που θα πατήσω συνέχεια μου ζητάει στοιχεία admin. Αν εσένα δε σου ζητάει μάλλον έχεις απενεργοποιήσει το uac. Ενεργοποίησε το και ξαναπροσπάθησε. Για να ανοίξεις κονσόλα σαν διαχειριστής στα 10άρια απλά κάνε δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης.
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 κατεβασα τελικα το unlocker και το εκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα