Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ρε μαγκες να ρωτησω, αν κανω κ γω επανακολλησεις στα κυκλωματα της gpu μου θα πηγαινει καλυτερα?? Aν είναι στον ίδιο τεχνικό ναι, μόνο αυτός τις τουρμπίζει. 5
aOUaS88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Aν είναι στον ίδιο τεχνικό ναι, μόνο αυτός τις τουρμπίζει. Ειναι full pansion το κολπο???Βαζει κ intercooler, ψυγειο λαδιου, βασεις κολαρα ολα κομπλε??Σφυριλατη τουρμπινα?? Ρωταω γτ τωρα το καλοκαιρι με τις ζεστες δν τραβαει καλα η δικια μ οπως τον χειμωνα με τα κρυα... 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ειναι full pansion το κολπο???Βαζει κ intercooler, ψυγειο λαδιου, βασεις κολαρα ολα κομπλε??Σφυριλατη τουρμπινα?? Ρωταω γτ τωρα το καλοκαιρι με τις ζεστες δν τραβαει καλα η δικια μ οπως τον χειμωνα με τα κρυα... Δεν γνωρίζω την ακριβή πατέντα, για αυτό θέλω να δω φωτογραφία.
thanospr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Που να τα ξερουμε εμεις αυτα.κι εγω δεν ηξερα καηκε η 7870 και πηγα πηρα gtx 1060 ενω θα μπορουσα να του την δωσω να μου την κανει vega απο τωρα... 5
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ρε μαγκες να ρωτησω, αν κανω κ γω επανακολλησεις στα κυκλωματα της gpu μου θα πηγαινει καλυτερα?? Σφαίρα!!! 1
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μην είστε ανυπόμονοι. Σε έναν μήνα που θα τελειώσει το Assassin's θα βάλει φώτο. Αμέσως με την καχυποψία.
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εκανε κάτι επανακολλήσεις στα κυκλώματα μου είπε. Δοκίμασα και 2 video games και τρέχουν καλύτερα και απο πρίν κιόλας. οι επανακολλησεις που λες ειναι το reballing φορνος δηλαδη.καμμια επανακολλημενη καρτα δεν αντρχει πανω απο 3 μηνες μεγιστο οποτε μπραβο.πεταξες 40 ευρω.αυτη ειναι πιο προσωρινη κι απ τ8 προσωρινο λυση.αληθεια η δεν ξερεις καθολου η εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις οτι στην εφτιαξε με ποιοτητα εργοστασιου και οτι μπορει να κρατησει και 5 χρονια που ξερεις οπως ειπες.κριμα.πολυ κριμα...
tok7water Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 οι επανακολλησεις που λες ειναι το reballing φορνος δηλαδη.καμμια επανακολλημενη καρτα δεν αντρχει πανω απο 3 μηνες μεγιστο οποτε μπραβο.πεταξες 40 ευρω.αυτη ειναι πιο προσωρινη κι απ τ8 προσωρινο λυση.αληθεια η δεν ξερεις καθολου η εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις οτι στην εφτιαξε με ποιοτητα εργοστασιου και οτι μπορει να κρατησει και 5 χρονια που ξερεις οπως ειπες.κριμα.πολυ κριμα... Καλά χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τα υπόλοιπα.Το παλικάρι δεν νομίζω να τον "χαλάσει" αμα του καει η κάρτα σε 1-2-3 μήνες,θα πάρει άλλη καμιά καινούργια GeForce GTX και θα έχει βγει κερδισμένος αφού θα έχει καλύτερες επιδόσεις 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μα το παλληκαρι διεθετε 45 ευρω για καρτα που τωρα τα εδψσε για την ψημενη που θα του καει σε ενα μηνα εαν δεν εχει καει ηδη γιατι δεν τον βλεπω κιολας...
dkmaster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μην πλακωνεστε, διαφήμιση του μαγαζιού του πήγε να κάνει και δε του βγήκε.
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μα το παλληκαρι διεθετε 45 ευρω για καρτα που τωρα τα εδψσε για την ψημενη που θα του καει σε ενα μηνα εαν δεν εχει καει ηδη γιατι δεν τον βλεπω κιολας... Ας του καεί τόσο νωρίς, έχει εγγύηση.
efo355 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλημέρα χρειάζομαι να αγοράσω μία κάρτα γραφικών μέχρι 42€ που να παίζει το Assassin's Creed (Το πρώτο Assassin's Creed) σε max graphics settings 1080p και τέλεια ροή fps Αργότερα τον άλλο μήνα θα πάρω μία πιο ακριβη απλώς την θέλω επειδή κάηκε αυτη που είχα και θέλω μία προσωρινή να παίζω τα παλιά παιχνίδια . Το συστημα μου είναι: Motherboard:AMD GA-970A-UD3 CPU: AMD FX 8320 3.6 GhZ - 8 cores PSU:XFX 650 Watt RAM 8GB Έχετε κάποια πρόταση; Πουλαω εγώ την GTX 1070 αλλά στα 43 ευρώ δυστυχώς. Βάλε και τα μεταφορικά ξεφεύγει το πράγμα... 1
tok7water Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εχει φάει 10ημέρο ban το παλικάρι.27/6 θα ναι πίσω
~Palpatin~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Εχει φάει 10ημέρο ban το παλικάρι.27/6 θα ναι πίσω Και εσύ είσαι ο;
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα την βγάλω φωτογραφία αύριο να σας την δείξω να δούμε. Ακομα περιμενουμε την φωτογραφια που θα ανεβαζες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα