orck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να αλλαξει ο τιτλος καλυτερα, ΟΛΟΙ το εχουν παει στα 299 τελικη (Πλαισιο, Public, Media Markt) με εξαιρεση τον Kωτσοβολο που το εχει ακομη 339 αλλα με δωροεπιταγη 40ευρω (εξαργυρωνεται σε επομενη αγορα για αγορα αξιας πανω απο 80ευρω).Εγω το πηρα για το Zelda. 1
citiz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μονο για το zelda αξιζει! Η κονσολα (φορητο στην πραγματιμοτητα, υβριδικο το λεει η νιντεντο) παει σφαιρα στο ξεκινημα της. Το θεωρω απιθανο να μεινει χωρις ποιοτικα παιχνιδια στο μελλον. Εγω θα περιμενω προς τς χριστουγεννα παντως καμια προσφορα ή bundle με το mario odyssey ????
orck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Φοβαμαι οτι εαν το Odyssey βγει λιγο πριν τα Χριστουγεννα θα το εχουν ξεχωρα για να πιασουν τα πιο πολλα, για Πασχα 2018 ισως...
dreamkiller777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Νομίζω πως είναι η μοναδική κονσόλα που πρέπει να πάρει σήμερα κάποιος. Το ps4 τελείωσε και το Xbox δεν έχει παιχνίδια. Έχει ξεκινήσει το κύμα και η κονσόλα πουλάει πιο πολύ απ'όλες. Αυτό τα λέει όλα.Σε αυτή τη τιμή είναι τρομερό deal. 1
TitanX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Νομίζω πως είναι η μοναδική κονσόλα που πρέπει να πάρει σήμερα κάποιος. Το ps4 τελείωσε και το Xbox δεν έχει παιχνίδια. Έχει ξεκινήσει το κύμα και η κονσόλα πουλάει πιο πολύ απ'όλες. Αυτό τα λέει όλα.Σε αυτή τη τιμή είναι τρομερό deal. Γιατί τελείωσε το PS4, απο που βγαινει τετοιο συμπερασμα? Ισα ισα που βλεπω παιχνιδαρες στο μελλον και πολλα crossplatform τα κοιταει ισα στα ματια. Και σου μιλαω εγω που εχω gaming pc τουμπανιασμενο. Μεχρι στιγμης και απο τις προβλεψεις του ps4 ειμαι πολυ ικανοποημενος και ποιοτικα και ποσοτικα. Ασε που εβαλα και το psone που ειχα αγορασει day1 πριν πόσα χρόνια (δε θυμαμαι) και παιζει σφαιρα ακομη, οποτε και απο ποιοτητα τα σπαει η Sony. 4
asimodrakos2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Νομίζω πως είναι η μοναδική κονσόλα που πρέπει να πάρει σήμερα κάποιος. Το ps4 τελείωσε και το Xbox δεν έχει παιχνίδια. Έχει ξεκινήσει το κύμα και η κονσόλα πουλάει πιο πολύ απ'όλες. Αυτό τα λέει όλα.Σε αυτή τη τιμή είναι τρομερό deal. Το ps4 τελειωσε?με ενα καρο αποκλειστικοτητες?το xbox οντως δεν δεν εχει παιχνιδια αλλα βγαζει και το καλυτερο hardware.καλο to switch αλλα για δευτερη κονσολα αν εχεις λευτα.και ουτε καν για 300 ευρω.συγκεντρωθητε λιγο....
dreamkiller777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το ps4 τελειωσε?με ενα καρο αποκλειστικοτητες?το xbox οντως δεν δεν εχει παιχνιδια αλλα βγαζει και το καλυτερο hardware.καλο to switch αλλα για δευτερη κονσολα αν εχεις λευτα.και ουτε καν για 300 ευρω.συγκεντρωθητε λιγο.... Οταν παιξεις botw στο ps4 το συζηταμε. Συγκεντρωσου το switch πουλαει περισσοτερο απ'ολα αυτη τη στιγμη.
asimodrakos2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Οταν παιξεις botw στο ps4 το συζηταμε. Συγκεντρωσου το switch πουλαει περισσοτερο απ'ολα αυτη τη στιγμη. Μαλλον δε ξερεις τι εχει βγαλει το πλει και τι θα βγαλει ακομα.πασο...
dreamkiller777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μαλλον δε ξερεις τι εχει βγαλει το πλει και τι θα βγαλει ακομα.πασο... Ρε φιλε τι θες εδω vs? Ασε μας τωρα πανε παιξε με το πλει σου
orck Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ας χαλαρωσουμε λιγο, ωραιο και το playstation (δεν το εννοω, το λεω για να δειξω οτι ειμαι ενωτικος) ωραιο και το switch (το εννοω οσο δεν παει). Σε αλλο θεμα τσακωνονται οι οπαδοι των κονσολων (τι σκατα ειδος ανθρωπων ειναι αυτο, ειναι οπαδοι που βαριουνται να πανε στο γηπεδο και παιζουν ξυλο στα φορουμΕδω ειναι θεμα που αφορα προσφορα το Switch στα 299€ στις περισσοτερες μεγαλες αλυσιδες.Του λειπουν πραγματακια, εαν δεν εχεις παιχνιδι δεν εχει να κανεις πραγματικα τιποτα, ουτε εφαρμογη youtube δεν εχει, μονο να φτιαξεις ενα mii και να το κοιτας. wtf? 2
dreamkiller777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η αληθεια ειναι πως παντα ανοιγαν οι κονσολες της νιντεντο μονο για παιχνιδι. Αλλα στο switch το παρακανε. Βασικα δεν εχει δωσει και τιποτα το εχουν αφησει τοσο στο μενου οσο και στο eshop του. Virtual console ακομα να δουμε! Συμφωνω σε οσα ειπες.
Noobios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η κουβεντα η ταδε κονσολα ειναι καλυτερη και την ταδε κονσολα χρειαζεσαι μονο ειναι ατοπη. Η καθε κονσολα εχει τις αδυναμιες της και τα πλεονεκτηματα της. Το Switch πχ προσφερει κατι που δεν προσφερει καμια απο τις αλλες μεινστριμ κονσολες και αυτο ειναι η δυνατοτητα του να παιρνεις on the go χωρις καμια διακοπη ενα παιχνιδι το οποιο παιζεις στην τηλεοραση σου. Στα λογια καποιος μπορει να πει νταξει σιγα αλλα στην πραξη ειναι κατι το διαφορετικο. Επισης το lineup της Nintendo ειναι πολυ φτωχο την συγκεκριμενη στιγμη αλλα ερχονται πολλα και καλα. Το PS4 προφανως και εχει με διαφορα το καλυτερο lineup παιχνιδιων με πολλα exclusives και πολλα ακομα να ερχονται. Ειναι η μοναδικη λυση την συγκεκριμενη στιγμη για 4Κ gaming (εστω και με checkerboarding και αλλες αλχημειες καθως και επενδυση σε σοβαρο 10bit panel) και εχει τεραστιο player base που σημαινει συνεχη υποστηριξη απο 3rd party developers. To xbox εχει προς το παρόν μεινει πισω στην συγκεκριμενη γενια. Φταιει η αδυναμια του hardware του; Φταιει η ελλειψη exclusives; Σε καθε περιπτωση ερχεται το τερας με υποσχεσεις για 4Κ native gaming για να αλλαξει το ταμπλο οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι. Οποτε δεν καταληγουμε καπου. Ο καθενας αγοραζει οτι κρινει οτι καλυπτει τις αναγκες του. 2
asimodrakos2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ρε φιλε τι θες εδω vs? Ασε μας τωρα πανε παιξε με το πλει σου Ωραια αυτη η επιθετικοτητα που βγαζεις και στη αρχη και στο τελος.εγω παιξω με το πλει μου και το 3ds και το xbox.εσυ μαθε να μιλας πρωτα...η να καταλαβαινεις τι σου λενε.μεχρι τοτε σχολιασε σε σε κανα αθλητικο σαιτ... 2
spartan29gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Νομίζω πως είναι η μοναδική κονσόλα που πρέπει να πάρει σήμερα κάποιος. Το ps4 τελείωσε και το Xbox δεν έχει παιχνίδια. Έχει ξεκινήσει το κύμα και η κονσόλα πουλάει πιο πολύ απ'όλες. Αυτό τα λέει όλα.Σε αυτή τη τιμή είναι τρομερό deal Ρε φιλε τι θες εδω vs? Ασε μας τωρα πανε παιξε με το πλει σου Το πιος το κανει vs το θεμα δυστυχως φαινεται.Στο μονο που θα συμφωνουσα μαζι σου ότι το switch εινα μεχρι στιγμης επιτυχημενο προιον.Αλλα από παιχνίδια ακομα λιγα πραγματα(αναμονη και εκει λοιπον)Για τα υπολοιπα που αναφέρεις μαλλον επίτηδες το κανεις για να δημιουργησεις θεμα. Ωραια αυτη η επιθετικοτητα που βγαζεις και στη αρχη και στο τελος.εγω παιξω με το πλει μου και το 3ds και το xbox.εσυ μαθε να μιλας πρωτα...η να καταλαβαινεις τι σου λενε.μεχρι τοτε σχολιασε σε σε κανα αθλητικο σαιτ... Κακως χαλας την ζαχαρενια σου. Υ.Γ Πολύ καλη τιμη στα 299 οντως.Μονο και μονο για την παιχνιδαρα που λεγετε ζελντα αξιζει. 1
NickTG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ρε φιλε τι θες εδω vs? Ασε μας τωρα πανε παιξε με το πλει σου Η αλήθεια είναι ότι δεν έφερε αυτός το PS4 στην κουβέντα σε άσχετο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα